Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Balbína | 99798 |
|
|
11.2.2011 13:49:17
tak myslím že dva roky není tak moc. Ale pravděpodobně dobrovolně to nebude nikdy a teď bych využila situace.
|
| Janďulka a princezny | 107837 |
|
|
11.2.2011 13:40:34
taky si to myslím, měla jsem tak nějak určenou hranici dvou let a pak že musím něco vymyslet. Všude se říká jak to musí být nějaká pěkná příležitost nebo situace aby dítě tolik netrpělo a nemoc mi nepřišla ideální ale zato se to vyřešilo aniž bych musela něco vymýšlet. Teď jen pevné nervy
![]() |
| Albar | 93722 |
|
11.2.2011 13:38:20
Já bych jí ho už nevracela. Jednak si myslím, že už je dost velká, aby to bez něj zvládla a hlavně pokud jste jí řekli, že dudlík není a pak jí ho dáte, jen se ujistí, že když bude dostatečně dlouho otravovat, tak si to vymrčí. A že umí být děti pěkně vytrvalé
Nevzdávej to a vydrž, jednou to přijít muselo a ted´máte příležitost. |
| Jaruš0512 a Tomášek 08/09 | 85598 |
|
|
11.2.2011 13:38:07
já bych už dudu nevrátila,když už ho od soboty neměla,tak ještě pár dnů bude protivka,ale zvykne si a myslím,že kolem těch dvou let je to ideální,tak držím palečky hlavně malé
![]() -u nás to bude taky hodně zajímavé Tomulka bude mít teda rok a půl,ale u nás je to dydy a jeden má v puse a druhý v ruce,někdy jsou dny,že si nevzpomene,ale noci by určo nedal,takže se taky těším,ale půl roku je dlouhá doba,třeba ho přestane chtít sám![]() |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
11.2.2011 13:36:46
Já nejsem dudlíkový expert, dudlík měla jen má třetí, dostala v porodnici na JIPu kytičku, a asi po 3týdnech jsem doma usoudila, že když jí ji seženu a dám, bude líp.
Bohužel jinej (kvalitnější?) dudlík nechtěla... Měla ho jen na spaní... Krátce před svýma 18tinama(počítáno na měsíce ), jej začala z postýlky vyhazovat, tak jsem ho sebrala a vyhodila...Já bych ho nevracela, když už je jednou pryč... Jenže jak říkám, já jsem víceméně antidudlmáma ![]() |
| Balbína | 99798 |
|
|
11.2.2011 13:36:43
já taktéž ne. Přece jen už jí budou dva a když to vydržela s těmi aftíky.... Bude pár dní kňourat, ale brzy si zvykne
![]() |
| Ocicko | 32104 |
|
11.2.2011 13:35:17
ja bych ho nevracela.....
|
|
|
11.2.2011 13:32:47
vytrvat
![]() |
|
|
11.2.2011 13:32:13
Ahoj, dcerka měla právě velmi ošklivou herpetickou stomatitidu s velkým zánětem v pusince a mnoho aftů. Nemohla jíst, pít, mluvit a ani dudat. To vše od soboty. Bylo to peklo no nicméně jsme ho překonali a zároveň se rozhodli, že je to "ideální" příležitost jak se zbavit dudlíka. Měla ho na spaní a někdy i dost přes den když neměla náladu. Příští měsíc jí budou dva. Včera už jí bylo úplně dobře a dneska na ní plně dolehlo, že nemá svýho dudu. Asi milionkrát za dopoledne jsem slyšela "mami já chci dudu". Vysvětlila jsem jí, že jelikož měla v pusince takové bolení tak jsem dudu radši vyhodila, aby se jí to nevrátilo a že už ho odvezli popeláři. Okamžitá reakce, že jí ho zase v úterý (to u nás jezdí) přivezou a ona zase bude mít svůj dudu. Řekla jsem jí, že popeláři jen odpadky odváží a nic nepřiváží zpátky. Celé dopoledne fňukala, pak už vyloženě brečela a bez oběda usnula. S usínáním kupidivu problém neměla, jen v noci se budí a škemrá, ale přes den bych řekla,že to je nejhorší. Nevím jesti to byla vhodná příležitost, asi si myslela, že až se uzdraví a přestane jí pusinka bolet bude zase moct dudat. Lepší příležitost mě nenapadla. Snad jen že bude muset dudu odevzdat panu zubařovi. Má z něj velký respekt. jak dlouho u vás trvalo, než děti zapomněli? Zatím jsem odhodlaná vetrvat.
|
| Gabi | 41054 |
|
14.1.2011 22:20:04
Ahojky, rada bych odnaučila svoji dvouletou dceru od dudlíka. Vadí nám při mluvení, ale je to náš největší kamarád spolu s lahvičkou čajiku.Máte někdo vyzkoušený recept?
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.