| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Písničky a zpěv

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 750] Názory 751760 z 15117  [Dalších 14357 >>]
77kraska 132593
2.9.2020 0:34:51
nikdy jsem nebyla vdana

a partner mi udelal nedavno neco tak strasneho, ze s nim uz necitim zadnou sounalezitost (nebyla to nevera)
libik 142094
1.9.2020 22:53:59
Marťa~t~
Martina Bergerová 70170
1.9.2020 22:50:22
"a nám je celkem prd do toho, s kým se hodlá příští kvartál vyspat."

Tak počkat, pokud by to tento kvartál měl být např. ten městský strážník, který ji tak nehorázně legitimoval její plechovku na Vltavské, tak to bychom se teda dovědět měly ~t~

Martina Bergerová 70170
1.9.2020 22:46:00
jo, souhlas, cca takhle to cítím taky...
Martina Bergerová 70170
1.9.2020 22:43:53
"Nejde o "papír", jak se říká, jde o jednoznačné formulování úmyslu, o slib druhému, že na sebe beru společný závazek a hodlám mu ze všech sil dostát.
O vytvoření společného MY.
Bez toho je to pro mě volné milenectví s otevřeným koncem, závislé na momentální náladě."

Upřímně řečeno, jednoduše formulovaný slib pronesený bez obecenstva - že se milujeme, a jsme pro sebe navzájem jedineční, toužíme spolu mít dítě, a strávit spolu zbytek života péčí o společné děti - to mi dává větší význam, než ta svatba a oddací list.
Ale my si tyhle zásadní věci neumíme říct, špatně se nám to vyjadřuje, asi bychom si připadali nazí, zranitelní - tak čekáme na společné početí a potom to často "zalátáme" sňatkem (která svou organizací i průběhem často připomíná spíš praštěnou pařbu).
Kaipa 98564
1.9.2020 18:08:16
okolíku, takže manželství, která vzhledem k věku manželů nestihla být dlouhá, a manželství bezdětná "nemají cenu"?
Marika Letní 140743
1.9.2020 16:54:16
Ropucha "Bez toho je to pro mě volné milenectví s otevřeným koncem"

Jo, to je asi nejblíž tomu, jak vztah bez uzavření sňatku beru já.
Rodinová 140078
1.9.2020 16:31:33
A myslis, jakoze v manzelstvi jsou tahle pravidla dana a jejich dodrzovani vymaha stat pod trestem smrti ~:-D?

Ja ti rozumim, ale myslim, ze standardem byva, ze se lidi v dlouhodobem partnerstvi chovaji jako v manzelstvi. Jasne, jsou volne svazky, ale to jsou i ty manzelske ...
A. Andrs 157190
1.9.2020 16:25:07
ano, tomu rozumim, ti dva si vytvori pravidla mezi sebou a to ma milion ruznych variant, jak se ti dva domluvi, tak to bude
musi si tedy domluvit, zda si budou verni nebo nemusi byt, musi si domluvit, jak to bude s majetkem, ktery si poridi, musi si to domluvit jak to bude v pripade rozchodu, zda se o tom budou informovat nebo nebudou a proste ten druhy jeden den neprijde domu, musi se domluvit, jak to bude, kdyz ten druhy se zamiluje, zda si to budou sdelovat nebo to automaticky znamena rozchod a utrum a milion dalsich veci, ktere me napadaji, ale nemam cas je vypisovat.
[<<Předchozích 750] Názory 751760 z 15117  [Dalších 14357 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.