Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Termix | 105545 |
|
|
30.12.2018 19:10:10
Takhle to přesně máme i my
. Dramatické bojovky končící za tmy. Fakt miluju Silvestr, protože z toho máme zábavu pro všechny. A mě děsně baví tyhle bojovky vymýšlet. A letos jsem teda sakra drsná. Budu to řídit z tepla domova. Instrukce už jsou všem kamarádům doručené a první se otevírají úderem 14.hodiny. Předpokládám návrat okolo 19,30 ![]() |
| Termix | 105545 |
|
|
30.12.2018 19:07:59
Díky. Za dva dny odlétám, tak fakt doufám.
|
| Rozállie | 144785 |
|
|
30.12.2018 19:05:09
Ano, deskovky, mame to stejne. Nelitostne souboje ve stolnich hrach, na ktere se sejdou vsechny deti i se svymi partnery, popr. nejaka trhla bojovka pro vsechny zucastnene, o pulnoci soukromy ohnostroj v podobe nekolika rachejtli, a celym vecerem se tahne pohodova vesela nit rodinne sounalezitosti
Jsem stastna, ze mam vsechny poklady doma, pri takovych vecerech neni prostor pro negativni bilance, snazim se uzit si rodiny ted a tady, depkoidnich veceru je behem roku az az. Pravda je, ze by to mohl byt kterykoliv den v roce, to je nam jedno, prilezitosti k rodinnym sedankum neni nikdy dost, klidne si nejake vymyslime ![]() |
| . . | 133444 |
|
30.12.2018 19:00:25
Jejda Termixi, to je smůla, přeji rychlé uzdravení
![]() My když jsem byli asi dvakrát na S. doma s dětmi, tak jsme taky hráli deskovky. Ale většinou jsme bývali v Krkonoších a absolvovali tradiční výlet, obvykle končící za hluboké tmy, často něčím dramatický... dobré akce to byly ![]() |
| Kudla2 | 58452 |
|
|
30.12.2018 19:00:19
A z toho "nesnáším, když mi někdo popřeje pěkné svátky" mi bylo trochu všelijak, protože já, když to někomu přeju, tak to fakt tak myslím, že ho chci potěšit, nevím, co víc už by se dalo udělat a jak někoho může štvát, že ho chce někdo potěšit a říct mu něco pěknýho.
Možná kdybych věděla najisto, že to tak má, tak bych použila to Libikovo "ty jdi hned do pr..le", to se mi líbilo moc a v tomto kontextu by se to snad i hodilo. ![]() |
| Bouřka | 7675 |
|
|
30.12.2018 18:56:12
Nijak zvlášť ho neprožívám, uděláme si doma klidnější večer, možná s nějakou dobrotou a vínem, budeme si číst nebo si něco pustíme. Kdyby čirou náhodou děti jevily tendence ke spolehlivějšímu spaní, tak ho velmi soukromě oslavíme
![]() |
| Kudla2 | 58452 |
|
|
30.12.2018 18:53:48
Mio,
taky jsem si říkala, že je to škoda. Zvlášť když si většinu toho můžeme regulovat sami a nikdo nás třeba předvánočně šílet nenutí, aspoň já nevidím sílu, která by mě k tomu donutila. A dejme tomu ještě ty Vánoce většina lidí nějak oslaví, ale přece to lze i minimalisticky, není nutný okolo toho blbnout, a sám ten fakt, že se rodina sejde u stolu, snad není negativní, leda že by člověk tu rodinu nesnášel (a pak za to ale ty Vánoce nemůžou). Ale Silvestra přece nemusí slavit vůbec nikdo, když nechce. Takže pokud to někoho tak štve, tak proč se na to jednoduše nevykašle, vždyť to není povinný ani trestný? |
| Mia | 149705 |
|
30.12.2018 18:52:09
Lidi, co je to s vámi? "Nesnáším Silvestr, nesnáším Vánoce, nesnáším vánoční návštěvy, nesnáším , když mi někdo popřeje pěkné svátky..."
Je mi za vás smutno. |
| Termix | 105545 |
|
|
30.12.2018 18:36:05
My máme každá rok takovou bojovku, kterou chystám. Letos jsem to tak plánovala znovu, bohužel teď mám horečku a jsem hodně nastydlá a tak jsem hru sice připravila, ale poklad bude u nás doma, tedy cíl bude doma. Děti se na tohle každý rok těší a potom na dobroty, které tu máme. A Silvestra slavíme tím, že celý večer hrajeme souboje v deskových hrách. Mám to ráda a těším se na to. A užívám si, že tady ještě jsme a jsme spolu a pořád nám je spolu dobře. Strašně moc rychle to všechno utíká, dětem je letos 11 a 13 a už vidím, že to nejsou žádné malé děti. A prostě si užívám, že ještě pořád chtějí být a dělat všechno s námi rodiči.
|
| Gertruda | 71818 |
|
|
30.12.2018 18:33:45
Mám Silvestr taky spíš spojený s jistou nostalgií a rozjímáním, než s bujarým veselým. Ale necítím se tlačena do oslavy, všechno to kolem úplně ignoruju. Někdy i jdeme spát před půlnocí.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.