| Z+2 | 109449 |
|
|
30.7.2018 8:25:37
Protože to byla soutěž amaterů a ona je proffesionální fotografka, tak to špatně je.
|
| Cimbur | 64764 |
|
|
30.7.2018 8:24:51
Nějaký špatný zkušenosti má každý. Ale oni moc nechlastaji. Hlučnost jo, to ano.
|
| Dobro z pekel | 122831 |
|
|
30.7.2018 8:22:35
No a co čekáš, že je budou místní milovat? Mají své zkušenosti, zvlášť v Přerově. Už vidím, jak stojí u fotky a rozplývá se nad cikánem, jak je krásně vyvedený v barvě a jak na té fotce vůbec nevypadá, jako ten zmetek, který je věčně ožralej, ukradne co může a pod oknem huláká až do rána. Ale na fotce je jak andílek.
|
| Cimbur | 64764 |
|
|
30.7.2018 8:19:15
Je to docela sranda, protože občané si stěžovali, že vítězka porušila pravidla, když soutěž se jmenovala Lidé Přerova a ona fotila Romy. Zatímco druhá umístěná tam má kytky, psy a západ slunce.
Hezké fotky. Trochu mi to připomíná Jindřicha Štreita. |
| Kudla2 | 58452 |
|
|
30.7.2018 8:03:03
Fotky jsou krásné a ti lidi divní.
Připomnělo mi to jeden krásnej časosběrnej cyklus Irén Stehli, tuším Rakušanky, jmenuje se to Libuna - fotografka fotila Romku Libunu od roku asi 1973 až do její smrti, jak se jí postupně rodily děti, zavřeli jí partnera, rozešli se, přestěhovala se.... |
| HelenaPa | 48800 |
|
|
30.7.2018 7:51:11
Když jsem se tak na to dívala, tak ta na druhém místě tam žádné "humans" nemá.
Lidi jsou poslední dobou zbytečně nenávistní. Vždyť ty vítězné fotky jsou tak krásné... Setkala jsem se s něčím podobným při recenzích hotelu. V recenzi bylo, že "hotel koupili rusáci, kdybych to byl věděl předem, vůbec bych tam nejezdil. Všude plno rusáků, ...." a výčet toho, jak všechno ruské je špatné. My jsem tam jeli, protože jsem měli zaplacenou už dávno. Takový klid a pohodu, byť byl hotel "plný rusáků" jsme na dovolené dlouho neměli. |
| caira (Vojta1/03,Mates11/04) | 5858 |
|
|
30.7.2018 7:27:04
Osmadvacetiletá fotografka vyhrála soutěž amatérů se sérií otografií znázorňující život Romů. Fotky jsou, lde mého krásné - mají duši. Co vy nato?
Myslela sem, že v 21.století už dokážeme Roma přijmout, alespoň na fotografiích. Jsem zklamaná, protože fotky jsou překrásné. https://olomouc.idnes.cz/prerov-fotograficka-soutez-spory-romove-iris-koppelhuber-humans-of-prerov-17k-/olomouc-zpravy.aspx?c=A180727_417200_olomouc-zpravy_stk |
| Otylka | 137962 |
|
6.12.2017 22:05:12
Ahoj!Máte někdo zkušenosti s web stránkami, kde se dá udělat kvalitní stolní kalendář, stránky po měsíci, bez stahování programu a to celé na dobírku?Když prochazim net, tak vždy něco z toho chybí.Díky za tip
![]() |
| Alca | 145121 |
|
8.4.2017 16:05:39
Analfabeto to je taky řešení, akorát zase ne každý touží po zrcadlovce. Já myslela, že k ní dojdu taky, ale nakonec jsem skončila u té bezzrcadlovky (Olympus OMD E-M10), protože zrcadlovka byla na mě prostě moc těžká a neskladná....
|
| Alca | 145121 |
|
8.4.2017 16:03:31
Zrovna foťák se prostě jako dárek vybírá dost špatně, protože lidé mohou mít různou představu třeba i o skladnosti, každý má preference trochu jinde, někdo chce radši malý kompakt co strčí do kapsy a je mu jedno že má hodně velká omezení cos e týče kvality, někdo foťák s pokročilejším ovládáním byť je objemější a do kapsy se nedá...... A to nemluvím o tom, že je důležité i to, aby se člověku dobře držel, což je taky hodně individuální. Psala jsi, že to chceš pro člověka s talentem a zájmem (takže předpokládám, že nebude fotit jen z povinosti, aby měl fotky z dovolené), proto radím nechat výběr na něm.
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.