Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| 77kraska | 132593 |
|
2.9.2020 0:34:51
nikdy jsem nebyla vdana
a partner mi udelal nedavno neco tak strasneho, ze s nim uz necitim zadnou sounalezitost (nebyla to nevera) |
| Vážný2 | 158667 |
|
1.9.2020 23:41:57
Většinou tolkienistické písničky:
Poetické společenstvo: Sedm řek Hlasy Středozemě: Postříbřená Falešné společenstvo: Mlžná cesta Falešné společenstvo: Entí zahrada Poetické společenstvo: Arwen Falešné společenstvo: Jezdec na soudku a pak křesťanské staré, třeba: O hlavo plná trýzně |
| libik | 142094 |
|
|
1.9.2020 22:53:59
Marťa
![]() |
| Martina Bergerová | 70170 |
|
1.9.2020 22:50:22
"a nám je celkem prd do toho, s kým se hodlá příští kvartál vyspat."
Tak počkat, pokud by to tento kvartál měl být např. ten městský strážník, který ji tak nehorázně legitimoval její plechovku na Vltavské, tak to bychom se teda dovědět měly ![]() |
|
1.9.2020 22:46:00
jo, souhlas, cca takhle to cítím taky...
|
|
1.9.2020 22:43:53
"Nejde o "papír", jak se říká, jde o jednoznačné formulování úmyslu, o slib druhému, že na sebe beru společný závazek a hodlám mu ze všech sil dostát.
O vytvoření společného MY. Bez toho je to pro mě volné milenectví s otevřeným koncem, závislé na momentální náladě." Upřímně řečeno, jednoduše formulovaný slib pronesený bez obecenstva - že se milujeme, a jsme pro sebe navzájem jedineční, toužíme spolu mít dítě, a strávit spolu zbytek života péčí o společné děti - to mi dává větší význam, než ta svatba a oddací list. Ale my si tyhle zásadní věci neumíme říct, špatně se nám to vyjadřuje, asi bychom si připadali nazí, zranitelní - tak čekáme na společné početí a potom to často "zalátáme" sňatkem (která svou organizací i průběhem často připomíná spíš praštěnou pařbu). |
| Kaipa | 98564 |
|
1.9.2020 18:08:16
okolíku, takže manželství, která vzhledem k věku manželů nestihla být dlouhá, a manželství bezdětná "nemají cenu"?
|
| Marika Letní | 140743 |
|
|
1.9.2020 16:54:16
Ropucha "Bez toho je to pro mě volné milenectví s otevřeným koncem"
Jo, to je asi nejblíž tomu, jak vztah bez uzavření sňatku beru já. |
| Rodinová | 140078 |
|
|
1.9.2020 16:31:33
A myslis, jakoze v manzelstvi jsou tahle pravidla dana a jejich dodrzovani vymaha stat pod trestem smrti
?Ja ti rozumim, ale myslim, ze standardem byva, ze se lidi v dlouhodobem partnerstvi chovaji jako v manzelstvi. Jasne, jsou volne svazky, ale to jsou i ty manzelske ... |
| A. Andrs | 157190 |
|
|
1.9.2020 16:25:07
ano, tomu rozumim, ti dva si vytvori pravidla mezi sebou a to ma milion ruznych variant, jak se ti dva domluvi, tak to bude
musi si tedy domluvit, zda si budou verni nebo nemusi byt, musi si domluvit, jak to bude s majetkem, ktery si poridi, musi si to domluvit jak to bude v pripade rozchodu, zda se o tom budou informovat nebo nebudou a proste ten druhy jeden den neprijde domu, musi se domluvit, jak to bude, kdyz ten druhy se zamiluje, zda si to budou sdelovat nebo to automaticky znamena rozchod a utrum a milion dalsich veci, ktere me napadaji, ale nemam cas je vypisovat. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.