Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Mr. Miçkey | 124689 |
|
|
10.6.2021 21:23:54
A maji tlacitkovy mobily. A z jednoho kurete udelaji jidlo pro ctyrcenou rodinu na tejden
![]() |
| jak | 39257 |
|
|
10.6.2021 17:24:23
Měli jsme už dvě oslavy.venku,jídlo neprožívam, každej se obslouží,pohoda.a jo,nesnáším telefonování.
|
| *Kate* | 158396 |
|
|
10.6.2021 17:17:48
Fern
"nikdo jsme neonemocneli;snacha,která přitom neustale smenovala v 1.linii nám naordinovala dulezite a potřebné vitamíny v potřebném množství a bylo to v cajku." Jak to, že jste si to nepatentovali? Kde je tv a podnikavost a prozíravost? |
| Velšice | 92803 |
|
|
10.6.2021 17:04:55
Moniko, rodice bydli vedle nas. Dali si dort a kafe, kluci sushi, dojedlo se a vsichni se rozprchli
Pro nas idealni stav, jen deda by si rad povidal dyl. |
| Karkulína | 99978 |
|
|
10.6.2021 15:42:21
Knedlo, to mi připomnělo, jak můj bývalý manžel se mnou byl jednou na slovenské svatbě (moje mama je Slovenka, takže tam mám půl rodiny) a byl z toho úplně u vytržení, prý něco takového ještě nezažil
A to on je z rodiny slavičů, slaví úplně všechno a všichni se zvou na svatby a tak, ale ta slovenská, to ho tedy dostala! |
| byvala radka | 154149 |
|
10.6.2021 11:11:48
tak ono je to všechno propojené, prachy moc nejsou, jídlo se strašně zvedlo, potřebujem věci do baráku, do toho chci cestovat, děcka furt boty a další náklady, prostě finančně nestíháme... a nechce se mi ty peníze projíst a propít
|
| byvala radka | 154149 |
|
10.6.2021 11:10:16
no nevím, co by na to řekla rodina
pro známé a kamarády by to bylo asi fajn vlastně se mi asi nechce nic pořádat, jsem tak nějak beze smyslu... (že by mě až teď dohnala korona?) nebo mi tělem koluje bacil zmaru:-( |
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
10.6.2021 10:51:58
a on ti někdy někdo řekl, že tvé pohoštění bylo nedostatečné?
je teda pravda, že jsem nikdy nechystala žádnou oficiální akci, maximálně vlastní svatbu, jinak vždycky v rámci rodiny nebo blízkých přátel, případně jen jako doplněk k restauraci (vlastní dorty, dezerty)... a vlastně i v rodině je to tak, že každý něco přichystá, domlouváme se předem podle našich schopností, možností, času - já třeba obvykle peču sladké, chystám dipy a zeleninu, připravuju obložené mísy (klobásy, sýry, sušené šunky...) sestra dělá chlebíčky a jednohubky, rodiče smaží řízečky, nakládají maso, táta vaří guláš... prostě podle situace a nálady... a i s přáteli se domlouváme podobně ![]() |
| Fern | 155759 |
|
10.6.2021 10:26:32
My jsme v rámci rodiny (6lidi+dite)slavili narozky a scházeli se průběžně porad i v době covidu,máme svůj rozum narozdil od těch Sasku, co se nám snaží porad ztrpcovat život zbytečně; a nikdo jsme neonemocneli;snacha,která přitom neustale smenovala v 1.linii nám naordinovala dulezite a potřebné vitamíny v potřebném množství a bylo to v cajku.
Dokonce nejsme nikdo ani ockovani! |
| Fern | 155759 |
|
10.6.2021 10:18:36
50ku jsme spolu s mužem oslavili kvůli pozvání i sirší rodiny společně a to v restauraci, šli o cca 35 lidi.Byl oběd a k večeři raut.
Jinak my 2 s mužem slavime narozky u nás doma s dětmi a jejich rodinami, je nás celkem 6 dospělých, takže nemám problém udělat pro tolik lidí velmi dobrý oběd, mnohem lepší, než dělat kompromisy v rest.a za tolik peněz k tomu ještě. ![]() Spis mám větší problém s tím, co vymyslet na veceri.Aby to bylo jednoduché, rychle a dobře. Tento víkend zrovna slaví MM narozky:k obědu bude zapékané divoký losos s gnocchi,špenátovou šlehačkou , žampiony a syrem a na veceri jsem vymyslela gril.hamburgery ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.