| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Oslavy

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 600] Názory 601610 z 11713  [Dalších 11103 >>]
Velšice 92803
9.6.2021 19:01:30
Nenene, nesnasime to. Ted tedy meli kluci narozeniny, tak prisla na 20minut babicka s dedou, nic vic.
Monika 123907
9.6.2021 18:41:11
Kosatko, tvůj muž má podobné nápady jako můj ~;) Bohužel jsem vnesla skoro rozkol do jeho vztahů s bratrem, když jsem manželovi prozradila (protože mi to přišlo vtipné), že jeho brácha si dal na obědě, který jsme platili my (asi šlo o naše narozeniny) 3 malá piva - takové nemožné rozhazování (kdyby si dal 2 velká, bylo by to O.K.) ~:-D
Lei 37503
9.6.2021 18:12:51
Já mám moc ráda chystání, dekorování, úpravu pokrmů na stolech, kytky...

Slabší jsem v konverzaci, proto ráda pobíhám kolem stolů, doplňuji snědené, odnáším špinavé nádobí std.

Vždycky jsem chtěla být svatební koordinátor ~:-D.

Minuly víkend jsme pořádali akci pro kamarády, dost jich je očkovaných, zbylí jsou v “ochranné” lhůtě. Jo, uklízela jsem to pak cely den, ale mě to baví a baví mě, když vím, že se k nám lidi těší.
kosatka2 89902
9.6.2021 17:41:36
Na oslavy se mi obvykle strašně nechce, ale docela se mi daří pak na těch oslavách vyhmátnout další asociály a s nimi se v koutku docela příjemně pobavit (zasmát se i poplakat).
No a v naší rodině jsem nějakým omylem považována za schopnou, takže organizace oslav a štědrých dnů je na mně~8~ mnozí brblají, že je to pak chaotické, volné a hlučné. Starým lidem v mé rodině vadí děti, hlavně starším mužům, kteří sedí, konzumují a vadí jim, že občas je potřeba obstarat nějaké dítě a nemykám furt okolo návštěvy, protože oni si ani vodu ze džbánu do sklenice nenalejí...

V restauraci to ráda nemám, protože několik lidí z rodiny je posedlá škudlením - půl hodiny studují jídelníček, aby si mohli dát to nejlevnější, včetně mého muže, který vždy chce za ostatní platit, ale předchází tomu, že by si musí dát se mnou jídlo napůl~a~
Zd a tři 91080
9.6.2021 17:13:21
Chystáme se oslavit jedny loňské a jedny letošní pětasedmdesátiny koncem prázdnin, na chalupě. Dospělí tou dobou budou proočkovaní, kdo nechce, ať si trhne, stejně s tím nic neudělám.
Po roce a půl důsledné izolace nějak nemám chuť pokračovat ve výrazném omezování se jen proto, abych ochránila zejména ty, kteří se očkovat nechtějí. Nemám na to už sílu.
Evelyn1968,2děti 6269
9.6.2021 16:48:01
Ráda pořádám oslavy, klidně i u nás doma s uvarenym obedem/večeří, pro širší rodinu nebo Silvestry pro zname s Půlnoční veceri. Kulatiny a promoce v restauraci. Nekulatiny a svátky bereme všechny naráz za ctvrtleti.
Vrcholným zážitkem byla organizace svatby~;), měli jsme na to měsíc ~;).
libik 142094
9.6.2021 16:41:00
Protože jsem nějak zlenivěla, to je
1) nakoupit
2) uvařit
3) vysmejčit před
4) uklidit po

Můj dům je lidem otevřen, miluji neformální příchozí, ale když se slaví, zve se oficiálně (zvlášť s mou dobrou matkou), to musí být lesk blesk~:-D, nikdo se nevymluví, že to opravdu nečekal~:-D
Okolík 129526
9.6.2021 16:40:16
Ano, několikrát (3-4x) za rok pořádáme doma oslavu různých sdružených kulatin, nekulatin, promoci, maturit apod. Asi tak pro 12-15 lidí. Momentálně všichni dospělí, resp. nad 15 let. Poslední byla 1.3.2020. Další plánujeme na červenec/srpen 2021 na zahradu. Bohužel jsem zjistila,bude mi ty oslavy ani nijak nechybí a vlastně se mi to ani organizovat nechce ...
Marika Letní 140743
9.6.2021 16:39:14
Pořádáme oslavy dětí i dospělých, doma i v restauraci. V restauraci častější, nesnáším nachystávání jídla a obsluhování lidí, takže restaurace je ideální (tedy před pandemií). Nyní se na nic moc nechystáme. Ne v restauraci a ne v takovém počtu, asi jen menší setkání na zahradě, jako vloni. Pořád nepovažuju situaci za zcela ok, abych hodila naprosto vše za hlavu a chovala se jako před pandemií.
angrešt 114837
9.6.2021 16:33:40
sally, movie night se mi líbí, to si uložím do hlavy na trochu vyšší věk dětí:)
[<<Předchozích 600] Názory 601610 z 11713  [Dalších 11103 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.