| Sam01 | 129844 |
|
|
9.2.2020 18:13:16
Obě moje děti umějí trochu vařit. Obě děti (obzvlášť dcera) umí dobře kreslit. Tím to,ale hasne. Co se ručních prací a nějakých třeba chlapských dovedností týče končí.
Syna nikdy nelákalo něco montovat, nebo zjišťovat,jak to vypadá uvnitř nějakého spotřebiče. Práce se dřevem nebo cokoliv kolem domu ho míjí. Vždycky jsem tvrdila,že se oba musí učit,protože ta zručnost tam prostě chybí. Asi jsou po mě. Já dělám spoustu věcí,ale nic vlastně neumím dobře. Na zahradě jdu metodou pokus omyl a co nevím to si vyhledám nebo se zeptám. Na ruční práce moc nejsem. Je to pro mě ztráta času takže jsem se to nikdy moc neučila. Můj muž je opak. Živí se hlavou a do dílny si chodí odpočinout. Pořídil si různé frézy a stroje a kutí si tam . Prý si tak odpočine a já z toho mám doma pak hezké originální věci. |
| Kudla2 | 58452 |
|
|
9.2.2020 18:10:02
Pevalo,
ale "se nejede", to jen jeden člověk to píše pořád dokola.... a dokola... a dokola. Není nutný tomu pořád dokola skákat na špek. Myslím, že všeobecně přijímanej názor tady, kterej je snad jakžtakž i v souladu s realitou, je, že dvousetttisícový platy sice existujou, ale má je hodně málo lidí. |
| K_at | 121378 |
|
9.2.2020 18:06:55
Pevalo, myslím, že tady tyhle částky sem hází vždycky tak 1-2 lidi. To že drtivá většina lidí tohle nemá, je jasný snad všem.
|
| Monty | 129940 |
|
|
9.2.2020 18:03:47
pevalo,
spíš se zpochybňuje, že je to běžná věc, ne? Stejně jako že to není stejný jako žít z průměrného platu. ![]() |
| Federika | 14090 |
|
|
9.2.2020 17:26:25
Jo, mně taky stačí Milka
Hlavně když nějaká je.Díky moc za tip!!! |
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
9.2.2020 17:25:37
Fed, kdyby jí chtěla potkat osobně, tak dělají degustace a Šárka se i vyskytuje v prodejně v Husovce a o čokoládě toho ví strašně moc. Já jsem barbar, mně chutná kdeco, naopak ta hořká mi nechutná vůbec. Ochutnávala jsem i hodně drahé čokolády /tabulka za několik tisíc/ a valný dojem to na mně neučinilo, nejradši mám mléčnou s karamelem, žádný speciality.
|
| Federika | 14090 |
|
|
9.2.2020 17:19:35
Pole, to je super, ona někdy viděla něco na youtube, jinak by si to myslím těžko vysnila jako povolání
![]() Já bych ochutnávačka bejt nemohla, protože mně chutnají skoro všechny čokolády.. |
| 77kraska | 132593 |
|
9.2.2020 17:14:57
Moniko, ale treba jit delat skladnika do Amazonu, na to nikdo sikovne ruce nepotrebuje, to muze delat kazdy
|
| Monika | 123907 |
|
9.2.2020 17:13:22
No, samozřejmě, že se z dítěte nestane elektrikář nebo truhlář tím, že staví jako dítě lego a chodí na keramiku. Otázka, jestli by se mohly živit rukama směřovala k tomu, jestli by zvládly se na tu práci kvalifikovat - protože tady (i v mém reálném životě) někteří rodiče tvrdí, že jejich dítě nemůže na učňák, protože "ten by se rukama neuživil", jakože ve smyslu, že buď má obě ruce levé a nebo mu "ručičky jsou dozadu", tj. fyzickou prací opovrhuje.
|
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
9.2.2020 15:05:46
Fakt, tady je odkaz na články a rozhovory s ní https://www.cokolada.cz/napsali-o-nas/
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.