Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Simeona+3 | 110315 |
|
|
8.1.2022 9:42:54
Na Modern Talking jsem úplně zapomněla 😁😁😁.
Zato si teď vzpomínám na Sandru, ne kvůli písním, ale jak se líbila na 2. stupni klukům, neb byla velice dobře vyvinutá. |
| magrata1 | 95172 |
|
|
8.1.2022 9:12:06
libik, já do Semaforu nedorostu nikdy. Klidně si poslechnu i starší hudbu, ale Semafor mi něčím leze na nervy.
|
| Velšice | 92803 |
|
|
8.1.2022 8:46:06
Modern Talking jsem vcera poustela cele dopoledne kolegum. Myslim, ze byli radi, ze je patek a koncime driv
![]() |
| Marika Letní | 140743 |
|
|
8.1.2022 8:44:29
"Yamaha, já maso"
![]() Já si ještě vybavila Jurami jaminau (you are in the army now) ![]() |
| Termix | 105545 |
|
|
8.1.2022 8:40:49
Jdu uklízet a asi si právě tyhle vykopávky pustím
![]() |
| Termix | 105545 |
|
|
8.1.2022 8:39:44
S Modern Talking si pamatuju písničku You""re my heart, you""re my soul. Tehdy jsem ještě neuměla vůbec anglicky a zpívala si s nimi ...Yamaha, já maso ...
|
|
|
8.1.2022 8:37:47
Termix "Já měla teda dětský vkus úplně šílený z pohledu dnes, ale milovala jsem Bílou královnu od Hložka a Kotvalda, Darinku Rolincovou no a Nenapovídej ... jo a Léto, léto mý ... a pak se mi líbila slovenská hudba. Gombitová, Team, Peter Nagy...."
To bych neřekla, to se nedá srovnávat s lidmi, co jim bylo 12 let až po revoluci. Prostě tohle byly tehdy hity, pro ten věk. Já poslouchala přesně to samý. K Beatles, Doors a dalším jsem se dopracovala až trochu později na gymplu, ale druhý stupeň byl to co jsi psala. |
|
|
8.1.2022 8:29:30
Desky moc ne, ale začínaly walkmany a nahrávali jsme si písničky na kazety. Vím že jsme poslouchali Šeri šeri lejdy (Cheri Cheri lady) a Stonka mízi (Words don""t come easy)
(Bych ráda viděla texty, co jsem si tehdy přepisovala podle kazet, to bylo jak ten vtip s Alenou a Jestadej. )A z českých Oheň voda vítr ví, to bylo z nějakého seriálu, Bylo nás šest. |
| Velšice | 92803 |
|
|
8.1.2022 8:24:41
Zasjaj, tak Babeta je moje oblibena pisnicka az tak, ze jsem letos dostala od Monty kocku, kterou jsem tak pojmenovala
Celkove Semafor miluju, vyrostla jsem na nem. No a letos jsem, Jezisku dekujuuu, dostala vytouzeny gramofon, takze jedu stary desky po babicce, po nasich.. ja jsem staromilec. |
| Půlka psa | 24064 |
|
|
8.1.2022 8:24:15
V pubertě Nirvanu, to je je nezajímavý, ale ve školce jsem poslouchala Statistika nuda je a Chytila jsem na pasece žíííííížalu. Dádu jsem milovala a rodiče trpěli.
Vkus evidentně pokročil, protože moje dítě ve stejném věku poslouchá Chytila jsem na pasece motýlka. Žížala jí nebere. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.