Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Katla | 31249 |
|
|
3.3.2010 21:26:35
Některé děti tu potřebu nemají a jiné hrozně potřebují něco cumlat a když nemají dudlík, volí palec. Budeme odkrajovat palce? syn bude mít šest a strká si palec do pusy pořád. Zlatej dudlík proti tomu.
|
| Mišyčka a Minimišyčka | 54148 |
|
|
3.3.2010 21:26:18
Tak palec necucala nikdy a dudlík plivala na dva metry, když byla mimi, pak jsme dudlík koupili jen na hraní, protože ten miminčí zpuchřel. Tak s tím novým si chvilku hrála, že s ním běhala, ale ani minutu jí nevydržel. Už nevím ani kde je mu konec, někde v bedně s hračkama asi
![]() |
| Tragika | 61116 |
|
|
3.3.2010 21:24:54
Zatím jsem nepochopila, proč s dudlíkem vůbec začínat. Obě mé děti neví, k čemu tento předmět slouží.
Nenapadlo mne zacpat pusu dudlíkem, když třeba brečí. Je to zbytečná závislost, kterou dítěti naordinuje rodič. |
| KatVafi | 69093 |
|
|
3.3.2010 21:24:23
Petuše, malá má rok a 4 měsíce a od soboty je úplně bez dudlíku. Byla totáůlní závislák, měla ho v pusině přes den i přes noc, jak nebyl dudan, byla hrůza a v sobotu ho zapomněla v autě, auto zůstalo v garáži, přišli jsme na to až večer, tak jsem vysvětlovala, že dudu není....no hrůza, řvala jak tur, pak šel vysvětlovat taťka, za chvíli ztichla, můj vyšel s vítězoslavným úsměvem, že se to s dětma musí umět.....no a od té doby jsme bez dudana a ani si nevzpomněla
, tak nevím, co jí ten taťka navyklůádal....prý nic. ![]() |
| Jana, 2/07+10/08+5/11 | 81165 |
|
|
3.3.2010 21:23:39
Lepší dudlík než palec. S tím bojujeme my. Ve třech letech. Už má kvůli tomu i křivé zoubky, ale nejde to, ho odnaučit. Čím víc ho upomínáme, tím urputněji ho tam cpe.
Je to naše mimi s palečkem a plenkama, už se těším, až trošku emocně dozraje a půjde to odbourat obojí. |
| Katla | 31249 |
|
|
3.3.2010 21:22:13
Ten teror, když žádnej dudlík před spaním nemůžu najít..................................ufffffff.
|
| Inka |
| • |
3.3.2010 21:21:49
Na noc asi tak do tří let, přes den zhruba do roka a půl. Moc jsem to neřešila, přišlo mi to lepší než palec.
Ale je fakt, že mě na dovolený zarazila holčička, Francouzka, asi tak 4 roky, krásný dlouhý vlasy, nosila načančaný šatičky, krásně mluvila, jedla příborem, ale když nejedla a nemluvila, měla v puse dudlíka. |
| Katka+Jáchymek 9/08 | 92127 |
|
|
3.3.2010 21:21:30
Je to zajímavý, na našem synátorovi ( skoro 18 měsíců ) pozoruju, že je čím dál větší dudákovej závislák. Taky nevím, jak to budu odnaučovat, usínání bez dudu si vůbec neumím představit.
|
| vlad. | 38059 |
|
|
3.3.2010 21:20:57
Dcerka tak do roku a půl, ale jen na spaní. V postýlce na usínání, spala s ním v kočáru nebo v autě. Odložila ho celkem ochotně. To s kojením to bylo horší
. |
| Katla | 31249 |
|
|
3.3.2010 21:19:09
ten strhneme my.
Dcera považuje dudlík za sice oddělitelnou leč nedílnou součást svého těla a já nevím, o s tím. Máme jich sadu )) taky mne to stve, ale zatím jen doufá, že jí to prostě samo omrzí. |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.