| Jachtarka | 111896 |
|
|
7.1.2013 13:29:04
Jednou mi na "kluzišti" - hasiči u nás na fotbalovém hřišti zalili treninkové škvárové hřiště vodou a dělávali z toho kluziště (v pravěku), odtáhl nějaký pes boty, tak jsem šla z kluziště v bruslích, to byly fajnové stopy. Takže i chodit se v nich dá a když si koupíš chrániče
![]() Mokrá ponožka to řeší, ty bílé bývají kožené. |
| DaVinci | 49945 |
|
|
7.1.2013 9:25:43
Vzpomínám na doby dávno minulé, kdy koupit hezké boty nebylo úplně běžné a tak někdy člověk koupil botu i takovou, která úplně neseděla. K tomuto jsme používali tlusté ponožky namočené do Alpy, nasoukali se do bot a pár dní v nich doma chodili. Uznávám, že chodit doma v bruslích asi nebude to pravé, ale třeba by pomohlo v nich aspoň sedět u TV
![]() |
| Majda a Kájík 07/10 | 94857 |
|
|
7.1.2013 8:42:35
Zkusila bych max obuvnika zda by sly hodit na kopyta trochu roztahnout. Jestli jde jen o kousek tak by to mohlo pomoc.
|
| Lída+2 | 28136 |
|
|
7.1.2013 8:23:16
Pokud to není kůže tak se bojím, že nijak.....já se svých starých kožených radši nezbavuju
|
| jita741 | 92547 |
|
|
7.1.2013 8:21:23
Ahoj, nevíte někdo jak roztáhnout nové brusle? Koupilla jsem si takové ty bílé klasické a jak mám kloub u palce tak mě to strašně tlačí
|
| Klára s Matějem | 15489 |
|
|
6.1.2013 17:08:20
V Praze pořádá určitě letní hokejové kempy Jágr team, ale cena je dle mého názoru hodně přemrštěná jen díky jménu Járy Jágra. Synátor už byl 2 roky za sebou na Maredisu (jednou v Děčíně, jednou v Litoměřicích) a maximální spokojenost
Mají denně 2 tréninky na ledě, jednu suchou přípravu, chodí plavat, můžete mu připlatit golf. Vždycky se jich sejde pěkná parta a rád na to vzpomíná, takže můžu doporučit i když to tedy není přímo v Praze, ale tak daleko zase taky ne ![]() |
| Lassiesevrací | 134328 |
|
5.1.2013 21:19:45
Sam, jak to dcera všechno stihla? V kolika začínala s tím bruslením? To dělala bruslení i nástroj?
|
|
5.1.2013 21:12:57
Já myslim, kdyby o to opravdu stála. Takhle bych to taky brala, kdyby si tam děti mohly jen 1x týdně zabruslit, ne že ne....
|
|
5.1.2013 21:12:08
Zerat, ale ona je tam opravdu ještě ta možnost, že je to bude prudit. Takže až takhle dopadnout nemusíme. Ale co se logistiky týče, chodili by dva najednou, což vidím jako výhodu.
Je to čerstvý, zážitek dneška. Jsem trochu přeaktivovaná a zrychlená, protože jsem v noci moc nespala(mimino ), tak o tom zbytečně moc přemýšlím. Mám min. měsíc na to, abych se rozhodla a i pak to v podstatě můžu kdykoliv utnout. Navíc u nás to asi není na takové úrovni, jako v Praze, třeba to bude víc na pohodu.Ráno moudřejší večera. Každopádně všem díky ![]() ![]() ![]() |
| Alternativní kvočna | 118582 |
|
|
5.1.2013 20:47:56
těžko říct, ono opravdu záleží na trénerech, na jejich přístupu... třeba na tom aerobicu měla dcerky trenérky výborné...
ale pak přišlo léto a malé už se na trénink moc nechtělo, radši chtěla být venku... oni jsou navíc obě takové hodně venkovní, takže jestli sport, tak spíš asi atletika apod. teď chodí 1x týdně na plavání - ale to chodí už od malinka |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.