| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Ultrazvuk

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 2842  [Dalších 2732 >>]
Puma 54527
25.6.2014 22:42:36
Maťo, jak jen gestační váček, už je tam viďet i zárodek.
Maťa. 21117
25.6.2014 22:40:10
Ja som šla na vyšetrenie hneď, u prvého logicky, je po IUI, u druhého už automaticky, byť je prirodzene. Mňa ukľudňovalo vedieť, že je gestačný váček tam, kde má byť, že to nie je mimoděložní a do potvrdenia srdečnej akcie som nijak nestresovala~;)
Maťa. 21117
25.6.2014 22:37:36
Ja také fotky mám. Je tam logicky len gestačný váček, ale ja som si foto vyžiadala u synov oboch už tak skoro, robilo mi radosť si to založiť do albumu:-)

Inak v 11. tt už bol krásne vidieť malý človíček~;)
Neznámá
  • 
25.6.2014 22:21:06
Článek raději ani nečtu, stačí mi bohatě zdejší komentáře, nebudu si kazit náladu, ovšem mně tedy přijde že jsou články na podobných "magazínech" často smyšlené.

Ad utz - možné to samozřejmě je, vyšetření utz lze dělat kdykoliv, používá se i za netěhotna, a zda lékař výstup hodí i na papír, je čistě na něm. Otázka je zda je tam něco vůbec vidět, resp. co tam uvidí laik.
U mně během těhotenství si doktor často výstupy tiskl a mně se ptával zda chci obrázek, nebo jsem si i řekla.
A v dokumentaci budu mít určitě i hodně utz za netěhotna, ale to jsem si tedy fotky své dělohy k založení domů nebrala, i když kdybych chtěla asi by to šlo ~;)
Nessie a příšerky 76358
25.6.2014 22:01:04
Mikito, třeba já jsem měla obě těhotenství plánované a v obou případech jsem šla ke gyn. schválně až někdy v 8-9tt.
Chtěla jsem se vyhnout tomu, jak tady některé zakládaly diskuze, že třeba v 6tt není ještě vidět srdeční akce a jestli je šance, že se teprve objeví.
Hr.ouda 123574
25.6.2014 21:21:38
Já jsem u prvních dvou tehotenství chiodila k doktorce, která neměla v ordinaci UTZ a posílala jinam, až ale ke konci prvního trimestru. U třetího jsem už chodila jinam, ale zase když mne napadlo, že jsem asi tehotná, a šla jsem k doktorce, tam byl zástup, důchodkyně, která neuměla zapnout UTZ, a ta pohmatem tipla 9.týden, a moje doktorka o dva dny na UTZ určila 11+4~t~~t~. Takže já netuším vlastně , jak UTZ pod 11 tt vypadá, a fakt mne překvapilo, že se do 7tt bežně delá fotka.

Že je článek nechutný PR text na propagaci pilule, to je druhá věc.
Bouřka 7675
25.6.2014 21:09:41
Já za něj nic neplatila, ani za žádný další. Vlastně se mě ani neptal jestli fotku chci, prostě jí rovnou vytiskla a dal mi jí. No odmítat to nebudu ~;)
Mikita.miki 141149
25.6.2014 21:05:15
len, u tebe s tvými problémy to je myslím trochu jinak, ty sis toho zažila pokud si pamatuji hodně
Mikita.miki 141149
25.6.2014 21:04:14
pro mě je to takový zvláštní, protože i když dítě chceš, tak je to obrovská změna a od více lidí vím, že i přes snahu to s nima zamávalo. to ,,potvrzení,, od lékaře, že to není můj sen, moje vsugerování nebo že je zatím vše ok, tomu procesu uvnitř dost pomůžou. alespoň já i moje okolí to tak máme. kamarádka naposled počítala každý den na kalendáři~x~ chtěla miminko vidět, chtěla slyšet to ,,budete maminka,,.... já vím, že tady je hodně uvědomělých soudružek, ale těžko věřit, že to s člověkem nezamává
Marika Letní 140743
25.6.2014 20:48:42
Běžně se nedělá, protože za ten flek by nikdo netoužil platit. Ale teoreticky se udělat samozřejmě dá, třeba hned po transferu embrií při IVF.
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 2842  [Dalších 2732 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.