Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| kosatka2 | 89902 |
|
|
8.6.2021 22:15:29
Jo oslavy, to je taky moje noční můra. Děti chtějí pozvat okolo 10 děcek a i jsou moje děti dost často zvány (uf uf). Akorát občas už dopředu přijdou ty děcka nějak pohádaný, nebo syn neplánovaně pozve někoho, kdo se s nikým nezná a posmívá se nám, že máme blbý počítač atd., občas je někdo nezkrotitelný, někdo se odmítá zapojit a depkaří v koutě...
Jedno se nám ale povedlo: měli sraz na autobus. konečné a cizí ošuntělý pán jim předal tajemný dopis se starodávnou mapou... :) |
| monam | 158013 |
|
8.6.2021 22:14:44
Mám z toho fakt hrůzu, jasně vidím, že hledám důvody proč ne, proč to nejde, ale já fakt nevidím žádnou cestičku, jak by to šlo. Že by to děti pochopily si nemyslím, ne v dohledné době. Asi by to spasila oslava u MCDonalds, ale nevím ani zda to ještě pořádají ani zda by tam rodiče děti pustily (moc komerce a přepáleného tuku)
|
| Okolík | 129526 |
|
|
8.6.2021 22:13:26
Mariko, v tom bude u Valkýrů ten problém. Možná ani nebyli neomalení, jak jsem původně psala, ale byli od pana Valkýra pozvaní.
|
| monam | 158013 |
|
8.6.2021 22:12:35
Moniko, už jsem párkrát dětem řekla, ať pozvou dva kamarády a zajdeme někam na zmrzlinu nebo tak něco. Ale parčík, kde je v našich končinách cukrárna a dobrá zmrzlina, je u parčíku, kam chodí každý den s družinou, takže to ubírá na zajímavosti, navíc venkovní sezení je tam maličké a dovnitř by museli být asi čerstvě otestovaná, prostě tohle nechci řešit, nějaké testy, prohlášení apod (děti se testují ve škole, takže otestované jsou, ale stejně)
|
| monam | 158013 |
|
8.6.2021 22:10:03
ano, bez energie. To je nejvýstižnější. Přesně tak se cítím.
Když byly holky menší, párkrát jsem něco zorganizovala. Ale přesně, přišlo jich buď málo, nebo hodně nebo byl jiný problém. Teď už navíc nemám ani tu energii- |
| Marika Letní | 140743 |
|
|
8.6.2021 21:45:12
"při hře nenuceně konzumovali na náš účet"
Jasně bych upozornila obsluhu, že platím jen za děti, takže objednávky dospělých nepsat na účet, ty neplatím. Případně bych upozornila i ty dospělé. Oslava byla pro děti, že? Ale předpokládám, že tvůj manžel ty dospělé pozval i ke konzumaci, jak jsi už psala několikrát, že chce být společenský. Tak pak není divu, že zůstali a konzumovali. |
| Monika | 123907 |
|
8.6.2021 21:32:43
Monam, když máš fakt fóbii, tak prostě nic neorganizuj, děti to snad pochopí. Ale tak možná třeba nějaká společná procházka nebo třeba stopovaná ... Nevymyslely ty starší děti (co jsi říkala, že by během oslavy chtěly zalézt) nějaké "hledání pokladu" pro bráchu a jeho kámoše (třeba i za nějakou "úplatu")? Ideálně s cílem někde u cukrárny, kam ty bys s účastníky jen "dostopovala" a zakoupila jim tam občerstvení?
|
| E.mama | 158590 |
|
8.6.2021 21:31:14
Monam, já tě chápu. Syn je stejně starý, oslavu s kamarády už neměl vloni. Teď jsem mu vysvětlila, že domů se nám kamarádi nevejdou a udělat to mimo domov je v téhle době složité. Chápu, že kdo má dům a zahradu, tak to zvládne. Já nemám ani špetku energie. Udělám mu hezkou rodinnou oslavu, ale víc nezvládnu.
|
| Monika | 123907 |
|
8.6.2021 21:25:00
Monam, myslím, že podobná místa (i když třeba bez skákadel) najdeš i jinde, někde blíž k Vám ...
|
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
8.6.2021 21:12:25
Valkýro, ty přitahuješ neuvěřitelné příhody.
Bowling jsme také pořádali, plus nějaké ty laserové bitky a podobné atrakce, a žádný rodič se nikdy ani nepřiblížil. Možná působíme tak nedružně, že s námi nikdo nechce nic mít, a u vás je to naopak ![]() Jediné tedy, co se jednou stalo, že pozvaní parťáci na bowling dorazili pozdě, takže zbývalo málo předplaceného času a museli jsme přikoupit další. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.