| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Povídání maminek z Brna a okolí

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 670] Názory 671680 z 27062  [Dalších 26382 >>]
Jeanne 15537
15.4.2010 13:10:22
Nevím s čím jste se objednávali, my chodíme k Dr. Bechyňské (výborná) na Vídeňské, s akutními případy chodíme ihned ještě ten den.

Holky nevím jestli jsem teď špatně neslyšela, říkali v rádiu, že otevřeli bazén v Kohoutovicích, jsem nevěděla, že už ho staví a oni ho už i otevřeli?
Maru+Terezka04 + Adámek08 15242
14.4.2010 12:37:48
jo v ozdravovne super, jen loni mela Terezka anginu a tyden nesmela z pokoje, takze to bylo fakt blby, musela jsem tam samozrejme drzet i Adamka a nastesti to od ni nechytil, a slysela jak tam deti litaj tak byla dost smutna, no letos jedeme v kvetnu,tak to snad budou zdravi oba dva :-), loni ten brezen bylo porad hnusne.

Nekdo jste tady doporucovali doktora ORL Mudr. Hornika jestli se nepletu, tak jsem mu dneska kvuli Adovi volala a objednali nas az na 31.5., takze to je dost pozde , do nemocnice ma nastoupit 4.6.~a~
Martina_Sam_Nath 8848
13.4.2010 20:51:03
nejsou. Co chodíme na AKI tak měl Sam snad jen jednou léky na silný nachlazení. Jinak nic, pár rým, pár slabších nachlazení a nic. Teď když to vyjde, tak mu dr sníží i léky :o)))
A Nath je taky držák. Nato, že je se mnou furt někde a nemá moc klidu tak to stejný. Max. rýma.

Jsem za to moc ráda, hlavně u Sama, ale odpočinout si jen tak...:o)))to bych brala. Mít a starost jen kam s klukama na výlet a tak :o))))

Ale budu se snažit jet v létě k našim na chatu :o), to by taky mohlo být dobrý :o)), mamka vaří, taťka blbne s klukama....:O)))
13.4.2010 17:52:45
Marti, vzdyt jsou taky porad nemocny, ne????To by vam neschvalili myslis? Uz se tesim, nakonec to vyslo i moji kamosce z Prahy se kterou jedeme na mesic v lete k do ty Italie, tak se tady deti poradne skamaradej, ona ma ted maly miminko, takze nejak nebyl cas se s nim videt takze uz se skoro neznaji.
To ousko uz ma rok a pul ~a~ tak uz ani nedoufam ve zlepseni, ale kdyby to slo odsunout tak bych byla rada, cerven nebo srpen uz snad nehraje takovou roli...
Martina_Sam_Nath 8848
13.4.2010 17:44:11
Maru tak třeba bude hlavně přes léto klid a po prázdninách třeba nebude nic potřeba.

Křetín vám závidím, taky bych s klukama někam vypadla, ale nám už to nikdo neschválí :o(

A kde je Matýsek? Fotkuuuuu:o)))))
Alena, 3x♀ 1037
10.4.2010 20:13:27
OKI, ziram... nepoznala bych ji.. pamatuju ji jako malou holcicku s par vlaskama. a matyho jsme vazne jeste nevidely!!! mela bys to napravit a pochlubit se~y~
10.4.2010 18:50:57
je, moc hezka fotka~:-D

Dali nam termin na 4.6., protoze 5.5. odjizdime do Kretina do ozdravovny,takze to by se asi nestihlo. Ale az ted dobete atb tak jdu konzultovat na orl jeslti uz by to nepockalo do srpna abych ho na dovce v cervenci zbytecne nestresovala ze nemuze do vody, tak doufam ze to pocka.
Je to desny, nikam jsme nechodili a nakonec to stejne prinesla domu Terezka.
Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 19585
10.4.2010 18:35:43
Páni to je krásná velká slečna !!!
Taky jsem zvědavá na malýho :)

Martina_Sam_Nath 8848
10.4.2010 8:40:36
jééé :o))) ta je taaak krásná. Vlasatice :o)). Pamatuju jí jako malou. To už je slečna jako hrom.

Skvělá.A Matýska tak blejskni :o)) jsem zvědavka zvědavá :o))
perdita 3248
10.4.2010 7:34:54
Oki, není to velký, je to pěkný~g~
[<<Předchozích 670] Názory 671680 z 27062  [Dalších 26382 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.