Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Martina Bergerová | 70170 |
|
24.9.2021 12:25:44
"Emoce může v projevu být. Resp. musí, nějak. Nesmí tam být "úchvat". To je termín Ilji Hurníka, jestli se nepletu. Je to stav, kdy je interpret uchvácen vlastní produkcí. Není v tom vědomá interpretace, je v tom sebeokouzlení."
Kopřivo, úchvat - krásnej termín, kterej neznám, a s dovolením pana Hurníka a tvým, si jej dovolím implantovat do své slovní zásoby... |
|
24.9.2021 12:22:37
""půjdu se mejt, pozhasínám, co bude dál"
A mně tam vzdycky naskočí Jan Nedvěd, jak se meje v lavoru do půl těla a to nechceš" Libik, ty se nezdáš, takové asociačky Connie Chatterley se taky nejdřív zdráhala, a byla v rozpacích a znechucena z pohledu na Mellorse u studny, ale záhy pochopila, že "odpíraného chleba největší krajíc"![]() |
|
24.9.2021 12:18:15
"mám bohužel problém poslouchat Nohavicu. Fakt si připadám "podvedena". Vždycky jsem díky naléhavosti jeho hlasu chápala jeho texty jako že takhle si to opravdu myslí"
babi, to ale fakt není fér, já taky na chvíli zakolísala, ale když jsem četla, jak se zviditelňuje kdekdo, jen účelovou kritikou Udavače z Těšína, která si čtenáře prostě najde - tak jsem se zase probrala. Putinem předávaná cena mě lehce nakrkla, ale je to jeho právo , a navíc si myslím, že to na něj dost "navlíkli".Tohle je na fanoušcích skvělý, jak si vysníme modlu, a pak se divíme, že je to člověk z masa a kostí se svýma slabostma - Havel, Nohavica... Viníkem toho rozčarování jsme ale my sami, ne? |
| Kopřiva Dvoudomá | 34182 |
|
|
24.9.2021 11:52:49
Půlko, ale u toho musíš mlátit hlavou o svůj uměleckej strop, jinak ti to nikdo nesežere
|
| Půlka psa | 24064 |
|
|
24.9.2021 9:21:51
Tak ňák, ňák tak je super.
Na druhou stranou, já kdybych dokázala vymýšlet zpívánky s banálními texty o vůni dřeva a prostých ránech v lese a uživit se tím, tak taky nesmrdím v korporátu. ![]() |
| Rodinová | 140078 |
|
|
24.9.2021 9:07:44
Jojo, ta je vyborna, presne vystihla tu radoby hlubokomyslnost Nedvedovic textu
![]() Město jsi nechal za zády zajíci dělaj rošády a z křoví tiše někdo Vlajku píská Najednou připadáš si ňák príma a svobodnej a tak Prostě tak tak ňák ňák tak ...Pojď dál ráno se probudíš a vedle sebe máš o šišku víc ![]() |
|
|
24.9.2021 9:01:17
Uznávám geniální parodii bratří Ebenů zvanou Trampská.
"...a kdyby ňákej úředník začal ti říkat co a jak, sbalíš si deku spacák celtu pytel, důležitější je co jseš, odkud jsi přišel a kam jdeš, co jseš, kam jdeš, co jseš..." |
|
|
24.9.2021 8:55:27
No, v tomhle směru - když dva dělají totéž, není to totéž.
Emoce může v projevu být. Resp. musí, nějak. Nesmí tam být "úchvat". To je termín Ilji Hurníka, jestli se nepletu. Je to stav, kdy je interpret uchvácen vlastní produkcí. Není v tom vědomá interpretace, je v tom sebeokouzlení. To se pak nedá. |
| Půlka psa | 24064 |
|
|
24.9.2021 8:40:26
No jo, Stánky. To se zpívalo na táboře, když mi bylo šest. Nostalgie. Akorát už tehdy mi přišlo divný, že "neposlouchaj". A v dospělosti mi to začalo připadat úplně ujetý. Kdyby mladí vždycky jen poslouchali starý, tak se věci nikam neposouvají.
|
| babi_ | 48341 |
|
|
23.9.2021 22:07:04
Však ať se zasmušile směje a chrastí zlaťáky z outůčka dle libosti, jen píšu, že ho nemůžu poslouchat.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.