Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| 16.5Salám&Lajka14 | 5453 |
|
|
6.7.2010 10:09:53
Ajko,
v neděli jsem si tam půjčovala kolo, ale jestli se na stejném místě půjčují i inlajny, to jsem si bohužel nevšimla. Půjčovna kol je v areálu Milano, v parku poblíž fotbalového hřiště.Aquapark přeplněný byl, ale jak píše Tragika, před zavíračkou se to už dá. |
| Tragika | 61116 |
|
|
6.7.2010 1:43:08
Jezdím tam se synem každé prázdniny. Letos pojedeme dvakrát. Inline si beru svoje, o půjčovně nevím. Dá se jezdit nejen směrem na Ameriku, po cestě, kterou jezdí vláček, ale i okruh kolem lázeňského centra. Terén je ideální, v Praze takový nenajdeš.
V Aquaparku přeplněno nikdy nebylo, ale my tam chodíme později a zůstáváme do zavíračky. Letos bude nově otevřená minizoo. Dětské hřiště vedle fotbalového je taky perfektní. |
| Dojanka | 85301 |
|
|
6.7.2010 0:55:26
Tak půjčovna nevím,ale myslím si, že jo. Na brusle je to tam úplně ideální - park, kterým je nádherná procházka k Americe. Aquapark je super, byli jsme tam loni koncem července a moc se nám (hlavně dětem) líbilo, akorát je uvnitř aquaparku šílený vedro a lidí tedy docela dost, ale hodně se to střídá.
|
| 25.12Ali.......14 | 97620 |
|
|
6.7.2010 0:23:51
Nevíte zda je ve Františkových lázních někde půjčovna inline bruslí? Dá se tam jezdit na inlajnech? A co aquapark - funguje? Není tam teď v létě přeplněno?
|
| Beruška+J02A07T10 | 48718 |
|
|
20.6.2010 8:53:17
http://www.mimi bazar.cz/foto.php?id=33804663&tab=0
(smaž mezeru) tydle zrovna jsou dobrý, mají látkovou botičku, což mi přijde trošku lepší než plastový skelet.. ale zase na naučení, jsou lepší ty s tím plastovým skeletem a vložkou, že nemá dítko okopané nožky.. a obouchané, když spadne.. atd... |
| Beruška+J02A07T10 | 48718 |
|
|
20.6.2010 8:50:23
ahoj,
my máme od worker stály asi 750Kč i s poštovným, syn hraje hokej.. a to má jako doplněk.. a jsme s nima spokojený. Nebyla to taková darda.. jinak já osobně pro 4leťáka ty trojkolový už nedoporučuji, my je synovi koupili a nakonec začal jezdit až v šesti na normálních. Nevím jak máš velké dítko - ale jak tu někdo psal, že jsou bytelný, tak mě přijdou právě dooost těžký... syn je vůbec neutáh, jen v tom šoural nohy akorát nám tu leží doma, už je mělo pučených xznámých na vyzkoušení a všichni nakonec stejně koupili rovnou inliny.Já sháním inliny pro tříletou dceru a kousek, bohužel ale má hrozně malé nohy.. tak to budu muset nechat taky až k tomu pátému roku.. :( Jinak pokud nemáte zimní, tak bych zvažovala koupit rovnou nejen roztahovací, ale i s možností vyměnit na nůž na led, přijde mi to praktické a na to rekreační ježdění dětem určitě stačí - stojí taky do tisícovky celej set i s přilbou. |
| Petrajda | 56186 |
|
|
19.6.2010 13:14:28
Nemáte někdo zkušenost s tímto setem dětských inlinů? Mají je třeba tady:
http://www.mall.cz/in-line-brusle/tempish-baby-skate-set-girl Jde mi o nějaké levné dětské inline na začátek, pro 4 leťáka, aby nebyly úplný šunt a neodradily ho, ale na druhou stranu se mi do toho nechce moc investovat, protože netuším, jak se na to bude tvářit a jestli se to časem chytí. Jen si je někde půjčit by nám asi nepomohlo, protože na úplný zkoušení a přijetí/zavržení budeme určitě potřebovat nejmíň měsíc - na první pokus není většinou nadšen ani z jiných sportů, ale třeba lyže nebo kolo se mu po čase zalíbilo. Díky všem za radu! |
| sojka+07+09 | 75323 |
|
|
9.4.2010 23:02:51
anduleno dneska jsme bruslily venku a dcerka tlačila před sebou kočárek, máme takový starý golfky, to by mohlo tvýmu synkovi pomoct.
|
| Tizi |
| • |
9.4.2010 12:03:15
S in liny zkušenost nemám, ale na ledě jsme začali ve 4 letech - normální kanady. Chtěla jsem ho dát do kurzu, protože sama moc bruslař nejsem, ale syn nemá rád cizí lidi a chtěl bruslit se mnou. Dobrá varianta se ukázala stadión s nízkým hrazením. Držel se jednou rukou hrazení a druhou mně a tak začínal. Potom chodil sám a jenom se přidržoval hrazení a pak chodil sám bez držení. Nakonec se mu zalíbilo, když jsem ho tahala za sebou a on se vozil. Doporučuji chodit bruslit opakovaně, ale jen na tak dlouho, jak to dítě baví a dělat časté přestávky.
|
| Mata_ | 84491 |
|
9.4.2010 10:36:01
Holčina si doslova vyprosila in-liny k svátku, bylo ji 3 a 8 měsíců. Při prvním obutí jsem si říkala, že to byla pěkná blbost a zabije sebe nebo nás. Během 2 měsíců jezdila obstojně. Koupili jsme dětské "pomalé" brusle. Na ledě pak začala ve 4 letech (je listopadová) a docela jí to šlo. Letos už jezdila velmi slušně, rozhodně lépe jak máma
![]() Klučinovi byly 4 v lednu, na ledě byl jednou na "kačenkách" a víc nechtěl. In-liny jsme zkusili jednou a taky nechce. Ale on se všeho bojí. Na kole bez koleček umí, ale jezdí se "zvýšenými" balančními kolečky. Bez nich odmítá. Rozhodně bych začala s in-line bruslemi. Nebo se dělají brusle, který mají vzadu 2 kolečka (www.worker.cz). S tím nemám zkušenost, ale vážně o nich uvažuju. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.