Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| MUMIE | 120335 |
|
|
17.5.2024 8:01:34
Naprosto souhlasím. Mám to stejně.
|
| MUMIE | 120335 |
|
|
17.5.2024 8:00:44
Nekompromisně bych vzala klíče. Obzvlášť, pokud by to nebylo poprvé.
Je mi jedno, jestli je to lednice, skříň nebo šatník. Je to moje domácnost. Každá věc má své místo a kdyby mi to někdo přeházel, tak bych nebyla ráda. Organizovat něco v cizí domácnosti je pro mě nepřijatelné. V tomto vidím spíš neúctu a netoleranci než dobrý úmysl. Prostě se rozhodla něco udělat, protože ona chtěla. Že vy nechcete, ignorovala. Upřednostnila své rozhodnutí. |
| Koníček mořský | 156666 |
|
|
17.5.2024 7:12:09
Já jsem asi enormně háklivá na svojí osobní svobodu, na svůj soukromý prostor a na svojí dospělost. Takže já bych to teda klidně vyhrotila. Ke všem lidem se snažím chovat hezky, mile a s respektem, ale očekávám to i od nich. A když se toho nedočkám, tak se ohradím.
Milé mamince bych to řekla pěkně od plic, ať to myslela jak to myslela. A myslím, že bych jí i ty klíče odebrala, protože nevidím důvod, aby v jisté fázi mého dospělého života měl kdokoli klíče od MÉ domácnosti. Vidím často problém v tom neodpoutání se, nepřestřihnutí pupeční šňůry, nedospění... Pořád maminka, maminka... Maminka není žádný bůh. Je to ženská co mi dala život a vychovala mě, za což jsem jí vděčná, ale neznamená to, že se proto musím chovat pokorně i ve čtyřiceti, když už jsem i já sama maminka nebo tchýně. Pokud se ke mně někdo nemíní chovat s respektem, tak si ten respekt vynutím nebo vztah ochladne. Maminka nemaminka. Nesnáším manipulaci, nátlak a vydírání. A někdo je holt manipulátor bez ohledu na cokoli. A ještě se cítí ukřivděně - jeho problém. Takto s námi nemluví manželova neteř už asi 25 let, nebylo po jejím. A manželova sestra nemluví s celou rodinou už asi čtyřicet let, ani neví, že jí máma umřela - taky nebylo po jejím. Někdo to má v povaze a v rodině. Osobně tomu nemíním ustupovat. |
| Lída+2 | 28136 |
|
|
17.5.2024 5:32:57
Ropucha + 2, když jsem s manželem tajně objednala skříň klukům do pokoje a dělala se v době jejich tábora, tak jsem jim to vyklidila a nechala na dvou hromadách a bylo.
Syn má třeba schované triko co nosil v 10letech doteď, proč mě se ptej. Neřeším, jeho skříň a to i když už tu ani není. Když mám něco na vyhození, majitele se vždycky ptám. |
| Lída+2 | 28136 |
|
|
17.5.2024 5:30:23
Mája, ty mě děsíš, naši tu mají být po celou dobu naší dovolené.
Já z nich občas taky nemůžu. Taťka třeba manželovi uklidil před lety garáž. Ale on není vyhazovací naštěstí. |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
17.5.2024 0:29:35
"Kolikrát tu čtu, jak máma vyklidí pokoje dětí, zatímco jsou na táboře, vyhází bordel, nepotřebné krámy..."
Rose, přesně tak, to mě tu také vždy zaujalo. Já bych si to vůči svým dětem nedovolila, mně to rodiče také nikdy nedělali. Ale pokud rodič soukromí svých dětí nevnímá a cítí se být oprávněný neomezeně rozhodovat a zasahovat, těžko tu pozici opouští. |
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
16.5.2024 23:44:15
Na jednu stranu tě chápu a souhlasím s vymezením se a se způsobem...
Na druhou stranu, je to máma, celoživotně se o své dítě stará a někdy je asi těžké s tím najednou přestat... zvláště ve věcech, jako je třeba úklid Kolikrát tu čtu, jak máma vyklidí pokoje dětí, zatímco jsou na táboře, vyhází bordel, nepotřebné krámy... nebo totéž manželka - vyhází krámy manžela, jeho bordel, staré hadry, hnusná trika... |
| Tizi | 106716 |
|
|
16.5.2024 23:15:05
s mým manželem by mohla být, je to jeho sestra
ale přespávala u nás pár dnů se svým manželem |
| Ráchel, 3 děti | 76748 |
|
|
16.5.2024 22:37:46
brácha má recht
|
| neznámá | 91073 |
|
16.5.2024 22:31:54
Já znám hodně žen, co v kamnech na dřevo většinu roku normálně vaří. V zimě protože jimi stejně vytápí kuchyn a v létě se na sporák vejde obrovský zavařovací hrnec.
Teď si předělává kuchyň moje mladá příbuzná a kromě desky na vaření pořizují počítají i se sporákem, nevím jestli nový nebo nechají ten stávající. A ty nové sporáky na dřevo jsou fakt krásné, takový by se mi také moc líbil. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.