Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| TaJ | 81121 |
|
|
10.12.2018 10:12:31
Jak moje, tak manželovy i synovy narozeniny slavíme už léta v podstatě stejně - jednou v úzkém kruhu nás třech, kdy si popřejeme, dáme dárečky, koupíme si třeba nějaké zákusky, nebo si někam zajdeme do cukrárny...a pak některý víkend s babičkou a dědou s klasickým dortem apod...v práci mám jen jednu kolegyňku, se kterou navíc děláme vlastně na protisměny, takže se moc nevidíme...tak si pošleme přání, nebo si třeba v práci necháme nějakou drobnost...
|
| Thea + 2 | 93496 |
|
10.12.2018 10:02:58
Mám narozeniny o prázdninách. Obvykle si nikdo nevzpomene. Když se hodně vnucuji, že bychom mohli zajít třeba někam na večeři, tak nikdo nechápe proč.
Loni si manžel vzpomněl, byli jsme na krásné večeři, bylo to moc hezké. Nejkrásnější narozeniny jsem měla, když byly děti malé a babička si je na 3 dny odvezla, manžel byl celý týden pryč a já jsem spala (tedy chtěla spát) dlouho, ale v 6 ráno mi volala tchyňka, jak to uděláme s těmi Vánocemi (proč takto uprostřed léta jsem nepochopila) - na narozeniny zapomněla. Pak jsem hodně navařila (měla jsem matné tušení, že babička to dětmi nevydrží a vrátí je o den dřív) a vyrazila do města, courala se starou Prahou, dala si zmrzlinu, zašla k holiči a večer šla (na plánovanou) návštěvu zubaře, aby nikdo neměl tendenci se mnou mluvit a něco slavit. Doma jsem si četla do rána, dívala se na televizi a bylo to krásné. V sedm přijeli prarodiče s dětmi - vstávali v pět, a přivezli je, prý aby se mi po nich nestýskalo ![]() |
| Evelyn1968,2děti | 6269 |
|
|
9.12.2018 10:49:44
Vlastně slavím 3x, s nejbližší rodinou o víkendu co nejblíž datu narození, to je jen pěkná restaurace, dort, dárky, hudba a popíjení
, se širší rodinou o prázdninách, hodně jich pracuje ve školství a pak v práci. |
| neznámá | 91073 |
|
9.12.2018 7:45:51
Jsme slavící rodina a je nás hodně, i ná návštěvě se nás sejde deset a více, oslava znamená i 100 lidí a více. Žádnou ujmu z toho neděláme, něco připravíme, každý něco přinese. Horší je úklid po oslavě.
V tém případě bych oslavu presunula na víkend, kdy ti pomůže chlap, sama bych nic nepřipravovala. |
| kysnutá knedla | 99495 |
|
9.12.2018 7:42:26
Posledné narodeniny bolo toho "nějak moc", tak sa našťastie nestihli osláviť, a ja som si uvedomila, aký bol klídek. Takže od budúceho roku to oficiálne zavediem, že moje narodky sa prosto slaviť nebudú.
Bonusy: - nemusím deň až dva chystať, lietať - nebude na mňa upriamená pozornosť a hlavne sa vyhnem štrúdle gratulantov cez celý obyvák ![]() - nedostanem kraviny (ktorých sa potom s výčitkami zbavujem) Ale v kruhu najbližších (tj manžel a deti) to naopak oslaviť chcem, dokonca i darčeky s radosťou prijmem ![]() |
| Markéta | 121171 |
|
9.12.2018 7:13:04
Slavim nadvakrat, rodinna oslava je s mamou a tetou, u nekoho doma. Druha oslava s kamarady bud u nas doma, nebo v hospode. Ale ja miluju oslavy a vecirky.
|
| zen | 6251 |
|
|
8.12.2018 22:29:32
Nikdy jsem nebyla clovek co ma rad party a oslavy.Jsem spis introvertni povahy. Ted po ctyricitce uz konecne slavim podle sveho gusta.Letos se mne rodina ptala, jak bych si to predstavovala. Ja jsem rekla, ze chci den kdy budemem v klidu spolu neco dobreho si uvarime a budeme hrat cely den deskove hry a karty a bylo to super.Ja mam rada rodinu, klid a pohodu.Kdyz to vyjde, tak je to pro mne parada.
|
| Katka. | 13699 |
|
|
8.12.2018 22:14:38
Já jsem psala, když se sejdeme s rodinou na kávu...
|
| Okolík | 129526 |
|
|
8.12.2018 21:33:01
Když tě tak čtu, udělala bych si "svoji" oslavu někdy jindy nez mají oslavu děti. Třeba na tvůj svátek. Nebo o týden dříve. Podle svojí vlastní představy, nejlépe někde v restauraci abych nemusela nic chystat.
|
| Evelyn1968,2děti | 6269 |
|
|
8.12.2018 21:32:40
Jsme se ségrou obě květnový, každá něco dodá a slavíme, mám to ráda, sejde se rodina
. Většinou to ale necháváme na první víkend o prázdninách, ve školství, kde obě pracujeme, je na konci roku frmol , slavíme rádi pořádně. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.