
Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
24.1.2017 13:23:52
Vy poznáte, kde bylo jídlo ohřátý?
|
| Lída+2 | 28136 |
|
|
24.1.2017 13:20:52
daba+holčička, jo pokud to dítě z mikrovlnky rádo budiž, ty moji jsou mlsný takže si raději od těch 8-9let uvaří, aby nemuseli pozřít jídlo z mikrovlnky.
Přiznám se, že mě to z ní taky nechutná. |
| Bouřka | 7675 |
|
|
24.1.2017 13:19:34
Když se to vzteká a prská okolo, tak to bývá přeplněný nebo to vaří moc zprudka.
|
| zerat | 18305 |
|
|
24.1.2017 13:13:33
Když se ventil ucpe, tak je potřeba tlakáč ochladit - pomůže opravdu dobře ta studená voda v dřezu
![]() Já se práce s tím mým nebojím, už prostě vím, co můžu a nemůžu a jak jsem psala, už podkládám ventil jen vařečkou a dokud syčí si ho nevšímám. Taky jsem teď nedávno zjistila, že mám zámek poklice prasklý, takže řeším výměnu té pojistky... žel všechno je plastové a jednou to doslouží. Rovnou chci vzít i nové těsnění... Já si život bez tlakáče už nechci představovat - hodím do hrnce zmrzlý kus masa na polévku, posbírám bílkoviny, zavřu... za hodinu mám hotový luxusní vývar, vyndám maso, dám zeleninu a za 15 minut je hotovo. Tak nějak vařím i omáčky... když není času nazbyt je fakt k nezaplacení. ![]() Nicméně děti k němu nepouštím. ![]() |
| Bouřka | 7675 |
|
|
24.1.2017 13:09:56
Jo tak tomu věřím, že někomu vyběhne obsah při předčasném otevření. Ale tomu neříkám, že bouchnul. A na vině je špatná manipulace, ne papiňák.
|
| daba+holčička | 55689 |
|
|
24.1.2017 13:09:16
no případy co znám spočívaly právě v tom, že tam bylo obsahu moc a nějaký kousek ucpal ventil, třeba čočka. Proto právě když přestane syčet, tak vypínám a po schladnutí zkontroluju, jestli není ucpanej. A mám obří papiňák a moc ho neplním.
|
| Bouřka | 7675 |
|
|
24.1.2017 13:07:25
Stačí s tím těsněním
Já myslela, že si pamatuju, jak vypadá, a pak jsem koukala jak puk. |
| Bouřka | 7675 |
|
|
24.1.2017 13:04:55
U nás v širší rodině je papiňák hojně používanej a nikdy nikomu nebouchnul. Jak to vlastně vypadá? To to jako vyrazí poklici nebo se roztrhne hrnec? Podle mě ve většině případů bude na vině špatná manipulace. Nesmí se tam dát víc než 3/4, osobně nejprve přivedu k varu, ztlumím, seberu pěnu a pak teprve tlakuju, teda na elektrice.
|
| Martina, 3 synové | 101865 |
|
|
24.1.2017 13:03:27
lze pootočením upustit páru až jde papiňák otevřít.
Což si tedy myslím, že je ta krtická chvíle, ve které došlo k některým zde zmíněným nehodám. On se obsah hrnce chová podle své konzistence - takže mockrát se to povede bezvadně, ale pak je uvnitř něco hustého / mastného / jánevímjakého a vyběhne to divoce rovnou na překvapeného kuchtíka. |
| Lída+2 | 28136 |
|
|
24.1.2017 13:02:30
Z+2, mojí tetě taky bouchnul.....je to pár let. A rozhodně vaří hodně a dobře....ví co má dělat.....ventil....špatný,ale jak poznáš, že mu něco je Ti nikdo neřekne.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.