Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Půlka psa | 24064 |
|
|
8.6.2021 19:06:24
Šifrovačku dělám dětem taky. Akorát teda cíl teda vůbec není u nás doma, protože to si nepřeju ani na chvíli. Ale děti jsou nadšené a neprokoukly to.
![]() |
| Vítr z hor | 100046 |
|
|
8.6.2021 19:03:24
Nevím, zda to tu už padlo, ale známí pořádají synovu oslavu většinou na bowlingu a děti se docela vyřádí. Pro ty, co nechodí každý týden, je to příjemná změna.
|
| angrešt | 114837 |
|
8.6.2021 18:59:42
Když chtěl poprvé syn oslavu a já nechtěla děti u nás doma na dobu delší než nutnou, tak jsem jim předem udělala hru po naší obci, šly po zprávách za pokladem a byly tím pádem dostatečně dlouho venku. Poklad byl dort a miniřízečky u nás doma, to snědly, nechaly si nabalit výslužku a šly :D
Sice byla práce s tím obcházením okolí a cpaním zpráv do dutin zábradlí, ale zas potom jsem měla oslavový klid a syn byl nadšený, že bylo něco, co ještě nikdo neměl. |
| Lei | 37503 |
|
|
8.6.2021 18:56:18
I u nás se pořádalo před revolucí. Praha. Byly jsme parta asi pěti holek, zvaly jsme se navzájem. Všechny z 2+1 - 3+1 bytů v paneláku. Maminka mi většinou upekla vídeňský dort a posypala úzkoprofilovým barevným zdobením, talíř jednohubek s plastovými napochovátky ve tvaru mečů (budily vždy úžas), slané tyčinky a k pití šťáva ve skleničkách ojíněných krystalovým cukrem. U nás bylo občerstvení normálně připravené v obýváku, ale u jiných kamarádek jsme musely být v pokojíčku včetně jídla. Dodnes si pamatuju, jak u jedné z nich byl místo dortu nebo buchty na plech polárkáč a přišlo mi to hrozně skvělý :-D. Dárky jsme si dávaly většinou vyrobené. Někdy byl pokyn přijít v masce, jindy, u těch, co měly narozeniny v zimním období a tudíž byla brzy tma, se hrálo na vrahy a detektivy. Televize se nepouštěla, protože v ní nic pro děti nebylo. Jiné rodiče naši nezvali (a sám se také nikdo nezval).
Jak tu ostatní píší, kluky bych vzala ven. Šipkovaná, bojovka s úkoly by byla fajn, hřiště taky dobrý, pokud se budeš chtít angažovat , můžeš jim stopnout běh, změřit skok do dálky... |
| Vítr z hor | 100046 |
|
|
8.6.2021 18:54:28
Tak schválně – až budeš trpět sociální fóbií, ale kvůli dítku se přemůžeš a pozveš jeho 4 nejbližší kamarády a nacpe se ti domů nezvaný cizinec, povíme si to
![]() Ona to vykomunikovala předem se mnou, já jsem souhlasila, poděkovala za pozvání, zprávu předala otci, u něhož děti v té době byly, ale holt udělal naschvál. Naschvál udělal domněle mně, ale mně to bylo jaksi celkem fuk, že. |
| Marika Letní | 140743 |
|
|
8.6.2021 18:38:11
No hlavně musí mít obě strany zájem. Jednostranně to obvykle nefunguje. To především.
Určitě ne tak, že se někdo nasáčkuje domů nezván na dvě hodiny. Takto se opravdu pán se sousedkou přáteli nestali. Kdyby prohodili pár slov tu a tam, tak třeba by to bylo jiné, takto toho měla evidentně plné zuby. Někdo se seznamuje rád, někdo ne. Někdo klidně plácá prázdnou slámu s kýmkoliv a ta komunikace, nikoliv obsah, ho těší. No a někoho to naopak vysiluje (mě). |
| EvaMarie | 44410 |
|
|
8.6.2021 18:24:22
Pokud by se jednalo o mou oslavu, tak s tím ukončením problém nemám. Ale je to oslava mého dítěte, které je stejně jako jeho sourozenci jinak drženo celkem zkrátka, ale v tento den se snažím mu vyhovět jak jen to jde. Vypakovat rodiče bych zvádla i v podroušeném stavu, ale rozjetou dětskou zábavu úpně ne. Holt to jednou do roka musím vydržet, starší puboši si takové zážitky organizují beze mne.
Právě jsem se vrátila od rybníka a pod vlivem této diskuze konečně domluvila termín oslavy s klíčovými rodiči:) |
| vertigo | 92133 |
|
|
8.6.2021 17:55:53
Odmítám být animátor zábavy svých nebo cizích dětí. Ve věku 7-9 let snad mají dostatek fantazie, aby se zabavily samy. Na oslavu jsem ochotná zajistit občerstvení a tím moje iniciativa končí. Já nevím, že se s tím tak nadělá
![]() |
| Renka + 3 | 26652 |
|
|
8.6.2021 17:44:48
Já si to představit umím, takže dopředu si nacvičit, ahoj Maruško vítám tě, pojď dál, děti jsou v pokoji a k rodičům, přijďe si pro Marušku v šest, to je více než jasné, že mají odkráčet. To už by musela být nátura, co by se cpala dovnitř.
|
| Zasjaj. | 54917 |
|
|
8.6.2021 17:43:32
Mariko, ale jak jinak se stanou zanmi, nez ze nejdriv "placam prazdnou slamou s lidmi, kytere neznam"...Spis chapu nechut to delat s lidmi, ktere uz znam a vim, ze s nimi nechci.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.