| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Povídání maminek z Brna a okolí

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 980] Názory 981990 z 27062  [Dalších 26072 >>]
Maru+Terezka04 + Adámek08 15242
7.11.2009 19:49:33
my zatim byli vzdycky v Recku, tam to miluju.. jak jidlo tak more a jejich jazyk.

Takze budeme mit pristi rok zmenu,ale je tady more hoooooodne dlouho melky, takze pro deti idealni, jim se tam moc libilo, uz tam byli 2x, a hlavne se rika ze tyden u more na ten zdravotni stav nema az moc vyznam, takze zkusime ten mesic. Jen me kamaradka varovala ze pro ni to az tak dovca nebyla, vetsi zaprah nez doma, coz je jasny...a budeme tam mit 5 deti, takze cirkus, ale zase se spolu dost zabavej...~j~~z~

Marti, to jsi dobra ze uz mas Vanoce, ja jak jsem se rozhodla dneska ze kaslu na internet aby mi to vcas doslo, tak jsem jela dneska do Makra, byla tam sleva 30% na jednu hracku, tak jsem koupila Adamkovi garaze, jinak zatim porad nevim co jeste koupim, mikroskop pro Terezkua si necham az na pristi rok. je na to prece jen asi dost mala, chce nejaky hry, tak asi koupim MOnopoly junior, to je uz od 5 let a taky rada sklada puzzle

Teda treti, to ja si netroufam s nasema divocakanma...to treti by asi bylo nejhorsi a me by uz fakt odvezli...~t~~v~
Martina_Sam_Nath 8848
7.11.2009 19:19:12
určitě uvažuju :o)), až zas odrostou :o)) A když to půjde utáhnout finančně. Tu holčičku bych brala :o))))
rascal-ka 15516
7.11.2009 18:59:22
Marti, uvažuješ o třetím???? Jsi teda odvážná!
Martina_Sam_Nath 8848
7.11.2009 16:43:22
Ahoj

tak to je dobrý, na očním vědí všechno, na orto stejně musíme pro větší vložky do bot, to bude kolečko po našich dr :o). Ale i tak...včera ho bolela taky, jen málo byl v pohodě ale i tak. No jo no.
Maru, teda měsíc v it bych si taky dala líbit. Ale jsem teď už pevně rozhodnutá jet v létě do toho Řecka konečně :o)). Máme tam dovolený na cca 5 let dopředu :o))), tak že bych to taky nejradši spojila třeba na 2-3 týdny. Uvidím co peníze, zatím jsme pořád jen tak tak.
A vánoce, už jen něco malého pro M a mám hotovo. Poslední pro kluky dorazil, něco doveze švagrová jak to vyzvedne a ještě u jednoho domluvím předání a je to :o).

Chtěli jsme dneska do cukrárny co tu je kousek a překvapilo mě, že mají otevřeno jen v so dopo a pak už nee :o(. Byla jsem zvyklá, že zrovna cukrárny jedou o víkendech. Kluci zklamaní, tak jsme skončili v kavárně na bábovce a poháru :o).

Na zítra chcem tvořit ze slanýho těsta a možná nějaký deko na okna.

Jo nechcete někdo dřevěné garnýže na okna? Sušáky na prádlo? Na přidělání pod strop. Nějak nám tu váznou zbytky. :o))
Případně bednu na kočár, nemám jí kam dát, pořád je na vinohradech. Zbavit s ejí nechci, tak jen půjčit, než zas jednou bude potřeba :o)
7.11.2009 15:15:38
Klari, tak to my si pak prijdeme pro podpis~;)
7.11.2009 15:14:51
holky, diky za rady ohledne internetu,takze na to kaslu a jdu do obchodu az se tady trochu uzdravime...

Adamek bere pokazdy spiropent, uz ho mel asi 10x ~;((~a~, pomuze mu za par dni,ale jen z toho nejhorsiho, kasel se tahne tak 14 dni, pak je tak 14 dni dobrej a pak mu to zacne nanovö, uz jsem z toho hotova, tak doufam ze na Aki nam pomuzou...a v lete jsem domluvena s kamaradkou ze s detma pojedeme na mesic do Italie, ona uz tam byla 2x a nevyjde to nejak silene draho, jidlo prijde asi jako tady, takze jen ten pronajem apartmanu a o to se podelime,tak doufam ze to jim taky trochu pomuze.

Teda ty migreny to je sila, at je to lepsi a vubec vsechny ty blby nemoci at jsou pryc, ach jo...~a~~a~
perdita 3248
6.11.2009 14:23:57
Na očním by mu měli udělat pozadí, taky je dobrý orto, jestli to není od páteře. No a pediatr by měl udělat test na borelu a pak odeslat na neurologii.

Pavli, to je děsný, to mi ani neříkej, máme veliké štěstí~f~
pavlaaa 7713
6.11.2009 13:37:57
Teda, tady je příspěvků ~b~. Jen by mohly být pozitivnější.

Marti, manželův syn má migrény od 5 let,jsou období, kdy má 1 záchvat měsíčně a období, kdy trpí 2x týdně. Vždy se zvracením ~;((. Byl na všech možných vyšetřeních, bral nejrůznější léky, zatím bohužel vše bez efektu. Ale u kluků prý migrény v dospívání mizí, je mu skoro 15, tak doufáme, že brzy bude mít pokoj.

Maru, jak je Adámkovi? Náš malý měl zánět průdušek zatím jen 2x, ale pokaždé musel brát Spiropent a kašel se vždy táhl skoro měsíc. Byla jsem z toho špatná, neumím si představit, že by měl průdušky častěji. Teď se mu po ATB opět rozjel atop, v pondělí s ním jedu na kožní.

Andrejek je dle testů alergický na psa, už se smířil s tím, že pejska pořizovat nebudeme. Hodně ale uvažuji o kočce, kluci jsou od miminka s kocourem v kontaktu u našich a reakce žádná, i podle testů jim kočka vychází v pohodě. Nevím, jak to zařídit, aby nám neutíkala a aby jí neubližovaly kočky v okolí.
Klára + 2 rošťandy
  • 
6.11.2009 12:16:07
Holky jsou komičky, Sandra si myslí, že ju uživí plavání, ale nijak extra dobře neplave, normální průměr a Rebeka zase zpívá v dětském sboru Janáčkova divadla, tak si myslí, že bude herečka.
Martina_Sam_Nath 8848
6.11.2009 10:27:03
Teda Perdi, to je síla, to mám šeho se bát. A kam s ním? určitě peddiatra, budu to řešit i na AKI a na jaře na očním. Už se i když dost špatně smiřuju s tím, že on nikdy normálně zdravý dítě nebude. Ikdyž vím, že je milion různých jiných kdy by mohlo být hůř, ale i tak....:o( stojí to za h...o

[<<Předchozích 980] Názory 981990 z 27062  [Dalších 26072 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.