| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Povídání maminek z Brna a okolí

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 930] Názory 931940 z 27062  [Dalších 26122 >>]
Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 19585
29.11.2009 23:16:20
čau Pavli,

Osadníky můžu doporučit, zvládá i Ondra, dětská verze mi přijde zbytečná. Máme základní verzi + rožšíření Námořníky. Podle mě je to fajn.

Já teĎ koupila Nalož a Jeď! - krátká rychlá akční, rozvíjí logiku a postřeh.

Carcasone nemáme a moc nehrajem (na výpravách, kde bývá) - nebaví nás.

Hrála jsem teď v poslední době ještě Vikingy a ty taky nejsou špatný (jen se teda prokousat pravidly)
a super pro vás si myslím by byla Formula D - je to klučičí hra, opravdové závody, já ji letos kupuju Luďovi s Ondrou dohromady, hráli jsme loni na Silvestra u známých, i Ondra a bavilo to nakonec i mě.
Akorát je dražší.
Okartep.. 25791
29.11.2009 23:03:57
Ahoj Pavli.. dospělí Osadníci jsou super, dětskou verzi neznám..
pavlaaa 7713
29.11.2009 21:58:40
Ahoj holky, opět prosím o radu - zatím nemáme dokoupené všechny dárky a váháme, o kterou společenskou hru rozšířit naši sbírku. Doma hrajeme hlavně Carcassone, koupili jsme všechna rozšíření,pravidla kluci zvládají v pohodě. Loni Ježíšek donesl Poštovního kurýra, ale u této hry je nutná znalost čtení, takže se k nám Andy přidá nejdřív o prázdninách. Máme pochopitelně Scrabble, Dostihy, ale to pro kluky zatím není.Vyplatí se investovat do Osadníků?
Dotaz č.2 - nestíhám sledovat kvalitní novinky v dětské literatuře, z doporučení MFD mě žádná knížka nezaujala ~d~. Moc se nám líbili Lichožrouti, nemáte tip na podobnou knížku?
Martina_Sam_Nath 8848
27.11.2009 14:57:36
Ve čtvrtek byl ten dod že jo. Nestíhám a nějak se mi ani nechtělo brát Sama ze školky.Nakonec jsem i zazdila ten veletrh v lužánkách, vymrzli jsme na hřišti tak už nikam nejdu.
Sam si teď na hlavu vůbec nestěžuje, tak ho nechci přetěžovat, hodně jsme zvolnili v tom co kdy a kolik děláme a hlídám mu pití jak miminu mám pocit :o))).
Dneska jsme po cestě ze školky zvládli jen směnárnu, vyzvednout brýle a hřiště. :o)

půjdu si plácat těsto na perníčky a budu dělat, že to jejich neustálý dohadování a hádání neslyším :o)))
perdita 3248
27.11.2009 14:38:37
Ani ve čtvrtek jste se nebyli podívat? Škoda, my jsme byly~z~
perdita 3248
27.11.2009 14:37:22
Martino, taky mám mladší očkovanou, starší byl s neštovicema týden v nemocnici, nemohl ani sedět, natož stát nebo chodit~;((
Martina_Sam_Nath 8848
27.11.2009 9:12:36
jéé neštovice, Ondra je ještě neměl? To je dobrej. Tak Ať má co nejlepší průběh. Sam u nich trpěl jako zvíře :o(, jizvy jako hrom, ještě že je kluk. Natha jsem nechala očkovat, nechci to znova...jsem srab a kluci chcípáčci :o))
Martina_Sam_Nath 8848
27.11.2009 9:10:48
Ahoj

nadpis vesele, ale jinak nic moc.
Doufám, že už jste všude přemohli nemoci a další se vyhýbají. U nás jen rýma, ale tipuju, že jelikož bylo očkování tak jí pomohlo. Ale Aspoň má Nath dokončené komplet a na jaře už jen žloutenku. Dlabe teď homeo, aby se zmírnila poočkovací reakce, ta by měla být někdy koncem příštího týdne, tak jsem zvědavá, jestli to fakt bude znát :o).
JInak dobrý. V úterý jsme na Rašínku nešli, stihli jsme v pohodě kroužek. Samovi na ORL doporučili vyrvat n. mandli, že se mu nezmenšila. Tak jsem řekla, že teĎ určitě ne, když je nejzdravější za celej svůj život, že to budu mít v hlavě a kdyby se zase zhoršil tak se uvidí. Je fakt, že nachlazení a rýmy a atb už u něj nejsou tak často. ATB letos neměl ani jednou myslí, nebo jednou, nevím, ani si to nepamatuju :o))
Já prý dobrý, asi jsem hypochondr, už mě čeká jen ten žaludek a pak uvidím, co dr řekne moje krev.
Dneska se pouštím do hledání ozdob :o))), musím najít věnec z loňska, tak snad budu úspěšná.

3D brýle nevím, knihkupectví? ptákoviny? My snad někde doma máme od nějaké knížky s dinosaury, ale netuším, možná lepší papírnictví?

Samovi jsem ve st zlomila brýle :o(, samo když jsem mu poprvé jako naschvál nedala dělat náhradní, protože je nikdy nevyužil.....Tak jsem objížděla město a hledala kdo je sparví. Nejsou peníze a stejně za 4 měsíce potřebuje jiný a větší obroučky.

Odpo chcem sjet na ten veletrh zš do lužánek, asi tam nic nevymyslím, ale ať mám nějakou představu.

Tak nemoce pryč a výzdobu do oken :o))))
Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 19585
27.11.2009 9:07:41
čauky, tak máme neštovice, konečně ~z~
Pořád jsem špekulovala, kde je nakoupit, ať to máme za sebou a přepadly nás včera večer. Teda Ondru. Jsem zvědavá, kdy se přidá Lucka.
pavlaaa 7713
24.11.2009 21:15:46
3D brýle bohužel neporadím ~:(.
Vánoční výzdobu budu také hledat - začnu půdou, pak prolezu dílny, ve sklepě snad nebude, tam je jen jídlo a bohužel i plíseň. ~;((. Takže vánoční úklid zahájím ve sklepě, vyhážu vše, co jsem přes léto zavařila, otluču zdi, našplíchám savem a s mým tempem to tak tak stihnu do svátků.
Chřipka se nakonec nevyhnula nikomu, Jarek a Fred ještě trochu kašlou, jinak jsme už všichni O.K. Už nekojím, z nevyspání a chřipky mi začaly opět příšerné problémy s hlavou, léky teď beru denně. Snad to nezakřiknu, ale Fred se najednou budí jen 1x za noc.A já můžu pít kefír, bílé kafe, jíst sýry ~v~. Někdo se po ukončení laktace těší na alkohol, jiný na podmáslí ~:-D. Nicméně malý nechce ta speciální UM ani sojové či rýžové mléko z DM. Večer si dá kaši ze 150 ml Nutrilonu Allergy, jinak do něj žádný zdroj vápníků nedostanu.Pokud máte tip na zdravou výživu, kde mají dobroty z rostlinného mléka, sem s ním.
[<<Předchozích 930] Názory 931940 z 27062  [Dalších 26122 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.