| Fióna a Julie 8/05 | 39022 |
|
|
9.1.2009 12:24:52
Ahoj
Jirka jel pro Juli do školky a tak mám chvilku čas podrbat. Je zvláštní jak se ten můj chlap k tomu postavil. Už se o Šárce prakticky nebaví a hraje si hru na PC a celkově působí, že ho to moc netrápí. Myslím, že to dusí v sobě. Tchýně mu domluvila psycholožku. Prý to potřebuje nejvíc. Ze začátku jsem se tomu smála,ale nyní si říkám, že možná má pravdu.Já a silná?? No moc ne, jsem statečná jen od pohledu, ale bulím při každé blbině. Je mi to strašně líto a zároveň mě+ to štve. Spíš jsem vypozorovala na sobě, že jsem klidná a nebulím tolik, když beru léky na zastavení laktace. Když jsem přijela z porodnice, tak jsem čekala až je budou mít v lékarně a nebrala jsem nic. Prsa se okamžitě neskutečně nalila a já prakticky neustále bulela při každé vzpomínce.Od včerejška je beru a jsem opět klidnější a tolik nebulím. Ale je fakt, že si říkám, že zbívalo jen týden do porodu a že byla zdravá. |
| Sway,Viky2/05+Sofi10/07 | 10135 |
|
|
8.1.2009 22:37:29
![]() ![]() Právě jsem dočetla neskutečně smutný příběh od Fionky v deníčku Musela jsem to číst dvakrát, protože jsem tomu nemohla uvěřit. Fionko jak již psaly holky,jsi neskutečně silná žena! Moc vám držím pěsti a hodně sil! ![]() ![]() |
| Noface | 50775 |
|
8.1.2009 19:27:57
Behe, já chci taky srazík
. Na to můžu se svojí zlomenou nohou rychle zapomenout .Holky máte někdo kočičku? Zvažuju, že bysme si nějakou pořídili, ale vůbec netuším, jak by se to snášelo s Dominičky pečovatelskou povahou. Ona kočky strašně moc miluje (nejvíc ze všeho), tak aby jí moc nepronásledovala. Umíte si jistě představit jak jemně pečuje téměř dvouleté batole . A taky jestli je lepší kočička nebo kocourek. Mám vyhlídlou 8mi měsíční kočičku, ale nikdy jsme kočku neměli, jenom psa, teď nemáme nic. |
| Hanka+Bára7/05 | 30896 |
|
|
8.1.2009 19:25:07
přečetla jsem si deníček. BOže, jdi hrozně statečná, já si nedovedu představit, jak bych to zvládla. Ufff, ani nevím co víc mám napsat.
Drž se, držte se oba!! Moc na tebe myslím!! ![]() ![]() |
| Martina+dva miláčkové | 10779 |
|
|
8.1.2009 9:59:19
JAničko a to už je co říct, když Danielka uzná, že někomu to fakt nepůjde, viď?
![]() Smišu, jasně, že Tě rádi uvidíme, vůbec o tom NEPOCHYBUJ ![]() Holky, tak co kdybysme se domluvily na 20.1. u nás - myslím, že to mám tak uprostřed. Jen teda se dopředu fakt OMLOUVÁm za "pořádek". Nějak to nezvládám - teda jsem spíš líná ![]() Jani, chodím s Romčou na nápravu jemné motoriky a grafomotoriky. Chodíme od Listopadu, udělal prý velké pokroky a práve teď toho 13.1. by měl začít nějaký speciální kurz, takže ho nechci hned omlouvat. Je to teda síla, protože cvičíme každý den, ale snad to bude mít úspěch. Zatím si tak nějak děláme co chceme - korálky, puzzle, skládání papíru, modelínu..., ale od toho 13.1. bysme měli právě na každý den mít jasný plán. Jsem na to zvědavá. Je to drahé, ale fakt mě to trápí, takže jsem do toho přesunula všechny svoje naděje ![]() |
| Baboo+Šimon07/05+Štěpán10/07 | 26364 |
|
|
8.1.2009 9:55:37
Simi,
ahoj no to je jasny, ze budem radi, kdyz se pridate![]() Adamka jsem jeste ani nevidela a to mu bude uz rok![]() |
| smisulenka,M03/05 + A01/08 | 25917 |
|
|
8.1.2009 7:28:59
Ahoj holčinky, pokud by to nevadilo rada Vas uvidim
![]() já mužu klidně kdykoliv Míšu vyzvednu ze školky a mužeme dorazit...ona už po o nespi...nebo zdřímne v autě, takže podle toho jak se domluvite a snad děti budou zdravé ![]() |
|
|
7.1.2009 21:08:24
Jani,
je to pod Laktacni ligou, primo v Krci, prednaseji nam dr. Paulova a Mydlilova ![]() no ja myslim, ze i to castecny kojeni je skvely ![]() ![]() ![]() nekomu neni dano vubec nic |
| Jaňulík a Lucka 9/04+Bára10/08 | 17377 |
|
|
7.1.2009 20:49:35
Babboo, mě je to jedno. A kd e děláš ten laktační kurz, hod odkaz:! Taky o něm uvažuju. I když já holt kojící nejsem, bééé. Někomu není dáno. S Danilekou Kadlecovou jsme zkoušely toho dost a je laktační poradce a uznala, že holt nekomu fakt dáno není.
![]() |
|
|
7.1.2009 20:45:02
Marti, Jani,
ja tohle pondeli nemuzu (mam svuj laktacni kurz )a uterky plavem odpo, takze bychom mohli az tak po 16h, coz uz je asi pozde, ale pokud se domluvite na utery, klidne plavani zrusim, Sima si asi radsi pohraje s detma nez by plaval on ted moc na to plavco neni uz to trva cca rok, nechce se potapet a chodime jen kvuli tomu, ze jsme tam particka a aby neztratil kontakt s vodou uplne![]() a sejdem se teda u Janulika, u Martiny nebo u nas? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.