| Baboo+Šimon07/05+Štěpán10/07 | 26364 |
|
|
7.1.2009 18:28:13
kocky,
a co teda domluvit rovnou nakej srazik? Vim, ze v zime se to furt hemzi chorobama , ale treba to vyjde![]() |
|
|
7.1.2009 18:11:58
Jani,
tak to me mrzi, ze Barunka zlobi s jidlem , muj nazor znas, pokud je to mozny, zachovala bych uz kvuli tomu atopaku aspon castecny kojeni. I par ml MM je super. Odsavacku mas? A nechci se nijak vnucovat, ale rada Ti pomuzu . Jinak nevim v HA mlikach nemam prehled, zkusila bych asi Bebu. Jinak Sima ve skolce celkem ok, akorat stale moc neji . Na navstevu k vam radi prijedem kdykoli, nebo muzete prijet vy k nam![]() nabidka plati samozrejme pro vsechny ![]() ![]() |
| smisulenka,M03/05 + A01/08 | 25917 |
|
|
7.1.2009 18:02:40
Jaňulko, kamaradka měla chlapečka taky na Nutrilonu Ha(moc mu nechutnal) a k tomu kojila , ale pak přišla o mliko uplně a ted ve 3 měsicich přešla na Bebu Sensitiv a malej pije uplně v pohodě. Tak bych to zkusila, třeba bude líp chutnat.
Držím pěsti ![]() |
| Jaňulík a Lucka 9/04+Bára10/08 | 17377 |
|
|
7.1.2009 17:19:58
Fionko, jseš strašně statečná a j e vidět, že to bereš v rámci možností dobře.
![]() ![]() Přesně jak píší holky, já taky rodila spontánně 2x, ale měl a sjme fajn porody a supr zážitek, ale v tvém případě je to o něčem úplně jiném. Musela sis vytrpět fakt moc. Věřím a přeju, že už na Tebe čeká jen štěstí a brzy uzlíček v náručí![]() ![]() ![]() Hnai máš můj bezmezný obdiv 4 děti, já někdy šílím i ze dvou, viz dnešní návštěva poradny a honění Luck y n a očkování klíštovky. No veselo. Holky máte někdo zkušenost. Barča už je skoro jen na umělém mlíku má Nutrilon HA, a le vypije tak 70-80ml, což je málo a z a hodku a něco opět řev. Víc do ní nedostanu, mám pocit, že jí prostě nechutná a dle jejjích přírustků j e nahraně:-(( Dr tvrdí, že si ymlsí, že výměn a mlík a nepomůže a vzhledem k tomu, že s ejí rozjel trochu atop. ekzém, by to nedělala.Jneže na druhou stranu je uřvaná, protivná, pořádně s e nenají a t y hypoalergenní mlíka jusou prý dost hnusný. Tak pokud máte z okolí třeb a nějakou zkušenost písněte mi ji. DíkyBabboo co klluci? A co Šíma ve školce? My s e asi nesetkáme nikdy co? |
| Vaculka+Kubík11/04+Honzík05/07 | 14379 |
|
|
7.1.2009 16:50:58
Fionko, až dnes jsem četla deníček...
![]() ![]() ![]() Jsi strašně statečná, to je dobře že ti pomáhá vypovídat se tady. Drž se!!!! ![]() ![]() |
| pet & nany 9/05 & maxik 9/07 | 29399 |
|
|
7.1.2009 16:15:02
Fionko,
to je hrozne, co se stalo...nevim co rict, bulim tu jak zelva ![]() ![]() je mi to fakt lito.drzte se!!!!!! |
| Hanka+ 4 berušky | 22964 |
|
|
7.1.2009 15:16:27
Baboo Natálka má zánět průdušek jinak jsme zdraví. Manžel nešílí není skoro doma ale já už pomalu šílím
![]() |
| smisulenka,M03/05 + A01/08 | 25917 |
|
|
7.1.2009 14:52:29
Fionko, jsi statečná!!!
Je dobře , že se vypovídáváš a my jsme tady pro Tebe! Moc Ti přeju aby ta odměna v podobě zdraveho miminka přišla brzo! ![]() ![]() |
|
|
7.1.2009 14:50:48
Fio,
jsem rada, ze se citis lip, i z Tvejch slov je znat trocha optimismu a nadeje a hlavne jsi mlada, mas milujiciho muze, Julinku a to je strasne moc ![]() ad spontanni porod, souhlasim s Hankou, ja mela oba porody rychle a byl to pro me vzdy uzasny zazitek, ktery bych si rada zopakla ![]() ale pokud jsou komplikace, neotvirani apod. pak neni co resit a SC je proste jasny tim, ze jsi ted porodila mas velikou sanci, ze priste to pujde spontanne, moc Ti to preju![]() ![]() ![]() hani, jak je, co holky, jste zdravy? A co manzel, nesili z 5 zenskejch pod jednou strechou? ![]() |
| Hanka+ 4 berušky | 22964 |
|
|
7.1.2009 14:37:44
Fio určitě se vypovídej!!
![]() Ono právě to je to klasický porod za který tě čeká odměna je v podstatě krásný, pokud netrvá šíleně dlouho! Tak držím palce ať se té odměny dočkáš!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.