Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jeanne | 15537 |
|
|
15.12.2009 16:18:03
Marti, mě před 7mi lety hodně zlobil žaludek, přestala jsem mít chuť k jídlu, hubla jsem hodně, křeče. Byla jsem u dost dobrého doktora, který mi nedoporučil jít jen tak k někomu na vyšetření žaludku, sám navrhl, že počkáme. Byla jsem na imunologii (AKI), kde mi zjistili nějaké hnusné viry, ale moc si s tím neporadili, po roce mě z toho dostala za 3 měsíce homeopatie. Minulou zimu mě strašně bolel žaluded, každý den otřesné křeče a opět mě z toho dostala homeopatie, tentokrát ze dne na den.
Příčina toho všeho je samozřejmě stres a stres a stres. Měla bych s tím něco dělat, protože jinak se to časem objeví zase jinde, jenže jak ![]() |
| Jeanne | 15537 |
|
|
15.12.2009 16:12:20
Viděla jsem včera v Globusu slevu na Ubongo, myslím 600,-, ale jsem tak zapomětlivá, že mohlo stát i 700,-
![]() |
| Okartep.. | 25791 |
|
|
15.12.2009 12:26:16
tak to už se nedivím, to je fuj vyšetření... držím pěsti, at pomůže jen zklidnění nervů..
![]() |
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
15.12.2009 11:29:09
jo a žaludek jeo hodně lepší.....co jsem se přestala bát, že musím na vyšetření ....:o). Nervy jak vyšitý.
Ale jíst líp budu, trápí mě toho víc, tak se budu dávat dokupy. Snad bude vůle :o) |
|
|
15.12.2009 10:47:32
nešla jsem tam. ve čtvrtek se domluvím s dr že to nemá cenu, že se třeba budu snažit jíst jinak a nenervovat se :o)))) a bude lepší.
Místo toho jsem navštívila pár obchodů a odpo jen nákup a Samův kroužek. Konečně jsem mohla koupit papíry na balení dárků. Jak s sebou mám Sama tak to nešlo. Nath to naštěstí ještě nepráskne :o))). I když Sam už tuší jak to je, tak ho chci nechat ještě chvíli na vážkách :o). Jdu vařit a umývat, v poledne musím letět :o) čoko jim neujídám, poslední dobou jí nemůžu ani vidět. Mikuláš zcvoknul :o))) |
| Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 | 19585 |
|
|
14.12.2009 16:23:52
Marti, přeju ať máš klídek a pohodu, takové nervy nejsou k ničemu
![]() Vyšetření ti nezávidím, asi nic příjemnýho, ale zas když ho zvládneš, budeš vědět na čem jsi a můžeš se postavit čelem k chorobě nebo mít klídek z planého poplachu ![]() A nezapomeň, čokoláda obaluje nervy! (já chodím dětem tajně na zásoby od Mikuláše ) |
| perdita | 3248 |
|
|
14.12.2009 11:24:24
To měli dělat Adamovi, ale uhrála jsem to. Řekla jsem si, že už toho má i tak dost, ještě hadičku do nosu...
Kdysi mi hrozně pomohlo pít aloe vera, ale jak jsem s nervama v háji s prací , pomůžou mi akorát ty nechutnosti z lékárny. |
|
|
14.12.2009 11:14:30
asi ne, ale poslední dobou moje nervy nestíhají a nějak jsme to nemohla rozdýchat :o(. Sonda nosem do dolní části jícnu na 24 hod. Měří kyselost v žaludku.
Ale stejně bych to nezvládla, na Natha možná něco leze, je ukňouranej a nestíhá dobíhat na nočník :o(. Doufám v zuby, ale uvidí se. Musela jsem se přeobjednat i na kontrolu, nestihla bych to. Stejně kdybych upravila jak jím a tak a byla víc v klidu tk budu v pohodě. Jsme prostě nervák. Uvidím co na kontrole dr, ale tipuju že tam budu za hypochondra na kterým nic není. Tak aspoň budu mít tenhle týden klidnější. Jdu vařit a pak uložit kňouru, snad mu nebude hůř |
| Okartep.. | 25791 |
|
|
14.12.2009 11:14:20
Marti, o co go? snad to nebude tak hrozný.. držím pěsti..
my máme už několik let jen jedličky, ve stojanu s vodou, takže osychají mnohem mín než klasicky dané stromky a stejně jehličí opadává. A nedělám si iluze, že stromky "ze Švédska" na tom budou líp:) |
| perdita | 3248 |
|
|
14.12.2009 10:34:14
Co je ta PH metrie, je to tak hrozný??
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.