| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Dudlík

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1420] Názory 14211430 z 2965  [Dalších 1535 >>]
Federika 14090
6.7.2010 22:15:58
kluci měli minimálně do dvou a půl, malé jsou dva a rozhodně jí ho nehodlám brát, jsem za něj šťastná~t~
Možná někdy v zimě ho dá čertům, stejně jako bráchové, nebyl problém vůbec, hned druhej den si na něj ani nevzpomněli-a že to byli závisláčci...
Bumbi&05,08,10 42508
6.7.2010 22:13:22
první dítě bylo bezdudlíkové. Druhé bude mít dudlík ještě ve 2 letech na spaní a do auta. Kdy ji oddudlíkuju netuším, bo na to nemám nervy. Ona nesnáší jízdu autem a bez dudlíku si to neumím s ní představit já... Prostě budu čekat a domlouvat jí, že by se měla dudlíku vzdát sama. Ale já teda nemám nervy na to jí ho brát a poslouchat v autě ten jekot. Už takhle většinu cesty jamruje i s dudlíkem, ale s tím je alespoň nějaká naděje, že při delší cestě usne (její starší bratr usne i přes její jamrování, naštěstí - a ten dudlík v životě neměl).
Ansi/ TERI + MAŤA 40412
6.7.2010 22:04:32
Moje řeč~R^. Já dudlík nechtěla a krůůůza, zuby cik cak~t~~t~~t~. A moje dcera - za 2 měsíce 4 roky - bez něho neusne. A zoubky má krásný. Ani předkus....
Je teda pravda, že hned jak zabere (cca 5 minut), tak dudlík vyplivne~;)~;)
Přes den si na dudlík taky ani nevzpomene~d~~d~
sojka+07+09 75323
6.7.2010 22:03:15
no jo, moje holčička ho taky neměla, jenomže tu jsme složitě uspávali- co já bych dala za dudlík. Syn ho má a nutně ho potřebuje, je prostě orální typ. Ono nejde jenom o dumlání palce, ale někdy přejdou děti na jiný zlozvyky, který je uklidňují- mimochodem někdo se zase uklidňuje dumláním prsa, některý děti se pak tahají za vlasy, jsou nervní, už jsem to tady psala. Vzít dudlík, klidně, ale pečlivě dítě pozorovat, jestli to bez něj zvládne. Naši sousedi po týdnu řevu zase dudlík vrátili a byl klid. Když se pak s jejich dcerou dalo po druhém roce domluvit, tak dali dudlíka mikulášovi a nikdy už po něm ani nevzdechla.
Moni a Viki 09/06 a Tobi 06/10 45834
6.7.2010 22:01:28
my měli dudáka 2 a čtvrt roku, pak ho odnesl čert. Malá byla fakt závislák, ale s čertem to zvládla naprosto bravurně. Na druhou stranu látkové plýny jako uklidňovadla se ještě nezbavila. Nosila si ji i do školky. Výhoda je, že se dá krásně vyprat a když se ztratí, tak se prostě vezmě jina :-D
boží žena 67104
6.7.2010 21:39:40
jestli to neni taková útěcha pro ty , co se nemůžou zbavit dudlika, ... lepší než palec..
ale třeba ne, spíš, že palec se asi hůř odnaučuje, ten se neztratí, ani ho čerti neodnesou, ale zase tady psaly, že když neni dítě zralé, tak si místo odneseného dudlika začne třeba cucat palec
těžko říct

nejlepší je prostě, žádnej dudlik nedávat a je po problému
majik + nelik 11/09 105789
6.7.2010 21:37:27
a já ho prý neměla nikdy a zuby mám křivý. jenom dudlíkem to určitě nebude.
januska.1 87418
6.7.2010 21:37:25
Proč by škodilo cucání palce?Syn dudlík nechtěl,chutnal mu palec,ale jen při usínání,jinak ne.Měl ho celý ocumlaný,křivý,po 18.měsíci ho přestal cumlat.Palec má normální,zuby normální,tak nevím,čemu by to mělo škodit?
Lili
  • 
6.7.2010 21:36:00
Bozi,
nase dudlik plivala na metr daleko, palec necuca... Ale asi ty decka nejakou zavislost mit musej - dcera je zavisla na plysovym psovi, bez nej ani ranu :-)
boží žena 67104
6.7.2010 21:10:09
tak moje je asi exot, nebo hned zralý
žádnej dudlík, žádnej palec, nic
tak prso možná, ale to bylo jen na kojení
[<<Předchozích 1420] Názory 14211430 z 2965  [Dalších 1535 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.