| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Pochvaly a povzbuzení

(?)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 170  [Dalších 10 >>]
Jana 3105
28.4.2003 13:55:44
Jirko,
bezva nápad :o) Vytvoření nových diskusních skupin podle věku a místa je opravdu přínosem.
Díky
J.
Petra
  • 
23.4.2003 18:35:43
To je dobře, že jsou "tlachací" témata oddělena. Ještě bych tam zařadila Snažilky a Těhulky :-))) Tam se taky více žvaní než něco řeší :-)))
Martina a Josef J. 7275
10.4.2003 12:40:53
Rodinku jsem objevila náhodou, vlastně díky kamarádce a vytvořila jsem si tu album. Potom jsem objevila diskuzní kluby a našla jsem zde množství nových přátel.

jsem ráda že rodina existuje
Lionka 8937
8.4.2003 19:23:56
a jsem vděčná za různé rady a zkušenosti - děláš to dobře Jirko,nedej se odradit (i nevirtuální děti jsou někdy zlobivé a nevyvedou se ;o)-musíš mít trpělivost a někdy i něco přehlídnout)!

Chceš slyšet za co nejvíc chválím?
-hodně zajímavých a potřebných rubrik,rychlé načítání,žádné problémy s error fatal,možnost poraden,zajímavé články,poměrně rychlá reakce na knihu přání a stížností (no vyjma loňských záplav),rychlá orientace v článcích,rychlá možnost reagovat na příspěvky (ještě by se dala vylepšit ;o) ale to už je drobnůstka),originální a nepřekonatelný server o rodině - žádný jiný český nemá takové renomé.
Takže určitě se bez tohoto serveru neobejdu !Teorie je teorie,ale zkušenost je zkušenost!!!
tinas 8544
7.4.2003 13:55:26
Jirko,

moc Ti děkuji za sebe i své kamarádky, které jsem tu díky Tobě získala, za to, jak se o tyto stránky staráš. Rodinka nabízí spoustu zajímavostí,rad a témat pro zamyšlení. Pro mě už se stalo samozřejmostí,že, když něco hledám,tak nejdříve kouknu sem. Takže ještě jednou Ti moc děkuji, za tvé vědomosti,čas i rady, které nám všem věnuješ.

Tinas
Sylvie 664
4.4.2003 18:30:52
Pavlo, z jaké knížky? Povídky Eduarda Martina se mi líbí, ale tahle se mi nějak nevybavuje??? (i když je to už nějaký rok, co jsem jeho knížky četla)

S.
Pavla
  • 
4.4.2003 4:33:32
Tedy dnes jsem se zase pobavila/zamyslela u reklamy :-))) Skoda, ze reklama na reklamu na cele nezacala na aprila :-))) Jinak mi to pripomina obdobi z jedne scifiknizky Eduarda Martina, kde se lide pomalu, ale jiste zacali malovat jako vyraz mody - nejdriv oci, pak pusu, pak predlokti, pak puntiky na cele, az byli pomalovani celi. A bylo neslusne chodit "jen tak" bez namalovani. No nicmene reklame na rodine zdar, at nam dele kvete :-))))
Ladia, 2 děti (15+11) 826
13.3.2003 18:53:54
Chodím na Rodinu od doby, kdy byla ještě v "plenkách" a pamatuju dobu, kdy v diskuzi "Jak jsem prožíval/a těhotenství a porod" byly všehovšudy 2 příspěvky :) zato dneska jich je ... Když něco nevím, mrknu na Rodinu a jsem v obraze, není totiž nad praktické zkušenosti ostaních rodičů :)
Trošičku mě ale mrzí, že čím více služeb a všelijakých vymožeností nějaký server nabízí, tím více návštěvníci kritizují a stěžují si. Žádný server není bez chyb, ale trošičku tolerance by neškodilo.
Krásné konferenční stolky od českých ověřených obchodů
Gabulina,Eliska a Alenka 3543
3.3.2003 18:48:05
Taky ja musim napsat diky, diky, diky Jirko za Rodinu. Objevila jsem ji asi pred dvema a pul lety, tehdy jako tehulka a cerpala jsem z ni opravdu dost rad a informaci a porodnici mi taky pomohla dobre vybrat. Ted uz ziju 1,5 roku v USA a jsem ti moc vdecna za Rodinu, protoze mi umoznuje kontakt s ostatnimi ceskymi maminkami a moc rada si proctu ruzne zajimave prispevky, takze jsem v obraze, co se kde deje. Moc ti drzim pesti!!!! Jen tak dal!!!! Gabina [La Porte, USA]
Petr 14 let 7478
2.3.2003 17:59:26
Rodinu jsem objevil náhodou 12.července 2001 a to v té době ještě nevěděl co z toho bude za 1,5 roku. Teď je to moje nejlepší stránka na kterou chodim :-)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 170  [Dalších 10 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.