Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
16.11.2009 19:06:59
http://karneval-hracky.mimishop.cz/katalog.php?kategorie=58008
takový jednoduchý, od kohinooru. Koupila jsem je za 30 za kus v puntanele ve vaňkovce.Nalít, nechat zatvrdnout, vyklepnout, jde to pěkně a pak zmalovat :o))). Nebo naše v létě oblíbené dárky dětem. Kelímek od jogurtu, do půlky sádra, hodit malýho dinosaura z čoko vejce nebo něčeho podobnýho a dolít sádrou. Pak jen kladívko a šroubovák a je od dětí pokoj. I když je fakt, že je super pokud to můžou dělat venku :o))) Mám dožehleno, těším se až padnu.Už to tu jen trochu poklidím a naplánuju si kam co vrtnout v příštích dnech. Zítra ne, je svátek :o)). Taky jsem se vrtačky bála, pak jsem dostala aku šroubovák a z něj plynule přešla na pořádnou vrtačku :o)). Žebřiny drží i s klukama, zrcadlo taky....:o)). Já bych se jinak nikdy nedočkala. je to skoro tři měsíce co tu jsme a udělaný z takovýchle věcí je......jen to co jsem dělala sama. A teda uřízlá deska linky, k tomu mě tchán nepustil a udělal to sám. Ale zase to mám po mým jak já chci :o)) Jdu než se mi kluci utopí :o)) Ahoj a užijte si svátek |
| Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 | 19585 |
|
|
16.11.2009 18:24:02
Holky, tfuj tfuj, zaháním vám nemoce pryč !!!
Nás to zajisté přepadne zase před odjezdem na hory nebo tak něco... Marti sádrový odlitky??? Ty jsi děvče opravdu tvořivé (o vrtačce nemluvím, té já se bojím), tak prosim tě, jak na to? Sádru doma mám, formy ??? asi ne, jsou nějaké speciální? a odkud kde a kam? až to stvrdne zajisté se dá barvit vodovkama že? A vysype se to dobře, nebo se musí forma něčím vymazat či vyložit? Nebo jsou gumové a jde to vyloupnout? My dnes teda jen trapně vymalovávaly omalovánky vodovkama ![]() |
|
|
16.11.2009 18:12:40
no týjooo :o((to je teda děsný :o((. Tak ať už je opravdu jaro-léto.....užíváme si všichni ane v dobrým smyslu slova.
Já jsem při vrtání a šroubování zvládla uvařit srnčí svíčkovou :o))) a přestěhovat kuchyň, pospravovat.....chlubím se hnusně, ale připadám si skvěle :o))). Jen doufám, že se zítra hnu :o)). Nějak ani nemáme žádný plány o nějakou kulturu jsem se nezajímala.....KOupila jsem jen sádru a formy na odlitky :O)), máme se Samem tvořivé chvilky :o)). Teď se jdu kamarádit se žehličkou abych večer měla klid. Michal se teď doma skoro nevyskytuje tak mám tv pro sebe :o) a nemusím poslouchat superstar apod... |
| rascal-ka | 15516 |
|
|
16.11.2009 14:14:56
Ahoj holky, tak u nás taky žádný hitparáda, Rebeka měla angínu minulý týden, tento týden ji má pro změnu Sandra, už z těch nemocí začínám být dost unavená, ale co nadělám. Já už chci zase létoooo!!!!!
|
| perdita | 3248 |
|
|
16.11.2009 14:00:54
Hmm, pavli, taky ... dobrý
![]() |
| pavlaaa | 7713 |
|
|
16.11.2009 11:59:18
Ahoj, taky od čtvrtka nefunguji a trochu se bojím, zda nemám prasečí potvoru
. Ve čtvrtek jsem najednou úplně ztratila chuť na jídlo, bolelo mě celé tělo, hlava, jinak žádné příznaky, myslela jsem, že je to hnusná migréna.V pátek dojel synátor kvůli Alexkovým narozeninám, já plánovala upéct dort, trochu uklidit. Místo toho jsem začala zvracet, včera se přidal kašel a horečka. Je tady binec, dort neupečen. Fred už dnes taky blbě jí,snad díky protilátkám z MM odolá. I přes Prevenar má pořád ve výtěru z nosu pneumokoka . |
|
|
16.11.2009 11:41:55
počasí, dost silně :o((. Já taky, jen se mi k tomu přidávají i klouby :o(.
Byla jsem se nechat ostříhat a i s klukama s sebou jsem si to užila a připadám si dobře :o)). Až Nath vstane tak vezmu vrtačku a začnu, už mě nebaví čekat :o)), potřebuju mít v předsíni zrcadlo :o) |
| perdita | 3248 |
|
|
16.11.2009 7:58:37
Martino, Amy taky ke konci týdne ty bolesti hlavy opustily... to je zvláštní... jako by to na ně přicházelo hromadně
![]() |
|
|
16.11.2009 7:14:09
Ahoj
přes víkend jsem nestála za nic :o(, no ani teď ne, ale fungovat už musím :o))) Dopadli jsme zajímavě. Sam v pohodě, pokračovat jak pokračujem, je objednaný na orl. Víceméně pohoda. Já mám za sebou odběry, kožní testy, zvířata v pohodě, něco málomi vadí pelyněk a ještě cosi, nepamatuju si to, taky jdu na orl a ještě mě za měsíc čeká Ph metrie :o((. Nelíbili se dr moje výsledky z krve od doktorky, výtěr i přes neustávající rýmu v pohodě. Ta se mě pořád drží. A dneska jedem k praktický,u Sama chci řešit tu hlavu a Nath je pořád olezlej a to mě taky nenechává klidnou. Na příští pondělí má naplánovaný spalničky. Tak pokud je dostane, tak hurá , bude mít ukončený očko :o)). A na jaře jen žloutenku :o)) Jinak Samova hlava byla v pohodě jen ve čt a o víkendu, ale to jsme měli hodně klidový a odpočinkový režim. |
| Maru+Terezka04 + Adámek08 | 15242 |
|
|
14.11.2009 19:47:57
Marti, tak co na Aki? Jak jste dopadli?
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.