| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Podzimní snažilky

(?)
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 25172  [Dalších 24892 >>]
Jaňulík a Lucka 9/04+Bára10/08 17377
1.1.2009 19:49:34
Ahoj holčinky, doufám, že jste vánoce a svátk y prožili v klidu a pohodě.Do Nového roku bcyh Vám chtěla popřát hodn ě zdraví, štěstí, pohody a lásky a splněnní všech přání:_.))

Fionko Tobě už s eto blíží a přeju at je to rychlé a nmáš brzy Šárinku u sebe:-)) At už přitrozeně nebo sekcí. Já bych zase nechtěl a sekci , mám za s beou 2 přirozené porody a supe r zážitek, klidně bych rodila znovu.

U nás vánoc e celkem fajn, ale nějak jsme s e nazastavila. 25 tu byla manželova rodina takže celkem 14 lidí z toho 6 dětí a měla jsme toho vážně dost, 26 jsm e jely k anšim a je fakt, že jsem s e nemusel a o nic moc starat, al e stejně jsem si nijak zvlášt neodpočala, ale alepson sjme na chvíli vypadla z kolotoče. Vrátiliy jsme s e30 a zjistili, že nám blbne kotel a špatně topí, což v mrazech není moc ideální, takže vfčerejší večer to zkoušel MM s kamarádem opravit, ale bohužel, takže musíme zítra zajistit topenáře a do toho manža v neděli odjíždí, tak snad s eto spraví.

Jiank to děsně letí, Barča bud e mít za chvíli už 3
měsíce a je to anše zlatíčko, moc si ji užívám, i když je to náročné. Krásně s e směje, konečně jsm e trochu vyřešiol y jídlo i za cenu toho, že už téměř nekojím, mrzí mě to, ale jejjí spokojenost je pro mě přednější, pořád ještě malinko ode mě dostane.Krásně jsm e jí už naučily večer na usínání sama, tak mám radost. nechci zakřiknout.~j~
Hanka+Bára7/05 30896
1.1.2009 19:40:27
Fio, vždyť máš ještě čas!!! Ono to přijde, udivíš!!
A jsi dobrá, že uvažuješ o přirozeném porodu, každopádně ti moc moc držím palce~R^~x~
Fióna a Julie 8/05 39022
31.12.2008 21:38:53
Ahoj holky,
konečně se mi podařilo vykopnout manžu od PC. V Tv nic není.

Chtěla jsem Vám popřát hezkého Silvestra a pěkný Nový rok. Ať se vám splní vše a hlavně ať jste zdraví.

Dnes jsem byla na kontrole. Vše v pořádku. Malá má 3150g.
Mělo se rozhodnout, jak budu rodit,ale je to přesunuto na příště, za týden. Na porod to nevypadá, jsem uzavřená a hlavička je na porod pořád vysoko.Spíš to vypadá na CS z důvodu minulých komplikací a že jsem po CS, ale i taky, že se stále nic neděje a nechtějí mě nechat přenášet.

Byla jsem překvapena, že se mě ptal, jak bych radši rodila. To jsem čučela. To dávají normálně na vybranou???? Já myslela, že se rodí pokud možno za každou cenu normálně a CS jen pokud je to nutné. Řekla jsem si o CS, vyvolávaného porodu se bojím, jak čert kříže. Po minulých zážitcích mi přijde, že vyvolávaný porod je ta nejhorší varianta.

A taky mě překvapilo, že jsem po tom vyšetření začala špinit. Ale už je to v pořádku. Každopádně jsem se přistihla, že bych ráda rodila přirozeně.Jen nevím co dělat, aby se něco začlo dít. Sex, procházky,horká koupel nepomáhá a maliník taky nic.

4.6Lukyna12 50855
31.12.2008 20:35:24
JEŠTĚ BYCH VÁM MOJE MILÉ KAMARÁDKY CHTĚLA POPŘÁT KRÁSNÝHO SILVESTRA A DO NOVÉHO ROKU HLAVNĚ ZDRAVÍČKO A KAPKU ŠTĚSTÍČKA A OSTATNÍ ,JAK ŘÍKÁVALA MOJE BABI PŘIJDE SAMO

Hanka+Bára7/05 30896
30.12.2008 16:58:24
Ahoj holky...

