| Brusinka* | 42812 |
|
|
20.11.2009 8:31:59
Alčo, moc ti gratuluju a jsem zvědavá co to bude...takže se pak nezapomeň pochlubit
![]() A fotky jsou krásný!! Hani, Natálce všechno nejlepší, hrozně to letí............ |
| Hanka+ 4 berušky | 22964 |
|
|
19.11.2009 11:12:59
Alčo tak to je bezva!! Gratuluji!!!
U nás má dneska Natálka 6 let. NO letí to . ![]() ![]() |
| Alča + N*04, M*07, O*10 | 15579 |
|
|
18.11.2009 21:45:39
Ahoj holky,
taky vás všechny po strašně dlouhé době zdravím a koukám na všechny krásné dětičky ![]() ![]() Moc jim to všem sluší a rostou jako z vody ![]() U nás je nového to, že už za 6 týdnů čekáme třetí mimi, tak už se hrozně moc těšíme, ale tak nějak si to zatím moc neumím představit No ale určitě to nějak zvládneme. Jinak Natálka už je předškolačka, v září půjde do první třídy, tak jsem na ni zvědavá, ale učitelky ve školce ji moc chválí Matýsek už má 2 a půl, takže to taky hrozně letí a je to pěknej čertík ![]() V září jsme byli na dovolené na Tenerife, tak sem taky dám pár fotek od nás, bylo tam báječně, moc jsme si to užili ![]() Taťka s dětmi pod sopkou Pico del Teide (3718 m.n.m.) ![]() Děti na procházce (v mracích sopka Pico del Teide) ![]() U pláže se zmrzlinou ![]() Natálka u Atlantického oceánu ![]() Matýsek plave v bazénu ![]() Tak se mějte holky moc krásně, přeji všem hlavně hodně zdraví a určitě zase přijdu nakouknout Mějte se! |
| smisulenka,M03/05 + A01/08 | 25917 |
|
|
11.11.2009 7:21:18
![]() ![]() |
| smisulenka,M03/05 + A01/08 | 25917 |
|
|
11.11.2009 7:20:33
Ahoj ženský
![]() ![]() ![]() Teda dětičky jak rostou ![]() Koukám všichni se máte super tak to je moc dobře ![]() Doufám, že sem čas od času anpíšeme abysme věděli jak ty naše "podzimňátka rostou" Tady jsou ty naše....máme už velký děti ![]() img src= img src= |
| Baboo+Šimon07/05+Štěpán10/07 | 26364 |
|
|
7.11.2009 23:24:22
ahoj kocinky
![]() teeda sice to tu nezije, ale kdyz sem clovek zavita po dlouhy dobe, tak jen cubrni ![]() ![]() ![]() Lukynko, teda tak to uz mas doma fakt chlapaka a krasnyho ![]() preju vsechno nejlepsi a posilam velikou pusu![]() ![]() ![]() a Tobe s predstihem taky vsechno nejlepsi k narozeninam ![]() ![]() , at se Ti splni, vse po cem touzis![]() ![]() Kami, tak koukam samy fajn zpravy, moc gratuluju k domecku ![]() Kde jste nakonec staveli? A z cihly? Vim, ze jsi to tu pred casem resila, tak t je skvely, ze uz bydlite hodis naky fotky?Sway, Sofinka je kouzelna ![]() Hani, holky jsou neuveritelne roztomily, fakt bozi ![]() ![]() ![]() ![]() Jani, vidis, to je uzasny, ze je Barunka tak sikovna ![]() ![]() jinak u nas uz se taky pred mesicem sfoukla 2. svicka, fakt to utika a miminka jsou fuc ![]() ![]() ![]() tak se mejte krasne |
| Kamila+Lenka 5/04+Lukáš 6/07 | 16564 |
|
|
3.11.2009 8:48:19
Ahoj holky, já Vás taky po strašně dlouhé době zdravím
.Koukám, že dětičky rostou jako z vody a určitě Vám dělají jen samou radost ![]() My jsme celé prázdniny a vlastně až do poloviny září bydleli u babičky ve 2+1 a firma nám rekonstruovala byt v paneláku. Bohužel jsme nestihli ani žádnou dovolenou, protože jsme hlídali řemeslníky, aby vše udělali podle našich představ . Bydlení teď máme krásné, veliké, děti mají každý svůj pokoj...no, jsme spokojení .Jen mám teda počítač v pracovně, kam tak moc nechodím. Spíš se pohybuju v obýváko-kuchyni, takže na diskuse teď už není moc čas. Mějte se všechny moc krásně, přeju hlavně hodně zdraví teď do podzimních plýskanic a já zase někdy nakouknu ![]() |
| Sway,Viky2/05+Sofi10/07 | 10135 |
|
|
1.11.2009 14:51:50
Ahoj všem podzimkám! Všechny dětičky nám tady krásně rostou, opravdu mám radost! Škoda, že už není čas sem zajít a popovídat!
Sofinka včera oslavila druhé narozeniny Hrozně to letí!Přejeme všem dětičkám hodně zdravíčka a pohodové rodiče ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Jaňulík a Lucka 9/04+Bára10/08 | 17377 |
|
|
27.10.2009 10:25:31
Teda Hnai to josu kočky, no letí to neuvěřitelně
![]() Jiříkovi vše nej k narozeninám, ty jio a za rok už do školy vid.Má moc krásné kukadla ![]() Nám byl 7 října rok, minulý týden začala Bára ťapat, ani jsm e nečekala tak brzy. Pořád je to pěkněj lumpík a ted taky pěknej vzteklounek, že by už období vzdoru? Jinak vypadá jako anděl. Ale jen vypadá. A co vy ostatní holky ozvěte se, škoda, že to tu tak vázne![]() |
| Hanka+ 4 berušky | 22964 |
|
|
23.10.2009 14:04:40
Luky přejeme všechno nejlepší !!!
![]() ![]() |
Den českých řemeselLitoměřice
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.