Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| perdita | 3248 |
|
|
28.3.2010 8:46:22
Co je v anthroposu?
Já to po tom nadšeném přijetí (můžeš ty a Klárka a já) zapichuju, ale třeba se stavím, budeš v Kuřátkách každý den dopo? |
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
28.3.2010 8:42:08
Sam te taky zůčastnil, byl s kamarádkou a jejíma klukama, vydržely tam přes tři hodiny :o). Byl nadšenej, vrobky tu mám všude a pomlázku jaká se mu povedla tak tu si po velikonocích zasadíme :o)
Jen ho chytla hlava, ale vydržel a pak mu prášek stačil, jen večer usnul u tv :o)). Co ten srazík? Já mám nakonec pracovní všechny dny v týdnu, tak pro mě max ty kuřátka. Nebo příště, vždyť už bude krásně a dá se i někam ven. My se zase stanem stálými návštěvníky anthroposu :o))) A včera jsme byli na tom merkuru, krásný, malý a dlouho se dá šroubovat a stavět :o))) A vedle muzea je bezva cukrárna :o))) |
| Bluni+2vejcevejci | 32618 |
|
|
27.3.2010 12:13:24
Perdi, nemohla bys to trochu obšírněji popsat? a jestzli je to blbý veřejně, tak na můj mail v nicku?
![]() já se takhle ptám každýho, koho potkám, zatím jsem potkala celkem malý vzorek, tak budu nasávat info dál...na Slovaňák jsem kdysi sama chodila, můj brácha též, ta škola měla vždycky úžasnou pověst co se týče úspěchů u přijímaček např...o Jehnicích nemm ponětí, přijde mi, že se tam hodně klade důraz na tělocvik, atletiku....možná na úkor ostatního...(???) |
| perdita | 3248 |
|
|
26.3.2010 21:19:20
Bluni, moje známá si Slovaňák moc pochvaluje, ale to co chválí, to já nestačím valit oči, nikdy bych to nepovažovala za pozitivní, takže se spíš ptej člověka se zkušeností tam, ale zároveň k s podobným názorem na školství, jako máš ty.
|
| Bluni+2vejcevejci | 32618 |
|
|
26.3.2010 20:18:59
ahojky všem co nakukují.
Poslední dobou si chci pomalu ale jistě začít tvořit obrázek o základkách v lokalitách Krpole - Řečkovice - Jehnice....vzhledem k tomu, jak těžce se rozhoduju o každé prkotině...vždycky se objeví někdo, kdo má špatnou zkušenost a mě to šrotuje. Nemáte tip, kde získat nějaký refence s opravdu uspokojící vypovádací hodnotou? Např. prý mají při přijímačkách na gymnázia úspěchy děti ze Slovaňáku - apod....ale to jsou všechno informace typu JPP...Zajímají mě asi momentálně nejvíc základky Slovaňák a Jehnice... |
| perdita | 3248 |
|
|
26.3.2010 19:08:42
Marti, díky moc ještě jednou za bezvadný tip. Byly jsme, zúčastnily jsme se a užily jsme si
|
| perdita | 3248 |
|
|
26.3.2010 11:41:16
Díky moc, na informace o tomto jsem nenarazila. Ona hrozně ráda tvoří, tak tohle bude perfektní.
![]() |
|
|
26.3.2010 11:26:37
to nevím :o((( ale pro školačku to bude určo.Přamýšlím, že tam udám Sama jestli tam půjde kámoška, aby se se mnou odpo moc nenudil. ale jo je to v paláci šlechtičen
PÁTEK 26. března 2010 - VELKÁ VELIKONOČNÍ DÍLNA Toto páteční odpoledne můžete již tradičně přijít načerpat velikonoční atmosféru do Dětského muzea. Budeme plést velikonoční pomlázky, otloukat píšťalky, zdobit kraslice a perníčky, prostor provoníme i pečením jidášů a vyrobíme si několik velikonočních dekorací. Zpestřením programu bude kolem 16 hodiny vystoupení folklórního souboru. Pozor!! Akce bude tentokrát probíhat ve foyer a ve 2. patře Paláce šlechtičen na Kobližné v Brně. Od 14 do 19 hod. Prodej vstupenek končí v 18.00 hod. Vstupné: děti 50,– Kč (s poukázkou na materiál), dospělí 20,– Kč (bez materiálu), v ceně vstupenky je i prohlídka výstavy „Rok v lidových obyčejích a slavnostech“. |
| perdita | 3248 |
|
|
26.3.2010 11:19:48
Martino, myslíš to muzeum naprosti KJM? A musí se tam donést výfuk, nebo tak? Mohla bych tam vzít školačku
. |
|
|
26.3.2010 10:32:57
Jo a kuřátka jsou na Poštovské, naproti knihovně v prvním patře.
www.kuratka.com |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.