| Katka |
| • |
4.7.2007 12:53:23
Leni, MOOOOOCCCCC GRATULUJU!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
| Leni, Péťa*10/01&Míša*6/07 | 18678 |
|
|
30.6.2007 13:26:28
Ahojky, tak se vám jdu pochlubit s výsledkem přeléčené imunity :))) Tohle je náš benjamínek Míša. Narodil se 26.6., vážil 3460g a měřil 51cm :)
![]() ![]() ![]() A jedeme domů… ![]() |
|
|
23.6.2007 22:08:32
Eliško, ty máš tu imunitu hodně špatnou. Pokud máš ale tolik procent na trofoblast, rozhodně nedoporočuju se snažit (!!!), až po přeléčení. Pokud by se vám i tak zadařilo, tak podle mne by jste s jistotou o mimi přišli :(( My jsme měli výsledky o hodně lepší, ale já trvala na úplném přeléčení...
Neboj, určitě se přeléčíš, jen to chce hodně trpělivosti, brát Prednison, sex jen s kondomem, přeléčit důkladně případné záněty a já ten Wobenzym určitě doporučuju :)) O něm jsem tu už psala několikrát, můžeš dočíst zpětně, nechci ho tu znovu vychvalovat :)) Dočetla jsem se o něm na internetu a dr. jsem jen informovala, že ho taky beru :))) Takže vám držím palečky ať si dá ta potvora imunita co nejdřív říct a můžete se těšit z fazolky v bříšku ;)) |
| Eliška29 | 56974 |
|
|
22.6.2007 22:44:22
Ahoj všem, chtěla bych se vás zeptat na zkušenosti ohledně přeléčení BI. Mám výsledky BI sprmatu partnera 50%, směsi cizích sprmií 20% a trofoblastu 82%. Beru Pradnison 1,5 tablety denně. četla jsem tady hodně o tom, že berete wobenzym. Doporučil vám ho lékař? Zajímalo by mně jestli měl někdo takový výdledek na trofoblast a otěhotněl. Věřím, že se přeléčím ale budu klidnější když budu vědět, že už se to s takovým výsledkem někomu podařilo. Moc děkuji za jakékoliv reakce.
|
| Katka |
| • |
18.6.2007 16:32:30
Konvalčo,
mě říkali v Podolí, že se 1/2 Prednisonu bere do 16 týdne těhotenství, dřív se vysazovat nemá. Dokonce tady psala jedna holka, že jí ho dr. nechal pro všechny případy až do 32 týdne ale jinak tady holky psaly, že ho vysazovaly tak v 16 týdnu. |
| Konvalča | 64005 |
|
|
18.6.2007 9:40:35
Ahoj holky,
omlouvám se, že vám sem tak vpadám, moc prosím o radu jsem teď ve 12 tt a beru stále 1/2 prednisonu, kontrolní náběry mám, ale výsledky ještě ne, do kolikátého týdne se prednison užívá, když výsledky výjdou dobře? prd mi totiž už dochází, tak nevím jestli si mám skočit ještě pro předpis...Vysazuje se na jednou, nebo postupně? Předem díky za odpovědi. |
|
|
13.6.2007 14:18:49
Kačko ahojky !
To že se vám nedaří mne mrzí, ale chce to opravdu vydržet (ježiši jak já ty řeči nesnášela :-/ ... :)) Ale je to bohužel tak. Pokud je u vás problém jen v imunitě, Prednison pomůže (určitě nevadí !!!!!!!!!) a ono se zadaří. Moc vám mačkám palečky !!!!!!! ;)) My jsme ještě 2v1 a ještě tak týden chci vydržet (potřebujeme dodělat pokoj na chatě aby jsme měli kde být :)) a pak už můžu klíďo rodit :))))) Takže palečky mačkám a nepouštíme, za chvíli bude o palečky víc a to by bylo aby nebylo :))) Držte se !!!!! ;)) |
| Katka |
| • |
11.6.2007 7:09:55
Ahoj Leni,
ty jsi ještě neporodila? Já myslela, že už máš drobečka v náručí! U mě nic moc, nedaří se mi otěhotnět. Asi sama dobře víš, jak mi teď je. Dělám pro to všechno možné, piju čaj z kontryhele, manžela dopuju vitamínama, dělám si ovu testy a ikdyž ovu je, tak se prostě nedaří. Už nevím co mám pro to udělat. Nemá na to nějaký vliv ten Prednison??????????? Příští týden jdu ke gynekologovi a uvidím co mi řekne. Měj se hezky hezky pa pa |
|
|
9.6.2007 20:37:33
Tak co holky, jak pokračujete ???
Mně teď Mišák docela vystrašil, skoro 3 dny měl zase veget a mrskal se o dost míň. Teď už se zase vrtí, ťuk, ťuk !!! Ale už bych ho radši měla venku a pod dohledem... Taky záda hodně bolej, teď už i v noci a žaludek hodně tlačí- klidně může prcek vykouknout dřív :)))) Jinak nachystaný už mám skoro vše už delší dobu. Teď ještě čekám až mi přijde speciální :) sušák na prádlo (tady na chatě máme málo místa) a opalovák pro mimísa. I povlečení už mám připravený v prodejně, tak vyperu a vyžehlím poslední věc :)) No a v úterý nám přivezou unimobuňku, přestěhujeme nábytek našim a můžeme tvořit dětskej pokojík. Skříně už jsou koupený, tak ještě lino, skříně smontovatz a vybalit :)) Barčo, fotečka nebude ??? ;)) |
|
|
9.6.2007 20:35:41
Tak co holky, jak pokračujete ???
Mně teď Mišák docela vystrašil, skoro 3 dny měl zase veget a mrskal se o dost míň. Teď už se zase vrtí, ťuk, ťuk !!! Ale už bych ho radši měla venku a pod dohledem... Taky záda hodně bolej, teď už i v noci a žaludek hodně tlačí- klidně může prcek vykouknout dřív :)))) Jinak nachystaný už mám skoro vše už delší dobu. Teď ještě čekám až mi přijde speciální :) sušák na prádlo (tady na chatě máme málo místa) a opalovák pro mimísa. I povlečení už mám připravený v prodejně, tak vyperu a vyžehlím poslední věc :)) No a v úterý nám přivezou unimobuňku, přestěhujeme nábytek našim a můžeme tvořit dětskej pokojík. Skříně už jsou koupený, tak ještě lino, skříně smontovatz a vybalit :)) Barčo, fotečka nebude ??? ;)) |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.