Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Buřt | 147593 |
|
8.6.2021 16:21:22
Koprivo, jo, myslim, ze tohle se da proste normalne vykomunikovat predem, aby kazdej pochopil, ze pozvanka je pro to dite a ne pro rodice.
Ale na druhou stranu, Vetre z hor, jestli byla sousedka na infart z toho, ze u ni stravil tvuj manzel 2 hodky, tak mi skoro tane na mysl Libikova oblibena prepicenost ![]() |
| Simeona a 3 | 68216 |
|
|
8.6.2021 16:20:58
Na koupaliště bych neměla nervy, deset devítiletých kluků, to je o strach. Nejlepší oslava, jakou jsme uspořádali (z mého pohledu), byla volná zábava na místním hřišti a zvaná byla celá synova třida (to mu bylo myslím 9 nebo 10 a byla to poslední oslava, kterou chtěl). Já byla výhradně za provianťáka, v kombíku byly vody, džusy, cola, napečené mufinky a chipsy a šneky z listového těsta a popcorn a nějaké ovoce a děcka se bavily samy. Rozdělilo se to tedy na několik skupinek a část už tehdy čučela do telefonů, ale zbytek hrál chvíli na schovku v přilehlém lese, chvíli vybíjenou a už nevím co.
|
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
8.6.2021 16:20:48
no já si to představit umím... zvlášť tam, kde jsou nekompatibilní partneři a partnerka to vnímá jako že se hosté vnutili a přitom je vlastně její partner vyloženě přátelsky pozval, protože to má v povaze, je hrdý na svou roli toho, jehož mají všichni rádi, ke všem se chová velevstřícně a přitom mu úplně uniká, že partnerka tím trpí...
|
| Kopřiva Dvoudomá | 34182 |
|
|
8.6.2021 16:18:00
Synovi jsem dovolila oslavu na desáté narozky, takže dceři holt musím taky.
Ale VENKU. Výšlap s ohýnkem, buřty a nějakou hrou. Doma tu sběř nechci a fidli. Chodí sem hodně kamarádů neformálně, ale velkou skvadru organizovat nebudu. Rodiče neberu, na pozvánku napíšu, kdy si mají dítě vyzvednout, aby bylo naprosto jasné, že pro ně pozvání neplatí |
| Kaipa | 98564 |
|
8.6.2021 16:16:32
Valkýro, to, co popisuješ, si neumím představit, natož abych to zažila. Jsi obklopen divnymi lidmi. To není realita, kterou znám já.
|
| Vítr z hor | 100046 |
|
|
8.6.2021 16:15:47
Otec mých dětí se takhle nasáčkoval k naší sousedce, když udělala oslavu pro asi 4 děti a 2 hodiny tam seděl. Sousedka z toho byla na infarkt a další oslavu už neuspořádala (nebo nezvala moje děti).
|
| Buřt | 147593 |
|
8.6.2021 16:15:10
Bohuzel vsechny me deti jsou na podzim a v zime, takze ta v zime vzdycky vevnitr. Nemam moc rada ty prefabrikovane oslavy v jump parcich a hernach (ale deti samozrejme jo), nevadi mi tem mensim namyslet nejakej jednoduchej program na doma.
Ale venku to je parada. |
| Buřt | 147593 |
|
8.6.2021 16:13:20
Me oslavy s kamaradama prijdou fajn, zejmena kdyz je venku teplo, tak je to uplna pohoda, da se byt kdekoliv. Piknik nebo ohen s burtama, park nebo zahrada, da se to pojmout i velmi jednoduse a nizkonakladove.
S programem bych si hlavu taky nedelala, kluci si urcite vyhrajou, me treba bavi pripravit nejakou bojovku, na konci je poklad, takze kazdy ma neco. Eh, skoro se stydim zeptat, ale vlastne mam ty oslavy celkem rada ![]() |
| Stará husa | 154854 |
|
8.6.2021 16:13:02
77, taky mám dojem, že ta móda dětských oslav sem přišla po revoluci. Jak začal MacDonald, tak nejvíc in bylo uspořádat oslavu tam. Naštěstí naše děti nikdy žádnou oslavu s dětmi nevyžadovaly. Ostatně neměly ani moc kamarádů, dcera měla hodně dobrou kamarádku až v šesté třídě, syn v páté, ale odešel mu na gympl a pak měl kamarády až na střední a na VŠ.
|
| Monika | 123907 |
|
8.6.2021 16:04:37
77krásko jo, já byla za celé dětství asi na jediné takové oslavě, třináctin spoluhráčky (já byla o rok mladší) a byly jsme z toho celé takové vykolejené, že to pro ni maminka uspořádala, pořídila spoustu dobrot (ona byla vedoucí hotelu, takže měla přístup i k různým "zápaďáckým" sladkostem atd.) a dokonce nám nalila vinný střik - asi fakt slabý, ale stejně jsme to cítily a byly z toho celé pryč (jela jsem tam na kole a trochu jsem se obávala cesty zpět, ale tedy dojela jsem v pohodě)
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.