| Pole levandulové | 23006 |
|
|
17.5.2023 13:07:55
S manželem všechno od Aerosmith, díky společnému zájmu o tuhle kapelu jsme se poznali. S jinými si nevybavuji.
|
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
17.5.2023 13:01:25
asi nejsem moc typ na "naše písně", žádnou takovou si nijak nevybavuju...
akorát s prvním klukem, jsem měla dlouho spojenou písničku "sbírka zvadlejch růží", byla to jedna z posledních, na které jsme spolu tančili, než odjel a už jsem věděla, že se neuvidíme... dodnes si na něj vzpomenu, když ji slyším, už je to teda milá vzpomínka, nikoliv smutná, jako tenkrát ![]() |
| byvala radka | 154149 |
|
17.5.2023 12:56:06
Janota Protiname kruhy Tresnak Lahev deste
a oak cokoliv od Nose,ex ho valel na kytaru, kdyz mel trojku v krvi |
| babi_ | 48341 |
|
|
17.5.2023 10:27:25
|
| babi_ | 48341 |
|
|
17.5.2023 10:23:05
MM hrával na kytaru, takže za naše písničky považuji ty, které hrával, nejvíce si z počátku našeho vztahu vybavuji Hutku - nedávno tu u nás měl koncert, z půlky jsem ho probrečela...
tady |
| Koníček mořský | 156666 |
|
|
17.5.2023 7:48:46
Mám dojem, že "naše" píseň s mým prvním byla Scorpions "Still Loving You" a že jsem při ní přišla o TO.
No a s druhým nejvíc jeli Depecháci, Oceán a Duran Duran. Pak i Cure, ale to jsme měli nějaké druhé kolo vztahu. A se třetím punk, punk, punk, hardcore, hardcore. On to jede dál, je mu už přes padesát. Ale já to s ním už dávno neposlouchám, protože je dávno ex. |
| Dari79 | 114243 |
|
17.5.2023 7:17:46
S tím prvním v mládí jsme měli stejný hudební vkus, v mládí se hudba řeší o hodně víc, si myslím - jezdili jsme na fesťáky, chodili na koncerty... ale jednu konkrétní písničku asi ne nebo už si nepamatuju.
Se druhým - určitě James Blunt You´re beutiful a Lou Reed - Perfect Day... To s ním mám spojené dodnes, když slyším, vzpomenu si... Se třetím - to jsme hudbu nikdy neposlouchali, to byl takový jiný vztah, ale mám s ním spojenou od Karla Gotta - Je jaká je... - protože tu hráli v rádiu a v autě, když jsem se s ním rozešla - seděli jsme u toho v autě - byl to rozchod z rozumu a hodně bolel. A s mým mužem určitě žádnou společnou píseň nemáme - hudební vkus máme extrémně odlišný. Za bezdětna jsme i tak dost chodili na koncerty, teď jsme byli taky v neděli na jednom i se synem, ale prostě se neshodujeme. |
| Girili | 117849 |
|
|
17.5.2023 0:23:10
S manželem nemáme, ale s mým prvním by se za naši píseň dala označit Když jsi v tísni od Mňágy. Tehdy jsme se u ní řezali smíchy. Dnes mi to tak vtipné nepřijde, ale směju se jen té vzpomínce.
![]() |
| Evelyn1968,2děti | 6269 |
|
|
16.5.2023 23:21:15
S manželem (to není ten s trvalou) Power of love
- Jennifer Rush A všechno, na co jsme tehdy tancovali na diskotekach Sandra, Modern Talking, C.C. Catch, Samantha Fox, atd. O výročích posloucháme prostě naše osmdesatky. |
| Monika | 123907 |
|
16.5.2023 23:13:33
Mám takovou trochu kýčovitou "naši" píseň, resp. asi jen svoji, ten můj první partner možná to ani nevnímal - když jsem byla poprvé u něj doma na víkend, vařila jsem krupicovou kaši (neměl doma zrovna moc surovin na něco úžasnějšího
) a v rádiu zrovna zpívala Lenka Filipová "prý se tomu říká láska" - vždycky, když to slyším, tak se mi ta situace vybaví. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.