| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Oslavy

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 670] Názory 671680 z 11713  [Dalších 11033 >>]
1kulička 119729
8.6.2021 21:04:31
Však děti na oslavy vozí rodiče, ať je tam přivezou a zase si je odvezou. To se dělá běžně, že je oslava někde mimo domov. Jednak bude doma uklizeno a druhak se ty děti lépe zabaví a užijou si to.
Okolík 129526
8.6.2021 20:54:37
Valkýro, to je tedy neomalenost.~a~
sally 3140
8.6.2021 20:47:40
monam,
fobie nemám, ale oslavy pořádám velmi nerada... u jednoho dítěte, které má narozeniny v létě - a v době, kdy jsme měli doma bazén, to bylo jednoduché - jen jsem dozorovala děti u bazénu a pak se rozkrojil dort.
U druhého dítěte jsme se napřed snažili organizovat - ale když člověk zaplatí a zamluví místo pro dvacet dětí a přijdou tři, tak je to k vzteku... takže jsme pak dělali věci jako že se třeba zaplatí vstup do parku nebo na minigolf nebo i ten bowling (co tu padnul) za ty, kteří se teda dostaví. No a nebo pak jsem dělala fakt ty movie nights - dělala jsem je i mimo narozeniny, organizace minimálné. Děti si pozvaly, koho chtěly (já jsem dávala strop, co se počtu týče), domluvily se na filmu, já koupila mraženou pizzu (nebo objednala), zajistila film (případně rodičům pozvaných dětí oznámila, co se bude promítat - pokud to bylo něco, co mi přišlo hraniční - jako třeba Hunger Games pro 11 let) a dále rodičům oznámila, ať si pro dítě přijdou za tři hodiny (dvě hodiny film, mezitím nějaké přestávky, kdy se chodí na záchod, rozděluje pizza, případně řeší dort a dárku).

Pro děti bylo cool, že se mohly válet po zemi v polštářích a na matracích a komentovat film a zastavovat to, pokud šly na záchod nebo byla nějaká krize... a že byl přísun různých dobrotek (obvykle jsem udělala popcorn, nakrájela ovoce, nasypala nějaké sušenky + pokud to bylo večer, tak byla ta pizza)... Jako organizace minimální a bylo mi šumák, jestli přijdou všichni pozvaní nebo jestli mi tam skejsne navíc sourozenec (ať už náš, nebo někoho z pozvaných). Holt se pak vyklepaly drobky, občas něco muselo do prádla, ale kupodivu nehod bylo málo.

Když moc řádili, posílala jsem je oběhnout blok :-)) Nebo se vylítat před barákem s nerf guns... Organizování bojovek a soutěží mě nelákalo - právě proto, že člověk nikdy nevěděl, kolik dětí se zúčastní oslavy a kolik jich vlastně bude chtít na bojovku (ten má sennou rýmu, ten má bolavý koleno atd.)
monam 158013
8.6.2021 20:42:55
Moniko jsme, ale Ladronka je strašně daleko, nevím jak bych tam ty děti dopravila.
monam 158013
8.6.2021 20:41:08
"Nejlepší oslava, jakou jsme uspořádali (z mého pohledu), byla volná zábava na místním hřišti a zvaná byla celá synova třida"

Něco takového by mi nevadilo, pokud bych tedy vyřešila, jak na hřiště dostat nějaké občerstvení apod. Ale v rozumné vzdálenosti tady žádné takové hřiště není... no možná by jedno bylo, ale já z toho prostě mám nefalšovanou hrůzu. Že se někdo ztratí, že si někdo něco zlomí nebo se mu něco stane, že dětí budou moc řádit, že se budou nudit.... prostě mě to děsí
monam 158013
8.6.2021 20:33:34
angrešte, to zní dobře, s tím bych si i tu práci snad dala, ale místo, kde bydlíme, by tohle sneslo ve věku starší dcery (a pro tu už by to bylo trapné:-)
monam 158013
8.6.2021 20:31:18
lepím náhodně

můj problém je, že mě je nevolno při představě organizování jakékoli podobné zábavy. Navíc díky covidu asi nefunguje vše tak, jak dříve fungovávalo a aby děti musely mít testy apod aby je někam pustili, to by bylo trochu zcestné.

Popravdě řečeno si trochu myslím, že většina z vás opravdu netuší co to znamená mít z něčeho fóbii ~t~

Fakt mám pocit, že je to věc, s níž si neumím poradit. Poslední několikery narozeniny jsem kvůli covidu nemusela řešit a doufala jsem, že tak projdou i tyto, ale spolužák syna pozval na oslavu svých narozenin~n~ takže tahle výmluva padla
sally 3140
8.6.2021 20:11:10
nevím, v určitém věku dětí jsem byla ráda za pomocnou ruku.... takže když bylo na oslavu pozvané moje dítě, tak jsem se ptala, jestli mám zůstat a pomoct, nebo jestli má jít.... ale většinou to nebyly "cizí" rodiny - znali jsme se alespoň formálně ze školy a sousedství.
A ocenila jsem, když jsem věděla, kdy bude oslava končit... takový to "my vám zavoláme" znamená, že člověk stejně musí být v pohotovosti pro to dítě si přijet... kdybych věděla, že třeba mám čas dojít si s manželem na večeři nebo na velký nákup, ale když člověk neví ani dne ani hodiny (ano, taky jsem zažila oslavy, které se protáhly přes noc, což navíc znamenalo tam stejně jet a dítěti dovézt něco na spaní a alespoň ten kartáček na zuby)...
sally 3140
8.6.2021 19:56:29
movie night.....

Do obýváku naházet co nejvíc polštářků, na zem dát deky / staré spacáky atd., něco po čem se děti můžou válet a můžou do toho drobit, pustit nějaký cool film - a pak už jen nosit ty pizzy, pití, popcorn sladkosti atd...
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
8.6.2021 19:51:36
Sociální fobií netrpím, přesto bych cizího chlapa pislala pryč.
[<<Předchozích 670] Názory 671680 z 11713  [Dalších 11033 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.