Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Renka + 3 | 26652 |
|
|
8.6.2021 17:38:00
Mě se taky nestalo, že by se chtěli účastnit rodiče. Někteří dokonce dítě vysypali před vraty, ani nepočkali, až otevřeme. Já bych si nenechala prolézat barák, to by měli smůlu, počítám, že násilím by se mi před dveře nikdo necpal.
Prostory máme větší, ale stejně jsme vždycky vymysleli něco, aby děti na chvíli vypadly ven a nezbořili dům, v tom je to jednodušší, že bydlíme u lesa a nebyl problém udělat stopovačku. Zvali jsme cca 8 dětí, víc už by bylo nad moje síly. |
| Marika Letní | 140743 |
|
|
8.6.2021 17:26:12
"jestli byla sousedka na infart z toho, ze u ni stravil tvuj manzel 2 hodky, tak mi skoro tane na mysl Libikova oblibena prepicenost"
To není přepíčenost, to je neobliba umělé společenské konverzace, tj. "mlácení prázdné slámy" s lidmi, které neznám. Naprosto chápu sousedku i to, že příště děti toho pána nezvala. |
| Půlka psa | 24064 |
|
|
8.6.2021 16:43:39
Doma to nedělám nikdy, nemám ráda návštěvy. Vždycky vyberu něco na neutrální půdě a vymyslím k tomu nějakou hru. Imho to ničemu nevadí.
|
| Pruhovaná | 64704 |
|
|
8.6.2021 16:42:01
Dělávala jsem oslavy dceři i synovi, doma. Ale zabavovali se sami, já jen nosila dort a mírně monitorovala situaci. Teď bych je vzala do herny v některém rodinném centru, ceny vesměs mírné a nové prostředí, takže o zábavu postaráno zcela.
Nebo na hřiště. |
| Vaitea | 114076 |
|
|
8.6.2021 16:39:58
"Piňatu si vyrábějí samy. Zrovna se mořím vymýšlením, co do ní koupit, aby to bylo levné, nerozbitné, ve velkém množství, politicky správné a líbilo se to teenagerům."
V USA je teď prý populární Trump 🙂, každý si rád bouchne. |
| Zasjaj. | 54917 |
|
|
8.6.2021 16:38:24
Jsem rocnik 68 a my jsme to poradali.
Tak nak od ctvrte, pate tridy mozna. Netusim, pod jakym vlivem, ale rodicu se to vubec netykalo. Nak si vybavuju, ze jsem nachystala hudbu na kazetaku, jakesi pohosteni a hrozne jsem se tesila, mohlo mi byt tak dest, dostala jsem darky a pranicka, taky si vybavuju hry nebo proste program, jednou jsme vystrihali z papiru ruzny masky a skakali v tom a kriceli. Proste jsme si hrali a rodice to uplne mijelo. A presne si pamatuju, jak jedna ma kamaradka drbala spoluzacku, jaka je hrozna, ze ta nikdy ani oslavu narozenin neusporadala |
| Stará husa | 154854 |
|
8.6.2021 16:28:27
No, mně kdyby se do bytu nacpal cizí člověk, s kterým si nemám co povídat a byl by tam dvě hodiny, tak jsem taky na infarkt.
|
| Marika Letní | 140743 |
|
|
8.6.2021 16:27:49
Chápu
![]() |
| Simeona a 3 | 68216 |
|
|
8.6.2021 16:27:34
Já to celkem chápu u lidí, které neznáš. Prostě spolužačka pozve naši dceru na oslavu, ale ty její rodiče vůbec neznáš, nikdy jsi je neviděla netušíš, co je to za lidi. U dětí předškolního věku bych z toho taky neměla dobrý pocit.
|
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
8.6.2021 16:25:20
já teda organizovala oslavu jen jednou, pro nejstarší dceru asi ve druhé třídě - pozvala si kamarádky ze školy, hrály si v pokojíčku, občas jim tam přišel zašaškovat bráška (ještě roztomilé a vítané batole), daly si nějaké občerstvení a pak jsem je rozvezla domů... na pozvánkách bylo i napsané, že je domů povezu, dcera má narozeniny v prosinci, je brzo tma, tak aby se rodiče nebáli...
pak už chodily děti do školy v praze, zvát kamarády z prahy do paneláku na venkově byla blbost a naštěstí o oslavy neprojevovaly nijaký zájem... až mrňavka pod vlivem několika oslav v europarku zatoužila po oslavě, ale loni i letos to zrušil covid, za rok už bude moc velká... takže si max pozve kamarádky do cukrárny nebo do kina - rozvoz opět zvládnu ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.