Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 | 19585 |
|
|
31.3.2010 16:51:19
TAk koukám, že jsem málem prošvihla srazík!
Tak já mám obě děti zítra a pozítří doma, ale tak něco bychom mohli vymyslet, kde se můžou řádit i velký holky ne? ![]() |
| perdita | 3248 |
|
|
31.3.2010 7:58:14
Kláro, taky si myslím, navíc jsem dostala zakázku a mám codělat, abych ji dodělala
|
| rascal-ka | 15516 |
|
|
30.3.2010 21:08:07
Perdi, díky za nabídku, ale ve dvou to nemá smysl, škoda
![]() Pokud se domluvíte na jindy, tak se to pokusíkm nějak vymyslet, ale nevím nevím ... ![]() |
| Maru+Terezka04 + Adámek08 | 15242 |
|
|
29.3.2010 20:08:54
my chodime do Modric k nam na Orl, s Terezkou jsem chodila na videnskou v mudr. Bechynske, ale tady se Adamek ocitl vicemene nahodou kdyz jsem tam byla na kontrole ja a ona ho ocihla rovnou taky a od ty doby uz chodime tam, myslim ze dela i v detsky a pripada mi ze ma to s detma umi.
|
| perdita | 3248 |
|
|
29.3.2010 19:59:40
Jedině, Klári, že bysme se sešly my dvě
Já ale doufám, že dostanu od skautského vedoucího instrukce, abych nakoupila správné potraviny pro Adama na výpravu a vyrazím asi do Globusu, protože jinde BL konzervy neseženu![]() |
| rascal-ka | 15516 |
|
|
29.3.2010 14:38:39
Holky, pěkně mě s tím srazíkem, sere.., mám dovču jenom tento týden a pak až o letních prázdninách ... takže já vás letos asi neuvidím!
![]() |
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
29.3.2010 14:23:09
Bruslili jsme na cyklo a po parku. Na to naše drc sem adrc tam to stačilo. Stezka dobrý, park sice zametenej, ale díry a boule na asfaltu.
A dort, zavěsit někde a je to :o))))) Maru a vy chodíte na orl kam? Jen pro info, kluci jsou v pohodě, ale Samovi ucho taky začínalo až když byl starší. Já teda nedám dopustit na Horníka a tu dr od něj, ale ať mám přehled. Nějak jsem zapoměla obíhat ty optiky :o( a už to pomalu bude potřeba, potřeboval by zahnout nožky a srovnat nos :o)). Brýle jsou dost těžký :o( |
| Maru+Terezka04 + Adámek08 | 15242 |
|
|
28.3.2010 20:26:08
ahoj holky,
to je skoda ze se zas ochladilo ale nastesti to neni tak desny.Adamek ma ty problemy s ouskem asi uz rok, navic mu na magneticky rezonanci zjistili ze nad tim ouskem neco ma, ale nebyl tam kvuli tomu, tam byl kvuli neurologii a tohle byl takovej vedlejsi nalez. to bylo loni v lete a od ty doby kdykoliv mu meri tu tekutinu tak to neni v poradku, puvodne se melo cekat do podzimu, ale ted to videla doktorka a rekla ze cekat nebudeme, ze musi co nejdriv , pichali mu to jen jednou, az ted, jinak jsme to vzdycky rozkapali |
| perdita | 3248 |
|
|
28.3.2010 18:52:19
Kdes bruslila? Dá se tam bruslit? Pro nás je to teda dost z ruky, ale chtěla jsem tam uspořádat opožděnou oslavu narozenin v laňáku, ale říkala jsem si, kde že budeme jíst nějaký dort...
|
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
28.3.2010 17:34:12
V kuřátkách budu středa do 15 a čtvrtek do 12.
V anthroposu jsou lavičky, stoly, slunečníky, kavárna , wc a spousta místa, kde můžou děti blbnout :o)))))). Teď jsme se vrátili, byli jsme bruslit, jsem spokojená a jdu makat :o)), doma to vypaadá....jak po víkendu .o))) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.