Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
24.1.2010 19:03:15
Záleží na dítěti, které mu bude sedět nejlépe. My měli u prvního různé druhy a skončili u (teď nevím značku, ale mají v lékárně) takového, co má nahoře kulatý a dole sploštělý-silikon. A u druhého Avent. Vzal ho v pohodě a byli jsme na něm, dokud je nezačal do tří dnů prokusovat. Pak už to byla drahá sranda, tak jsme přešli na levnější.
|
| Mamča + 4 ♥ | 85796 |
|
|
24.1.2010 19:02:16
to, které padne dítěti.............každé mimčo snese jiný tvar i materiál, z čeho to je
![]() |
| petty.c | 34359 |
|
24.1.2010 19:00:32
Milé maminky,prosím s kterou značkou šidítek a kojeneckých lahví jste spokojené? MAM, NUK, AVENT, CHICCO nebo jiná značka?
Je lepší šidítko pro novorozence šidítko anatomické, fyziologické nebo kulaté? Které používáte? Děkuji. |
| ChemicalJane + 4 | 86738 |
|
|
19.1.2010 13:42:08
ty kytičky dělají i silikonový
![]() latex naše dcera odmítla hend v úvodu... taky jedme jen v silikonu.. dřív chtěla jen ty ortodontické, teď naopak spíš ty "placatý" |
| Zuzul+K 1/09+K 7/12 | 85111 |
|
|
18.1.2010 22:35:48
dcera je taky na latexovém, nejoblíbenější je suavinex ortodontický, je teda drahý a je fakt, že latex míň vydrží, ale on ten silikon je vátně tvrdší, latex je takový víc "cumlavější", nebo jak to říct... vyzkošeli jsme desítky dudlíků a přesně jak píšeš, prostě jí tam jako by nedržel, neseděl. pak dostala od kamarádky právě tenhle suavinex a bylo vymalováno, od té doby jiný nekupujeme. a mají i krásné barvičky
![]() |
| bravad | 78611 |
|
18.1.2010 21:29:35
Moje dítě taky silikon nechtělo (a to ani silikonovou kytičku). Domnívám se, že silikon je tvrdší než latex, takže se latex líp cumlá. Určitě to zkus. My jsme teda fičeli jenom na latexu. Tvoje nedůvěra možná vzešla z toho, že se uvádí, že silikon nealergizuje - na rozdíl od latexu. Kromě toho může vadit i tvar dudlíku - na těch "zdravotních" často není co dumlat. Nuk ale ještě jde, takový Dentostar (nebo Dontostar, zapomněla jsem přesně jméno) je ještě užší a plošší, navíc ten předek, co kouká z pusinky, je relativně těžký, takže ho miminko v puse prostě nemůže udržet.
|
| Leňula, Andělka a Emilka | 91733 |
|
|
18.1.2010 21:05:55
Tak tady bych se mohla taky rozvykládat, první nechtěla dudel žádný a to jsem měl nakoupíno asi 10 druhů, u té druhé jsem to prubovala už v nemocnici a dostala jsem akurát vynadáno od primáře, že to teda nee. jenže malá už dudýna chtěla, tak jsem ho maskovala. jo a měly jsme latex od Aventu, ale teda byl docela problém ho potom shánět, měli jsme tu nejmenší velikost a ještě svítící -
super výhoda hlavně v noci. Ortodonty ani náhodou ![]() ![]() |
| cihla | 70639 |
|
|
18.1.2010 19:21:01
kup jiný tvar, ale silikonový. Déle vydrží a mně je latex prostě sympatičtější
Moji kluci zbožnovali Avent dudlíky. |
| Králíček4 | 103415 |
|
|
18.1.2010 19:06:34
Mě syn nechtěl dudlík vůbec a to jsme vyzkoušeli několik druhů.Nakonec na omezenou dobu využil takový úplně placatý,ale z té žluté gumy ne ze silikonu.A totéž vnouček,jedině tento placatý cucáček a vršek je jako mašlička.
|
| Andrýsek1 + 2 | 77198 |
|
|
18.1.2010 18:51:39
Přesně tak, když ty latexové měníš jak už jsou takové moc měkké, tak je to v pohodě a když je vyváříš nebo dáváš do sterilizátoru, tak nevidím, proč by měli být nějak závadnější jak silikon. Já tohle moc neřeším, navíc teda malé ten silikonový dost vykluzuje z pusiny a ona je pak vzteklá
![]() |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.