Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Rodinová | 140078 |
|
|
23.9.2021 15:31:12
Zrovna rano jsem slysela Sarajevo, to mam moc rada a vubec cely CD Divny stoleti, ta poetika je tam uzasna.
|
| Monika | 123907 |
|
23.9.2021 15:26:29
Babi, ale třeba od Nohavici já mám nejraději zrovna písničky, které o politice vůbec nejsou (a myslím, že těch "o normálním životě" napsal mnohem víc), takže je klidně můžu oddělit od fotky s Okamurou i jiných podobných hříchů ...
|
| babi_ | 48341 |
|
|
23.9.2021 15:23:35
Písničkáře lze jeho interpretaci vlastních písní dost těžko od něj oddělit.
Co se týká příznivců zlých politiků (těch politiků, kteří lžou a kradou, a podávají to jako dobro pro lid), mám jim to za zlé, ale jen ten názor, tu přízeň. Tedy neznamená to, že jsou pro mě ti příznivci špatní jako lidé. Mohu mít ráda voliče Zemana, ale jeho volba mi přijde špatná. |
| babi_ | 48341 |
|
|
23.9.2021 15:10:35
No já neříkám, že ty písničky jsou špatné. To vůbec. Jsou právě úžasné (tedy některé). Ale nemůžu je již poslouchat v jeho podání, mám to zkažené tím, že vím jak se chová.
|
| neznámá | 91073 |
|
23.9.2021 15:09:43
"Poslední roky ho už nějak nemusím, ani nevím proč, ale fakt jsem ho milovala (před cca 20 lety)."
Protože ti konečně došlo, že jeho písničky jsou kýč. ![]() Já asi neznám nikoho, kdo ho poslouchal, jak psala Libik, občas jsme ho různě parodovali a parodujeme u ohně. |
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
23.9.2021 15:03:03
babi, já bych asi hůř nesla, kdyby si jel pro vyznamenání a pak se putinovi vysmíval nebo ho nějakým nevybíravým způsobem kritizoval...
jenže takhle si říkám, jestli mám právo soudit něčí priority, vkus nebo názory... ¨jako o dost mladší jsem měla poměrně hodně radikální názory, dneska když podobné slyším, přistihnu se, jak se shovívavě usmívám... hodně věcí jsem přehodnotila... mé dvacetileté já by bylo unešené grétou (například), mé současné já ji lituje... a kdo ví, jak by ji posoudilo mé budoucí já za 20, 30 let... takže ačkoliv je pro mne okamura, putin, zeman, babiš nebo další nepřijatelný, nedokážu odsuzovat jejich příznivce (na první dobrou jo, to je jasný, ale že bych jim to dokázala mít za zlé s rozmyslem, to ne...) nevím, jestli je to srozumitelný, asi jsem se do toho dneska trochu zamotala ![]() každopádně si trvám na tom, že dílo je třeba soudit samostatně, bez osoby umělce ![]() (maximálně jsem ochotná pochopit bojkot umělce, kdy je pro mne tak nepřijatelný, že jeho desku, obraz, knihu bych si nekoupila, abych nepodporovala jeho ekonomickou situaci... po jeho smrti už pak klidně ) |
| Vážný2 | 158667 |
|
23.9.2021 15:02:54
Hezké písničky, halt člověk dost jinej... No.
Provedly mne pubertou a mládím, mám je rád dodnes. |
| 1kulička | 119729 |
|
|
23.9.2021 14:59:30
Jo to je pravda, ocenění od Putina, to už je snad senilita....
Ale kvalitu jeho písní to u mě nesnižuje. |
| babi_ | 48341 |
|
|
23.9.2021 14:51:18
Putin:
https://www.novinky.cz/kultura/clanek/nohavica-prevzal-medaili-od-putina-40252281 Okamurovi i kdyby jen společnou fotkou dodává svým kreditem zdání přijatelnosti (ostatně stejně jako Putinovi). Pro mě šílené. |
| 1kulička | 119729 |
|
|
23.9.2021 14:49:19
Libiku, tak to mě nikdy nenapadlo si představovat
A jinak jo, asi máte pravdu, nevím, asi je mi Jan Nedvěd víc nesympatický, než Nohavica, který ač není krasavec mi nijak nevadí (možná toho málo vím). Ne že bych po Nohavicovi kdy šílela... A u Doors, Lenona, Queen apod, tak tam oni zase moc romantické a naivní tvorby zase nevyprodukovali, ne, spíš sami měli image rebelů a volné lásky, tak to by bylo divný, kdyby se jejich tvorba nelíbila kvůli nějakému prozření... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.