Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| ivaxx | 44192 |
|
|
27.9.2010 11:40:19
V každém případě u prvních bruslí doporučuji navštívit někde prodejnu nebo bazar a dětem brusle vyzkoušet na teplou ponožku. Zjistíš tím, jakou velikost u daného výrobce potřebuješ. Velikosti se dost liší. Také se liší polstrování kotníků - ne každému je stejné polstrování stejně pohodlné a je zbytečné jim bruslení znechutit jen proto, že je tlačí někde brusle. Když budeš vědět, co jim sedí, teprve bych koukala na net. Osobně zásadně nekupuji dětem brusle na přezky, ale šněrovací. Starší kluk jezdí již několik sezon v Botas Pulsar - už mu je kupuji klidně bazarové přes síť, protože vím, že mu sedí a vezmu prostě o číslo, dvě větší.
Máš-li holčičky, jsou výborné Botas Peggy nebo Botas Juliet - mají také zpevněné kotníky. S jinými zkušenost nemám, neporadím. |
| Škubánci | 103788 |
|
27.9.2010 11:08:20
Ráda bych dětem (7 let) koupila lední brusle, ale jsem amatér, poraďte, na co si při výběru dát pozor (MMB je plný nabídek a za nové brusle třeba chtějí jen 400,- což mi přijde podezřele výhodné) Odpovídá velikost běžné boty s velikostí brusle?
A kam jít v Praze bruslit, bývá na ledě hodně narváno? Je tu někdo, kdo chodí vyloženě pravidelně? Nebo raději brusle inline? |
| lipoo | 47870 |
|
|
14.9.2010 8:09:22
![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
14.9.2010 8:08:41
tak pokud umí bruslit na kolečkových-tak ji kup bez zoubků..se zoubkama se bruslí jinak /dopředu/-prostě jakoby chodí a odráží se..pokud začne bruslit normálně na zoubkových /bílých/-tak je jasný,že se o ty zuby zasekává..a nebo pak ubrousit ty přední zuby-jako jsem to měla já
![]() |
| ADRIEN | 21343 |
|
|
13.9.2010 20:16:15
Jo jo, tak nějak to je. Nevěděla jsem, zda zakladatelka plánuje rekreačně či jinak, proto jsem napsala naši zkušenost. Kdybych malého nepřihlásila do školy bruslení, tak bych s nimi byla asi spokojená
(jen bych pořád nevěděla, proč se malému v nich vyvrací noha). Ale zřejmě jsem udělala chybu, že jsem nekoupila značku, ale "Tesco". Ale neberte to za 250,-- . My původně brusle v plánu neměli, ale jak jsme viděli tu slevu (v jeho velikosti navíc), tak jsme se ho rozhodli v 3,5 na brusle postavit, kor, když zrovna začínala dvouměsíční škola bruslení. Až tam jsme pochopili, že jsme udělali blbost ![]() |
| Kate.Ka | 20673 |
|
|
13.9.2010 20:08:56
jo a ještě když se řeší ty nastavitelnost.
Má někdo zkušenost s tou přestavbou inline x zimní nože? |
| Kate.Ka | 20673 |
|
|
13.9.2010 20:06:46
Holky a jsou lepší ty holčičí bez zoubků a nebo s nima?Mají zoubky nějaký smysl,když zatím nemám pocit že by měla potřebu piruet?
Vloni si holka půjčila kanady a na nich bruslila normálně,přišlo jí to stejný jako inline.A pak dostala svoje zoubkové a to byla nešťastná a furt na zemi. A za sebe musím říct že na inline bruslím a zimní se zoubkama jsou katastrofický furt zakopávám ![]() |
| Dojanka | 85301 |
|
|
13.9.2010 16:52:10
Dceři je 5,5 a začala jezdit ve 3,5. Koupila jsem jí hned nastavitelné a jsem s nimi moc spokojená. Jezdila na nich předloni, loni a letos na nich zas určitě vyjede. Nejsou kdovíjak drahé, ale pěkně drží na nožičce a dají se pěkně utáhnout nebo povolit. A dcerka drandí jak čert.
![]() máme tyto: ![]() |
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
13.9.2010 16:47:22
Já je pro syna měla, spokojenost u nás obou, na první kroky ( pojezdy ) po ledě, na seznámení a vyzkoušení, jestli to vůbec má smysl. A letos mají bruslení jako krouužek ve škole, tak jsem tam koupila jeté od hokejistů, ze kterých vyrostli. Jsou takové jaké podle nich mají být ( já tomu nerozumím, nechala jsme si tam poradit ). A až z nich vyroste, tak je vymění s doplatkem zase za větší, tak myslím se mi to vyplatí. Budou taky rostoucí
.A ty posuvné buď pošlu dál, nebo počkají na mladšího až bude chtít ![]() |
| lipoo | 47870 |
|
|
13.9.2010 14:54:18
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.