| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Povídání maminek z Brna a okolí

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 680] Názory 681690 z 27062  [Dalších 26372 >>]
perdita 3248
10.4.2010 7:34:33
Minnie, my jsme z jiné části a do školy chodíme ještě do jiné, ale nějakou dobu jsem o Jundrovu uvažovala a jedna moje klientka mi sepsala, co se tam všechno děje a jak a bylo to bezvadné, tak šťastné stěhování - závidím~;)
Okartep.. 25791
9.4.2010 22:54:49
ježiš, zas moc velký.. jdu se zas zahrabat:)
Okartep.. 25791
9.4.2010 22:54:15
tak to nejde z jinýho serveru, další pokus:)
Okartep.. 25791
9.4.2010 22:49:38
Matýska nafocenýho nějak moc nemám, tak aspon zkusím dnešní Nat, přinesla fotky ze školky:)
Martina_Sam_Nath 8848
9.4.2010 17:35:13
Ahoj

teda Maru to je pech jako hrom :o((((. Tak snad vám dají nějaký brzký termín znova. Tohle je na hlavu, separovat se děti nedají a čekací doby jsou taaak dlouhý :o(((.

Na Zš Jasanová nevím, přeju ale příjemný přechod.

My si užíváme klidu, čt pá jsem nechala Sama doma tak jsme si užívali. Plánuju přesuny pokojíčků, koupila jsem klukům parádní postele, tak budou změny :o))). A taky mám truhlíky :o)), těším se na plnění.

Jo a Bongo, jestli jsem dávala tip nevím,ale super že jste byli nadšení .o)) A co ty fotky? Malej je už velkej a ještě jsem ho neviděla :o)))).
Dneska jsem u kamarádky koukala na nějaký oblečení, co jí na prodej vozí kamarádka a byli tam tak sladký malý mimi věci.... nějak mě to chytá :o))).
A přitom potřebuju spíš kalhoty, ponožky, trika, mikiny na ty moje loupežníky :o)))
Minnie 106421
9.4.2010 15:07:36
Ahoj všem,
omlouvám se, že vám sem vstupuji, ale chci ze zeptat jestli je tady někdo kdo bude taky dávat dítě do 1 třídy na ZŠ Jasanová.
Budeme se stěhovat do Brna a protože tím vlastně "přetrhám" kontakty naší malé předškolačce,tak bych ji chtěla najít nějakou kamarádku nebo kamaráda, aby nešla v září mezi úplně cizí děti.
Budu ráda, když se někdo ozve. Mějte hezký den..:-)
Maru+Terezka04 + Adámek08 15242
7.4.2010 20:03:27
ahoj holky, ach jo, zitra jsme meli nastoupit do detsky na ty provzdusnovaci trubicky, a samozrejme vcera zacal kaslat a ted ma 39 a zanet prudusek..~a~
Jestli to nevyjde i priste tak uz nevim, to jdeme na zacatku cervna a pak 1. cervnece mame odjizdet na cely mesic k mori, tak uz bych to nemela kam posunout. A to jsem ho 3 tydny nikam nebrala, ale prinesla to asi Terezka ze skolky a nez jsme ji stihli izolovat k babicce tak uz bylo pozde a uz to od ni mel, me snad flakne....~o~
Okartep.. 25791
2.4.2010 20:22:38
ahojky.. byli jsme v Bongu.. velké nadšení, Marti, díky za tip!!!!
Maru+Terezka04 + Adámek08 15242
1.4.2010 20:47:59
ja jsem taky vyrizena, porad me bolej nohy a jsem takova jako otekla a spim za chuze, no desny, to jsem taky jeste nezazila, a cetla jsem ze ma slunce nejakou zvysenou aktivitu ktera vyvrcholi v roce 2013 a ze uz ted to na vsechno na Zemi pusobi, takze jsme asi citlivy jedinci~:-D
Martina_Sam_Nath 8848
31.3.2010 18:20:56
neprošvihla...nedaří se to skloubit :o((

Ale já jsem out a stejně jsem tak vyřízená.....Dneska jsem málem v kuř. usnula, když tam chvíli nebyla ani noha a Nath spal. Letos poprvé se nemůžu srovnat se změnou času a návalem práce/ starostí.

Zítra a pozítří mám oba kluky s sebou, tak bude veseleji a hlavně jednodušeji.A pak tři dny bez práce .o)))

Tak nevím, jestli nedomluvit něco za delší dobu na nějaký pevný datum a místo, ale fakt netuším kam, při tom věkovým rozptylu :O(
[<<Předchozích 680] Názory 681690 z 27062  [Dalších 26372 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.