| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Drogy

(?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 2301  [Dalších 2151 >>]
Carollyn 131058
28.1.2015 14:35:38
No jo, ale problém není primárně v tom, že je uživatel, ale že dealuje. Dle popisu to není nějaká vytetovaná troska, ale boreček, který má z prodeje spoustu peněz a nemusí si dělat starosti o obživu... Takže nevím, jak by jí v léčebně asi tak pomohli. Navíc on pomoci nechce, má se fajn. Spíš bych matce doporučila psychologa, který by s ní rozebral, že to, že ho vyhodí z domu není nic špatného a není její vina, že z něj je, to co je!
radka
  • 
28.1.2015 14:31:23
nebavím se o rozdílu osoby blízké ale o činech
Inaaa 119752
28.1.2015 14:03:52
No jo, popisovala to i zemřela šéfredaktorka Dtestu, jak se dala její dcera na drogy a ona jí pak vychovávala dítě, dcera toho později litovala...máma ji navíc zemřela brzo.
Inaaa 119752
28.1.2015 14:02:43
Hm, to bude další Black sheep ze Smíchova, to je snad nejhorší věk kolem 20 u někoho.
Pam-pela 97353
28.1.2015 13:53:26
Ananto, no právě, máš malou sluníčkovou holčičku a nikdy jsi naštěstí na vlastní oči neviděla, oč jde a jak to vypadá.
Já teda doma naštěstí taky ne, ale vidím to kolem sebe, i u mé výborné kamarádky a je to strašně těžké...navíc tam je vývoj toho dítěte, a kolikrát i tihle kluci bývali vstřícní, hodní, citliví, to přece člověk taky nemůže úplně zapomenout.
Drogy jsou svinstvo a mně se bohužel zdá, že jsou snad u nás tolerovány až podporovány, nebo si to jinak neumím vysvětlit.
Pam-pela 97353
28.1.2015 13:50:37
Modřinko, dívat se na svoje děti, co dokážou tropit nebo jak trpí, je někdy fakt k nesnesení...někdy to potřebujou prožít, ale jestli bych je dokázala vyhodit a ztratit s nima kontakt, to vážně nevím.
Teda nevím, kam až bu museli zajít, aby...
Ananta 97295
28.1.2015 13:48:03
Doufám, že to nebudu muset řešit, mám tzv. sluníčkové dítě a v rodině závislost nemáme. Zatím je to teorie, ale já to v té praxi vidím už spoustu let a fakt bych to doma dlouho nevydržela, nejsem prostě ten typ co by něco "trpěl".
Pam-pela 97353
28.1.2015 13:47:58
Modřinko, vím....prostě vím, že to nezajímá naprosto NIKOHO, nejen radní.
Je to taková bezmoc, když člověk ví, co se děje za věci a příslušné instituce nereagují.
A někteří lidi toho prostě využijou, protože normální obyčejnou prací se k tam super penězům nedostanou.
Modřinka 37246
28.1.2015 13:47:19
To je asi hodně individuální. Někomu stačí, když mu rozbijou tlamu, protože dluží prachy a dostane strach, jiný nechce do kriminálu. Smrt je samozřejmě největší kalibr. Já sama nevím, jestli bych to dokázala. Stačí, když nemám synka tahat z průšvihu ve škole, aby si okusit přirozené důsledky svého jednání a je mi z toho zle.
Modřinka 37246
28.1.2015 13:41:51
Pam-pelo, tvůj náhled na činnost policie sdílím. Před pár lety jsem jezdila každou neděli dopoledne do konzumu na náměstí (maloměsto) a než jsem nakoupila, manžel se bavil tím, jak o pár metrů vedle, přímo před radnicí pod kamerami městské policie seděl v autě dealer a vykonával svou živnost. Zcela veřejně, viditelně a dlouhodobě. To, že naše město je široko daleko proslavená varna, zajímá naše zastupitele pouze v době voleb, za posledních patnáct let vím o jedné jediné razii do bytu.
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 2301  [Dalších 2151 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.