| Liaa | 29716 |
|
|
4.1.2021 21:13:20
Tinder je něco jinýho, je to mobilní aplikace, kde si lidi filtruješ sama.
|
| Pam-pela | 97353 |
|
|
4.1.2021 21:04:36
Jdu pro radu, vím, že můžu googlit, ale chtěla bych třeba nějakou osobní zkušenost.
Dřív existovaly takové ty seznamovací kanceláře, viz třeba scénka "Sekačka" a "zatřást korunama"...existuje to ještě? Že by člověk zadal "požadavky", napsal něco o sobě a kancelář by navrhla nějaké vhodné partnery? Je to pro ženu, co žije sice celkem spokojeně, ale sama na novém statku se dvěma koňmi, psem, kočkama, bezdětnou, sice docela radostnou (splnil se jí sen o vlastním nádherném bydlení a stájích), ale i unavenou...starala se dlouho o nemocného rodiče a nějak ji utekl ten běžný obyčejný život mezi prsty. Nemá energii na seznamování na netových seznamkách... Věk něco málo přes 40. Koukám, že to vypadá jako inzerát :), ale koho by třeba napadlo, kde to zkusit, aby to nevzalo desítky hodin různěmožného psaní a selekce... Prosím tipy, měly/i byste? ![]() Pokud by neexistovalo, tak nějakou normální seznamku, žádné "štěstí" a tak s podivnejma individuama. díky!!! |
| Eva_1976 | 35392 |
|
|
13.4.2020 15:42:26
Já si Jaano pamatuji :D Kdysi jsem sem chodila, tedy pod jinou přezdívkou. Docela to tu žilo... :) Jsem ráda, že to u vás dobře dopadlo.
|
| Jaana2 | 62013 |
|
|
21.12.2019 19:06:33
kdo pamatuje, tak vězte :
jsme stále spolu, máme stále dvě kočky, je nám spolu dobře ![]() přeji všem hezké a klidné vánoce, kdo našel svou polovičku, tak ať vám to klape, kdo hledá, ať najde ![]() |
| Acacia | 158222 |
|
3.11.2019 21:08:36
Já se marně snažím již 5 let, jsem vyššího věku a mám zkušenosti s těmito kategoriemi
1) jsou nemocní a hledají zdarma pečovatelku 2) hledají sponzorku, nejen, že čekají, že zaplatím útratu, ale i si neomaleně řeknou o peníze hned na 1. schůzce, prý ženy bez problému dávají, jen aby si muže získali?? 3) chtějí hned na 1. schůzce sex, řada z nich ženatí 4) berou seznamku jako zdroj zábavy a baví se tím, jak se ženy snaží 5) různí primitivní hulváti Z 60 asi 5 bylo slušných, ale měli jsme rozdílné představy nebo velká vzdálenost nebo nedořešené vztahy po rozvodu |
| margotka78 alias shit-roller | 108560 |
|
|
16.7.2019 7:38:01
No u mě to nehrozí, protože moc mužů pod 160 neznám. Tudíž se do té situace úplně neumím vžít.
Můj muž je o 20 cm vyšší a o 70 kg těžší než já. ![]() |
| Simeona+3 | 110315 |
|
|
15.7.2019 18:34:52
Já myslím, že to tak příroda zařídila schválně, že vcelku vysocí lidé hledají partnery podobně vysoké a malé ženy zase mají kolikrát hodně vysoké chlapy. Ono se to pak v potomstvu zprůměruje...
|
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
15.7.2019 17:37:06
No jo, kolik lidí, tolik chutí
Můj manžel je zrovna ten typ ála Dyk a když to vezmu z čistě fyzického hlediska, tak právě ty dlouhé ruce a nohy a štíhlost je to, co se mi na něm moc líbí. Odjakživa jsem tíhla k hodně vysokým mužům / a oni ke mně/, uznávám, že s mojí výškou je to prakticky zbytečné, protože vyšší než já je prakticky každý. Nedávno jsem ovšem měla možnost pracovně pozorovat ženu, která byla vysoká zcela jistě ke dvěma metrům a ještě se hrdě nesla na vysokých jehlách, vypadala skvostně a sebevědomí z ní zářilo, mohla jsem na ní oči nechat, jak jí to slušelo. Byla vdaná, docela by mi zajímalo, jakého měla doma muže, ale působila dojmem, že ta by ustála s úsměvem i toho 160cm vysokého. |
| Abigail* | 76789 |
|
|
15.7.2019 17:22:47
Muž je o 6 cm menší a vůbec mi to nevadí. Vysocí muži se mi moc nelíbí.Takovej Vojta Dyk se mi v obličeji líbí, ale uřezala bych mu noh pod kolena 😀.
|
| zorina | 145770 |
|
15.7.2019 16:40:11
Pokud měříš 162cm a on má jen 158, tak to není ono, je dost malý. Ale pokud máš 179 a on 175, tak je to v pohodě.
|
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.