| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Povídání maminek z Brna a okolí

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 770] Názory 771780 z 27062  [Dalších 26282 >>]
Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 19585
20.2.2010 12:43:05
Kdepak kdepak, žádný jaro nechcu, my jedeme ještě na jarňáky na lyže ~q~
Martina_Sam_Nath 8848
20.2.2010 9:04:07
Teda nechci to zakřiknout, ale jestli nezamrzne tak by se to jaro mohlo blížit :o)))

Vyrazíme za chvíli do lužánek, je tak výstava papírových modelů, Sam tam má hladomornu :o)))). Jsem ráda, že to máme takový kousek, i když stejně srabácky pojedem trolejem, když prší :o))
Martina_Sam_Nath 8848
19.2.2010 16:15:40
Oki a co nějaký fotky po dlouhý době :o)))
Martina_Sam_Nath 8848
19.2.2010 16:15:20
Ahoj

konečně pátek :o)) Jsem po tomhle týdnu opět vyřízená...ani den volna nebyl.

Na nádraží jsem taky spokojená, ale je pravda, že ty ceny..... pro ty co mám teď jsem navštívila internet, neměla jsem ani na prd. Samovi je nechávám dělat v Praze, takže neporadím.

Krásně prší, Sice je o život chodit po ulicích, ale třeba budou města čistčí o ty černý hromady hnusu co býval původně sníh.

Okartep.. 25791
18.2.2010 20:00:23
nazdárek po dlouhé době.. Perdi, já jezdím a hafo známých jsem spokojených odeslala do Rosic. Je to sice z ruky, ale ještě se tam dostaneš Idosem a ta paní to má jako koníček, obruby krásný, slušný ceny a co hlavně, ona ti nedoporučí něco, co ti nesluší... .
Maru+Terezka04 + Adámek08 15242
18.2.2010 12:35:37
ja chodim s Terezkou na Husovu, mela teda zatim jedny bryle tam jen, tak nemuzu az tak moc posoudit, ale dobry.
Je to tam teda mensi, takze asi nemaji takovej vyber.Cenove za detsky bryle obroucky staly 1600,-, takze to je asi jako jinde.
Kdyz se nam ulomila nozicka bez problemu s reklamaci nam dali novy.

Maji jeste pobocku na Cesky, tam sidli i doktor co k nemu chodi Terezka cvicit ocicka a na kontrolu.

Vcera v Nemcickach byla sranda, Terezka porad zatacela jen na jednu stranu, tak rikla na zacatku hodiny ze priste uz by mohla s nim na vlek a na sjezdovku, ale po skonceni hodi¨ny rikal ze priste asi jeste ne~:-D
18.2.2010 12:35:25
ja chodim s Terezkou na Husovu, mela teda zatim jedny bryle tam jen, tak nemuzu az tak moc posoudit, ale dobry.
Je to tam teda mensi, takze asi nemaji takovej vyber.Cenove za detsky bryle obroucky staly 1600,-, takze to je asi jako jinde.

Maji jeste pobocku na Cesky, tam sidli i doktor co k nemu chodi Terezka cvicit ocicka a na kontrolu.

Vcera v Nemcickach byla sranda, Terezka porad zatacela jen na jednu stranu, tak rikla na zacatku hodiny ze priste uz by mohla s nim na vlek a na sjezdovku, ale po skonceni hodi¨ny rikal ze priste asi jeste ne~:-D
18.2.2010 12:33:40

perdita 3248
18.2.2010 8:58:31
Byla jsem u nádraží,tak tam by byly brýle za 11-12 tisíc, jen to fikne, ale udržet se kolem pěti tisíc by se mi nepodařilo~Rv tak hledám jinde~;)
16.2.2010 13:31:53
no zatim ji to teda moc nebavi,ale nenutim ji, tu hodinu si odjezdi a pak uz nechce, lyze jsem stejne kupovala s tim ze budou jednou pro Adamka tak by me to ani tak nemrzelo ze se do toho investovalo
O vikednu asi vyrazime do Olesnice a vezmeme instrutora tam, minule jsme ho nemeli tam.

Taky si myslim ze cizi nauci vsechno lip i plavani atd, asi maji vetsi respekt k nim a instruktori hlavne vedi jak na to~z~
[<<Předchozích 770] Názory 771780 z 27062  [Dalších 26282 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.