| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Povídání maminek z Brna a okolí

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 970] Názory 971980 z 27062  [Dalších 26082 >>]
Malvousek,Mat .8/02,majda1/04 34135
13.11.2009 18:02:05
Ahojky,maminky nevite nějakem programků o statním svátků pro děti v Brně nebo blizkém okolí???
Martina_Sam_Nath 8848
12.11.2009 14:12:04
Od tý migrény si taky denně k večeru na hlavu stěžuje :o(((. V úterý jsem mu dala paralen a ostatní dny jsme to zvládli jen klidem a vzduchem :o(. Zato moje nálada je :o(((((.A moje hlava úpí taky každý večer. Před devátou už radši lezu do postele .o(
Včera jsme byli na úvoze v zš a po cca 2 hod programu taky, vyřízenej :o(
Ale škola se mi jinak moc líbila, jen nemám srovnání tak nechci být nějak moc nadšená, ale dobrý :o)).

Zítra brzy ráno musíme být na Aki, tak uvidím, bude to první dr s kterou o tom budu mluvit. Pak to začne.
Navíc Nath má pořád kopřivku, už spíš myslím, že to bude exem. :O(. Asi nebude klid ani chvíli
perdita 3248
12.11.2009 9:27:40
Martino, co hlava? Moje měla velkou migrénu v pondělí a na bolest hlavy si teď už týden plus stěžuje denně.
Martina_Sam_Nath 8848
9.11.2009 13:45:51
Ahoj

včerejšek byl super, ale od večera nemůžu rýmou nic :o((. I když teď mám pomalu pocit, že to bylo to nejhorší a že už bude jen líp. Což je dobře, protože volali z AKi a máme přijít už tento pátek. že prý jestli chcem přijít ještě v list. tak jsem řekla, že zas tak moc ne, jestli mají nával, ale že syn teď měl nějaký problémy tak .... a hup, jdem oba v pátek. Mě naštěstí platí odběry co mi dělali kvůli preventivce a zítra dojdu jen na výtěry z krkúnosu. I když s tím nachlazením ....bude pěknej nález :o))).
A ve stř jdu se Samem na úvoz mají den ot. dveří.Už to začíná. Musím zavolat dr kvůli poradě co s tou jeho hlavou, zrovna tahle škola s emi líbí, ale mají víc předmětů...tak aby to pak nebyl záhul.....al etřeba zbytečně plaším a bude v pohodě. To je děs...nesnáším rozhodování.
Keramika je super, Sam taky rád plácá a vyrábí, zatím mu musí stačit plastelína a pečení se mnou :o)). Už teď není kam dávat výtvory z kroužků :o))). Nějak nejsem s to, přivrtat si police
Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 19585
8.11.2009 19:47:59
Díky za tip, vyzkoušíme. Třeba by z toho mohla kápnout i nějaká ozdobička na stromek ;)
Ondra chodí teĎ od září ve školce do keramiky, tak je z plácání a modelování nadšenej :)
Martina_Sam_Nath 8848
8.11.2009 15:11:21
jenom ozdoby a tak :o)). Asi by se nic nestalo, ale moc dobrý to nebude :o))))

Byli jsme na kr. hoře na hřišti a pro větve na ozdobu.
Jsme příjemně vymrzlá. Jen jsem ve slabé chvíli klukům podlehla a slíbila palačinky :o(. Nějak se mi do nich teď nechce.:o)))
8.11.2009 14:04:52
a to se jí? Nebo jen vyrábíš jakože ozdoby, zvířátka apod.?
Martina_Sam_Nath 8848
8.11.2009 13:05:52
2 hrnky hl. mouky, hrnek soli a cca hrnek vody. Já to obarvila potr. barvou. A pak buď sušit na cca 60 v troubě nebo jsem zkoušela cca minutu na max. výkon mikrovlnky.
Dobře se s tím dělalo, ani nebyl moc velkej binec :o))
8.11.2009 12:55:23
čauky, jak se dělá slaný těsto?

Martina_Sam_Nath 8848
8.11.2009 8:29:39
Ahoj

no jo vánoce, na to že bojuju, že by bylo super, kdyby bylistejně často jako olympiáda, jednou za 4 roky :o)). že by to bylo snažší a hezčí a tak....
Dělám to tak už asi tři roky, kvůli penězům a taky aby mi na prosinec zbyla i nějaká nálada a ne jen stres co kde komu a tak...A zabírá to, i se na vánoce někdy těším :o)
A teda s 5 dětma, to obdivuju já vás, to je moc velká přesila :o)))

POčasí zas vypadá bídně, tak to na větší procházku nevidím, budem dělat to slaný těsto asi. Už mi ten vzduch chybí, ale kluci v tomhle poč. dost kašlou :o((. Snad se udělá líp
[<<Předchozích 970] Názory 971980 z 27062  [Dalších 26082 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.