Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
26.3.2010 10:32:11
Ahoj
tak co? Tak ve středu u nás v kuřátkách? Nebo teda čt pá někde? Ale to jsou ty prázdniny a asi to bude složitější co? Navíc budu v ku i ve čtvrtek :o)). I dneska :o)) mohla bych si to hodit jako přechodnou adresu .o))) Tak nevím, tak napište kdo by případně šel v tu středu? Maru, tak ať vám počasí pomůže a Adámek už nic nechytí. Jinak jsem koukala že dneska odpoledne jsou vel. dílničky nebo tak něco na Kobližné v muzeu a o vel. prázdninách v lužánkách. A ve Šlapanicích výstava merkuru i s koutkem na hraní :o)) Konec kulturní vložky :o)) ,,,, |
| pavlaaa | 7713 |
|
|
24.3.2010 11:11:47
Příští týden máme bez doktorů (doufám
, takže dopoledne můžu po, út i st. Kde Kuřátka najdu? Těším se.Maru, kolikrát měl Adámek zánět oušek? Alex měl jednu dobu během zimy 3x zánět uší, byl pořád zahleněný, neustále zelená rýma, vždy mu to sedlo na průdušky. Horník mu zjistil dokonce nedoslýchavost, že měl v uších tekutinu z těch neutálých zánětů. Doporučil nám se objednat za 3m na vytržení mandlí, pokud na kontrole uší před operací bude pořád ta tekutina a nedoslýchavost, dávali by mu také ty trubičky. Ale za 3m to bylo v pořádku, trhali jen mandlre a od té doby je to mnohem lepší, po operaci se zlepšila řeč i nemocnost. Všude jsem četla, že trubičky do uší se dávají, když i kontrola po 3m ukáže, že problém přetrvává. Nechci tě tím od zákroku odrazovat, ale možná bych to zkusila konzultovat s Horníkem na Pekařské. |
| perdita | 3248 |
|
|
24.3.2010 10:25:40
Chcete se teda sejít v Kuřátkách?
- Maru nemůže ![]() - Klára po, út a st dopo může. - Já můžu po a út dopo a ve středu až tak před polednem třeba do Kuřátek (bez dětí) Teda netlačte se všichni.... ![]() ![]() |
| Maru+Terezka04 + Adámek08 | 15242 |
|
|
23.3.2010 13:56:30
my nepujdeme, nechodime ted mezi deti aby neco nechytil a neoddálil se mu ten zakrok
![]() Takze my az priste |
| Klára+2 rošťandy |
| • |
23.3.2010 13:16:44
Holky mě je to fuk, přizpůsobím se, po - st jsou holky ve škole, takže bych měla klid a mohla sama, čt + pá jsou velikonoční prázdniny a musela bych je vzít sebou a dvě takto velký kozy si v koutku představit neumím.
|
|
|
23.3.2010 9:36:54
jo jo vyhlášení soutěže, byla to psina :o)). Rašínka chodí pravidelně :o))
A 20. dubna v bílým domě bude lidový skřivánek .o)), kdyby někdo chtěl, je to taky mooc krásný. |
| perdita | 3248 |
|
|
23.3.2010 9:16:25
Kuřátka měla minulý týden nějaké divadýlko a zpívání v Ernově sále
![]() Já ve středu moc nemůžu, jsme na alergologii na lesné, to bych mohla až kolem poledne. |
|
|
23.3.2010 9:01:02
ahoj
já po ut st nemůžu :o((( ale na st můžu nabídnout prostor :o)) klidně kdybyste chtěli můžeme udělat srazík v kuřátkách. Já jsem tam vždycky od devíti do 15.. hračky kafe čaj mikrovlnka, kolem poledne nával nebývá a myslím že v tomhle počasí ani moc nebude. Můžem klidně i s dětma tvořit :o)))) něco velikonočního :o))) |
| perdita | 3248 |
|
|
23.3.2010 8:09:55
Kláro, já bych klidně mohla v pondělí i v úterý příští týden dopoledne.
|
| Klára+2 rošťandy |
| • |
23.3.2010 7:50:40
Tak jak to vypadá? Já mám příští týden dovolenou, takže bych nějaké dopoledne uvítala! ;o)
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.