Fio, to snad není ani možný, že ty už jsi tak daleko??
Já myslela, že máš TP tak někdy za 2 měsíce a ono to je hnedle... Neuvěřitelný!
Tak moc moc držím palce.
S tím porodem, hlavní, abyste byly obě v pořádku, já si zase nedovedu představit, že bych měla rodit císařem, normálně už jsem rodila a šla bych do toho klidně znovu. Každá to máme jinak, ale hlavní je, že je všechno OK!!!

Štěpánkovi taky přejeme opožděně k svátku, koukala jsem na fotku a byla jsem v šoku.

Holky, já jak chodím do práce, tak mi ty poslední 3 měsíce ve srovnání s celým zbytekm roku přijdou jak měsíc. Hrozný jak to utíká.

Luky, MOC MOC na tebe myslím a držím palce ať to vyjde.
Doufám, že svoje předsevzetí, že tuto diskuzi budeš zamykat s posledním miminkem, jsi už přehodnotila!!
Páč kdybys měla čekat na mě, tak se holka nedočkáš~t~
Drž se a ozvi se!!
Fióna a Julie 8/05 39022
30.12.2008 12:07:50
Ahoj holky,
taky přejeme hodně opožděně Štěpánkovi k svátku.
Luky držím palečky. Moc na Luky a Hanku myslím a moc jim to přeji.

Děkuji za přání k porodu.Doufám, že budu mít zítra štěstí a řeknou, že to bude císař. Pro mě je to nejméně bolestivá varianta. Obdivuji, každou co rodila normálně, já jsem hold zbabělec. Přiznám se,že když si představím, že bych měla rodit opět vyvolávaným porodem, tak mám z toho strach.~;((

Ale větší strach mám, že musí Juli vydržet celý den u tchánovců.Bude u nich tak dlouho poprvé a děda není zrovna tolerantní k jejím vztekacím náladám. :-( I proto bych radši císař. Byla by to nejkratší varianta a Jura by mohl rychle vyzvednout Juli a být s ní.

smisulenka,M03/05 + A01/08 25917
30.12.2008 7:02:44
Ahojky všem.
Svátky jsme si hezky užili~;)
I Adámek měl rozzářená očka a pořád dělal juuuuuuuu~t~
Od 25 jsme byli u našich až do neděle a bylo to prima~;)

Štěpánkovi dodatečně taky vše nej k svátku~s~~x~~z~

A děkujeme za gratulace k svátku Adíka~;)

Fionko moc na tebe myslim aby se to rozeběhlo samo~s~
Jméno je moc hezký~R^

Luky na Tebe moooc myslim~s~
Baboo+Šimon07/05+Štěpán10/07 26364
28.12.2008 20:39:10
ahoj ciculky:-)
doufam, ze jste mely krasnyho Jeziska, my jo:-) Omlouvam se, ze jsem vam ani nestihla poprat hezky svatky, tak preju i za celou Baboovic bandu vse nej (nejen) do Novyho roku 2009.~s~~s~~s~~s~~x~~x~~x~~b~~b~~b~~z~~z~~z~

jinak dekujeme za gratulace k svatku:-)

Fionce drzime palecky, at to dobre a rychle dopadne a Sarinka je zdrava a spokojena holcicka~s~

Lukynko,
sestricko moje, Tobe drzim pesti, palce, vsechno co mame, aby IVF klaplo~s~~s~~s~~x~~x~ zdravime Jiricka i Libora~s~
4.6Lukyna12 50855
27.12.2008 20:54:25
Ahojte holky.

Štěpánkovi od Babulky k dněšnímu svátku a Adámkovi od Smisu zpětně bych chtěla popřát všechno nej.

Noface 50775
26.12.2008 22:06:49
Fio, jméno jste vybrali moc pěkně~;). Teda císař nebo vyvolávaný porod, to je jedno horší než druhý~Rv. Já měla termín s Šárinkou na 30. 12. a narodila se 25. To mi ještě o Štědrém dnu všichni říkali, že to vůbec nevypadá, že budu někdy rodit, tak přeju, ať si to dítko rozmyslí a porodíš přirozeně~p~.

U nás byly Vánoce moc pěkný, holky jsou spokojený :o))). Manžel musel všechno dělat sám, úklid, cukroví, kapra, salát, stromek, do toho se stará o Domini, takže přebaluje, vaří, krmí, utírá nudle, ale zvládá to perfektně, holky se celkem snažej a jsou hodný. Teda spíš Šárka a usměrňuje i Domču, protože to je teda čert, ta má všechno těžce na háku~2~.
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 25172  [Dalších 24892 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.