| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Imunologie a otěhotnění

(?)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 827  [Dalších 627 >>]
Hegi + Hegísek 39116
5.4.2007 11:25:27
Káťo, mě teda jen bolí ta hlava, blbě mi není. Ten draslík případně zkusím. Díky za typ.

Leni, teď už si to nepamatuju, ale myslím, že ten den nám nešel net nebo tak něco a říkala jsem si, že sem nakoukneš spíš :o)
No červenec je sice za rohem, ale nechci na to spoléhat. Bylo by to ale milé, to né že né :o)))
Já teda beru ten Prevenzym, ale že bych ty prášky jo nějak zalívala... Beru 2 a zapïju je větší skleničkou vody.
Teď jsou děti hodně nemocný, kamarádka říkala, že malou vůbec nedává do školky, že jsou všechny děti nachcípaný. Tak snad to bude dobrý.
Odpočívej a raději nikde moc neběhěj, když už se otvíráš.
Leni, Péťa*10/01&Míša*6/07 18678
3.4.2007 17:41:45
Barčo- fakt nepoznáš ? :-O Vždyť je to krásně vidět :)))
Super, mačkám palečky, už to hergot musí vyjít !!! ;))
Prednison jsem vysazovala cca v 16tt. Pak se mne ptali, jestli chci kontrolu, tak jsem tam ještě pro jistotu asi ve 20tt byla ještě jednou :)

Hegi- ahojky :) A já čekala kdy mi tam odpovíš... :))
Díky za pochvalu a už se opravdu nemůžu dočkat :))
Červenec ??? No to už máte za pár :))) Mačkám palečky a určitě nám sem pak dej vědět !!! ;))
A bolení hlavy jsem neměla. Beru i Wobenzym a ten se musí doslova zalívat tekutinama, tak jestli mne to třeba od těch bolestí neuchránilo :))

Kačko- jooo, to znám ! Ale věř, že nám se zadařilo zrovna když to bylo naplánovaný do nejmenších detailů- včetně ovutestů a pod., takže vydržet !!! ;))
No, máme se fajn, jen mám teď dost lítání s Péťou po doktorech, nějak se nám sesypal, doufám, že už se to bude jen lepšit.
Prcek mi sestoupil níž a začla jsem se trochu otvírat, ale prý zatím v normě. No, jsem zvědavá na příští kontrolu a docela se bojím infekce- teď by se mohla k prckovi dostat :-/
Termín máme koncem června, tak snad vydržíme :)

Barčo- tak nakonec jsi rozluštila co tam je ??? :))))))
Barka a Ládík 4.1.08 45840
3.4.2007 14:45:10
Jo a Leni, furt koukám na ty fotky, nejlepší je ta poslední..
3.4.2007 14:43:58
Čaute holky,
Tak přidám zkušenosti s kilama, já půl roku ani deko nepřibrala, teprve od té doby, co mi to snížili na půlku mám navrch 3kg, ale to připisuju dvěma pokusům IUI leden a březen a utrogestanu..Brala jsem od začátku KCl, takže možná to bude tím..
A teď mi došel, musím si ho nechat napsat..
beru půlku každý den a čekám na mrchu a jedu do Zlína pro stimulaci..
Katka
  • 
3.4.2007 7:25:09
Ahoj holky,

Hegi, mě po tom Prednisonu taky ze začátku dost bolela hlava a bylo mi i dost špatně a ty kila co jsem přibrala!Ani nemluvím!!!!
Dr. mi poradila koupit si draslík a ten mi pomohl jak na bolest hlavy, tak i od žaludku a trochu i od těch kil.
Když jsem brala celý tak jsem přibrala 6 kg a teď jak beru už jen 1/2 tak jsem 3 kg shodila a víc mi to nejde ani za nic.
Dr. mi říkal, že až ho vysadím, tak kila půjdou dolů ale to asi těžko, protože vysadit ho mám až v 15 týdnu těhotenství a to kila dolů určitě nepůjdou, spíš naopak.

Leni, u nás zatím probíhá snažení, ale sama víš jaké to je.
Když se něco moc chce, tak to zrovna jak naschvál nejde.
První snažení nevyšlo, teď čekám jak dopadne druhé, snažím se na to nemyslet ale moc mi to nejde.

A co ty?
Ty se máš určitě moc krásně!
Kdy se ti miminko narodí?

Hegi + Hegísek 39116
2.4.2007 15:50:32
Ahoj vespolek :o))

Leni, fotky jsou krásný. Neboj uteče to jako voda a mrňouska budeš mít v náručí !!!!
Koukala jsem, že jsi byla na "návštěvě" na snažilkách... Díky, že sis na mě vzpomněla.
My na kontrolním imunu nebyly a Ulčová o něm ani nic neříkala. Takže jak jsme ne tom nevím. Každopádně dlabu půl Prdu v po a čt a uvidíme. Kartářka mi předpověděla červenec :o))
Člověče, skoro pokaždý, když beru Prd, tak mě ten den bolí hlava ?? Měly jste s tím taky problém ??
No a s kondomem je to u nás horší. Nejsme tak důslední jak Barka. Něják často na něj zapomínáme.....
2.4.2007 13:56:25
Teda Leni, to je nádhera!!!
na některých fotkách sice nerozpoznám nic, ale to je mou nezkušeností...Já už se nemůžu dočkat, až to dostanu, jdem do toho Zlína..Už skoro za 14dní začínám stimulovat.
Výsledky imunity na spermie a na trofoblast byly v normě i ze Zlína, takže aspoň máme jistotu, že se nám to od poslední kontroly v Podolí nezhoršilo, jsme totiž dost důslední v kondomu.
Asi to fakt pomáhá, beru pořád půlku Prednisonu, co ty Leni, kdy Ti ho vysadili?
A na konrtoly v Podolí musíš když seš těhotná kolikrát?
23.3.2007 17:21:31
Kačko díky, už se ho nemůžu dočkat :))
A jak jste na tom vy ???
Katka
  • 
23.3.2007 5:43:57
Ahoj Leni, moooc krásné miminko!!!!!!!
22.3.2007 19:30:04
A snad to nevadí, ale je to doufám hlavně povzbuzení co je výsledkem přeléčené imunity :))))

Takže náš chlapák Míša :))

Veget v pupíčku- ruce za hlavou a pupečník má hozenej přes rameno :))

A obličejík :

[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 827  [Dalších 627 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.