| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Alkoholismus

(?)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 9024  [Dalších 8814 >>]
Rodinová 140078
22.2.2021 14:44:04
Aha, nevedela jsem o arsenu, mestsky vodovod mame, nicmene ta voda je dost nechutna, i v Praze byla lepsi ...
Studnu taky, ale zapojenou na splachovani zachodu a do zahrady, rozbor se nedelal leta.
Renka + 3 26652
22.2.2021 14:41:51
Tak my musíme vyřešit mangan, který tedy dokáže rychle znehodnotit všechny domácí spotřebiče. A pak to zemědělské znečištění, roky marně bojujeme. Je to takový ten typ, co má všude známé a krávy chová pro dotace. A na zakázaném místě, kde se kontaminují spodní vody a nikdo s ním nehne. Řešíme přes právníky, marně. Z hygieny se ztratily důležité dokumenty, o zákazu chovu dobytka v těchto místech. Stějně tak se ztratily z městského úřadu, kam spadáme. Takže pitnou vodu musíme vozit a tu vlastní mít jen jako užitkovou. Lidi to řeší úpravnou vody, různé uhlíkové a UV filtry, taky to v blízké době budeme řešit. Je to tak 5 let zpět, co tento zemědělec se tu objevil, do té doby byla voda nezávadná.
Zufi. 52220
22.2.2021 14:39:24
~x~~:-D
Půlka psa 24064
22.2.2021 14:35:59
Buď ráda, jestli máte vodovod. Tady v okoli je vysoká hladina asrenu ve vodě vylouhováním z břidličného podloží. Kdo nechce rakovinu plic, ten by to pít neměl. A filtry sice existují, ale na nižší hladiny moc ne, takze odbouras část, ale na pitnou a kojeneckou se dostává blbě. Navic ten arsen se nedělá ve standardním rozboru, tak to lidi ani neví a přijde jim, že žijí v celkem čisté přírodě, akorát ono to není znečištěním, ale přirozeně. Za pitnou vodu bych klidně měnila vyvážení jímky místo kanalizace.
Renka + 3 26652
22.2.2021 14:35:40
U nás v obci není ani vodovod, ani kanalizace, ani plyn. Alespoň tu elektřinu máme ~;) A když jsem kdysi oslovila O2, kdy v akci nabízeli ADSL připojení a zřízení přípojky za 1 Kč, tak koukli do mapy a prý bohužel, u vás na to nejsme připraveni, leda byste si zaplatila 30 000 Kč. Takže nic, no. Ještěže jsou ty mobily.
Půlka psa 24064
22.2.2021 14:32:08
Tak tu máme samozřejmě taky, ale jsme rádi za nějakou kanalizaci. Ta studna je v pohodě, akorát něco stojí ta technologie, ale kromě toho to nijak nepoznáš. Kdyz máš teda štěstí na kvalitu. Musí se dělat rozbory, ale stejně o den později už nevíš, co ti teče.
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
22.2.2021 14:31:30
pce, kdyby šlo jen o vyhazování...
máme hnízdo kontejnerů na tříděný odpad přímo pod okny, vyvážejí je téměř zásadně v noci, třeba kolem jedenácté, už se stalo i v půl dvanácté... umíte si to představit, když najede náklaďák přímo pod okna ložnice (a dětského pokoje) a začne to sypat na tu plechovou korbu? a k tomu, aby toho nebylo málo, má puštěnou světelnou signalizaci, takže vám do okna bliká oranžový maják ~t~
blbý je, že mě to vždycky děsně vytočí a mám chuť řvát, ale do rána vychladnu a už ani na ten úřad nenapíšu... :-)
teď už se několikátou noc odhodlávám, že si budu stěžovat na nové lampy - osadili je novými světly a nějaký "yntelygend" vybral jasně bílé světlo... svítí to hrozně moc, ale když ještě pod lampou (přímo pod naším oknem) zaparkuje bílé auto, mohla bych klidně v ložnici vyšívat ~t~
Rodinová 140078
22.2.2021 14:30:24
Hm, my jsme v casti obce bez kanalizace, se neptejte, co delame ..~a~
Peppa 133447
22.2.2021 14:29:17
Já jsem od jara do podzimu zhubla 2 kg, ale pak jsem to asi v prosinci nabrala zpět plus další 2 k tomu a drží se mne jako klíště ~o~
jak 39257
22.2.2021 14:28:41
Tyjo,když to čtu,už si nebudu stěžovat na tlakovou kanalizaci:).
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 9024  [Dalších 8814 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.