| Puma | 54527 |
|
25.6.2014 22:42:36
Maťo, jak jen gestační váček, už je tam viďet i zárodek.
|
| Maťa. | 21117 |
|
|
25.6.2014 22:40:10
Ja som šla na vyšetrenie hneď, u prvého logicky, je po IUI, u druhého už automaticky, byť je prirodzene. Mňa ukľudňovalo vedieť, že je gestačný váček tam, kde má byť, že to nie je mimoděložní a do potvrdenia srdečnej akcie som nijak nestresovala
![]() |
| Maťa. | 21117 |
|
|
25.6.2014 22:37:36
Ja také fotky mám. Je tam logicky len gestačný váček, ale ja som si foto vyžiadala u synov oboch už tak skoro, robilo mi radosť si to založiť do albumu
![]() Inak v 11. tt už bol krásne vidieť malý človíček ![]() |
| Neznámá |
| • |
25.6.2014 22:21:06
Článek raději ani nečtu, stačí mi bohatě zdejší komentáře, nebudu si kazit náladu, ovšem mně tedy přijde že jsou články na podobných "magazínech" často smyšlené.
Ad utz - možné to samozřejmě je, vyšetření utz lze dělat kdykoliv, používá se i za netěhotna, a zda lékař výstup hodí i na papír, je čistě na něm. Otázka je zda je tam něco vůbec vidět, resp. co tam uvidí laik. U mně během těhotenství si doktor často výstupy tiskl a mně se ptával zda chci obrázek, nebo jsem si i řekla. A v dokumentaci budu mít určitě i hodně utz za netěhotna, ale to jsem si tedy fotky své dělohy k založení domů nebrala, i když kdybych chtěla asi by to šlo |
| Nessie a příšerky | 76358 |
|
|
25.6.2014 22:01:04
Mikito, třeba já jsem měla obě těhotenství plánované a v obou případech jsem šla ke gyn. schválně až někdy v 8-9tt.
Chtěla jsem se vyhnout tomu, jak tady některé zakládaly diskuze, že třeba v 6tt není ještě vidět srdeční akce a jestli je šance, že se teprve objeví. |
| Hr.ouda | 123574 |
|
|
25.6.2014 21:21:38
Já jsem u prvních dvou tehotenství chiodila k doktorce, která neměla v ordinaci UTZ a posílala jinam, až ale ke konci prvního trimestru. U třetího jsem už chodila jinam, ale zase když mne napadlo, že jsem asi tehotná, a šla jsem k doktorce, tam byl zástup, důchodkyně, která neuměla zapnout UTZ, a ta pohmatem tipla 9.týden, a moje doktorka o dva dny na UTZ určila 11+4
![]() . Takže já netuším vlastně , jak UTZ pod 11 tt vypadá, a fakt mne překvapilo, že se do 7tt bežně delá fotka. Že je článek nechutný PR text na propagaci pilule, to je druhá věc. |
| Bouřka | 7675 |
|
|
25.6.2014 21:09:41
Já za něj nic neplatila, ani za žádný další. Vlastně se mě ani neptal jestli fotku chci, prostě jí rovnou vytiskla a dal mi jí. No odmítat to nebudu
![]() |
| Mikita.miki | 141149 |
|
|
25.6.2014 21:05:15
len, u tebe s tvými problémy to je myslím trochu jinak, ty sis toho zažila pokud si pamatuji hodně
|
| Mikita.miki | 141149 |
|
|
25.6.2014 21:04:14
pro mě je to takový zvláštní, protože i když dítě chceš, tak je to obrovská změna a od více lidí vím, že i přes snahu to s nima zamávalo. to ,,potvrzení,, od lékaře, že to není můj sen, moje vsugerování nebo že je zatím vše ok, tomu procesu uvnitř dost pomůžou. alespoň já i moje okolí to tak máme. kamarádka naposled počítala každý den na kalendáři
chtěla miminko vidět, chtěla slyšet to ,,budete maminka,,.... já vím, že tady je hodně uvědomělých soudružek, ale těžko věřit, že to s člověkem nezamává |
| Marika Letní | 140743 |
|
|
25.6.2014 20:48:42
Běžně se nedělá, protože za ten flek by nikdo netoužil platit. Ale teoreticky se udělat samozřejmě dá, třeba hned po transferu embrií při IVF.
|
Štědrý den v Zoo OlomoucOlomouc
Advent na KarlštejněBeroun
Předsilvestrovský výstup na BrdoKroměříž
Pražský Nový Svět pod rouškou nociPraha 1
Tříkrálový průvod PrahouPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.