Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Stáňa * | 7932 |
|
|
9.1.2022 15:50:25
Chtěla jsem si dnes odpoledne pustit všechny ty písničky, na které jste sem dávaly odkaz, ale jak na počítači tak na mobilu mi to hlásí chybu:
Bad Request (Invalid URL) Nevíte, co s tím? |
| Mili+2 | 70470 |
|
|
9.1.2022 15:08:01
No přece Haberu! A po Fontáně pre Zuzanu 2 jsem toužila stát se TIRákem.
![]() |
| Mortadela | 52731 |
|
|
9.1.2022 8:57:25
Hroudi, tuhle mám moc ráda. Jeden čas jsme na ni měli v naší taneční skupince i choreografii. Takové duo pro dvě tanečnice - jedna stepovala (cloggovala) a druhá do toho tančila cikánský tanec. Ta choroška měla děj - na konce už jsme vířily v rytmu cikánského tance obě. Používaly jsme i rekvizity - papírové růže. Bylo to hezké. Ale už je to tady dávno.
|
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
8.1.2022 22:21:47
Poslouchala jsem to, co bylo doma, táta měl hodně desek, kupoval je přes známé /překvapivě dost toho vyšlo i u nás, jen se to vůbec nedostalo na pulty, ale mámina spoluzpěvačka z Kühnova sboru pracovala v oddělení desek v Máji, tak jsme si chodili dozadu/, vozil z dovolených v Jugoslávii, takže jsme měli celkem širokou nabídku. Mé dospívání zahrnovalo poslouchání Dire Straits, Pink Flouyd,jazzu a flamenca, klasických kytaristů, do toho jsem to ovšem mixovala méně intelektuálními počiny od Žalmana a spol, Bachem hraným na elektrické kytary /nahrál mi to spolužák a dodnes nevím, kdo to natočil/, rockovými ploužáky atd. Nedávno ty desky objevil syn a přesto, že dneska se už všechno dá najít na Apple music, tak si je s radostí odvezl domů a poslouchá je.
|
| Gladya, bývalá dasa, | 63023 |
|
|
8.1.2022 22:08:54
Italské písničky 80. let jsem měla ráda. A dnes, když předjíždíme Italské hranice, pouštím k tomu tyhle hity Ricchi e povery, Cutugna a spol a taky Triky a pověry (Ital nezná ten zázrak)
|
| Gladya, bývalá dasa, | 63023 |
|
|
8.1.2022 22:01:57
Jsem stará, já jsem jako dítě poslouchala božského Káju.
![]() Ale nejen. naši měli na deskách písničky Semaforu. Kolem 15 už jsem registrovala ABBU. A později se mi líbila italská vlna. To je ale jen výběr, jsem a byla jsem žánrově málo vybíravá. |
| sally | 3140 |
|
|
8.1.2022 19:45:26
tak já jsem asi s Ráchel
) Simon a Garfunkel... ale jo, i Beatles byly a Rolling Stones... naši měli i sbírku BeeGees a podobných... angličtinářka nám pouštěla Queeny - kdysi byla v Anglii a přivezla si LPčko... Floydi taky.No a pak folková scéna - Plíhal, Wabi Daněk, Spirituál (ano, i Brontosauři). Táborová parta byli starší než já, zpívali se Pacifici a podobní... Po revoluci jsem pořád někde byla a neměla jsem nějak čas na nějaké poslechy a konzerty... V poslední době se mi hodně zalíbil Pentatonix... asi proto, jak blbě slyším, tak mi ty acapelly vyhovují víc, než když je tam furt "rámus"... |
| Zasjaj. | 54917 |
|
|
8.1.2022 18:17:03
Velsice fakt? To je skvely jmeno pro kocku. Taky bych to tocila dodnes, ty stary desky, ale zustaly kdovikde.
|
| Zasjaj. | 54917 |
|
|
8.1.2022 18:12:40
Evelyn, presne, presne, jsem taky rozena na jare 68 a jako skolkova jsem milovala Urbankovou. Slecnu sen jsme poustely se sousedovic Janickou furt dokola. Mam rada zuzu, Vilem pece housky, jsou to takovy rytmy pro skolkace, az za hodne dlouho mi docvaklo, jak jsou ty texty obscenni
|
| Marika Letní | 140743 |
|
|
8.1.2022 15:55:10
Sněhulko no jo 😀 vajáž vajáž mi už pak lezlo na nervy, bylo to všude
![]() (To druhý vůbec neznám) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.