| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Bruslení

(?)
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 1651  [Dalších 1361 >>]
Lassiesevrací 134328
5.1.2013 20:20:04
Rozumím. Nejsem rozhodnutá. Fakt nevim.
Lassiesevrací 134328
5.1.2013 20:19:31
Ale já jsem vždycky byla proti "rozvíjení" dětí ve smyslu denně jeden kroužek. Tohle se teď prostě naskytlo. Dcera mě přemlouvá, že tam chce. Upřímně si myslím, že o ní těm trenérkám tolik nešlo, mají málo kluků(zvlášť takhle malých). A kroužek bruslení bude za 2 měsíce končit. Takže buď to utnou úplně, nebo můžou pokračovat dál. Ale už v tomhle tempu.
Lassiesevrací 134328
5.1.2013 20:16:13
Je to dost, proto jsem založila to téma. Syn má 1x týdně ve školce tanečky plus k tomu 3x týdně bruslení. Dcera má 2x týdně tanečák v ZUŠ a měla by to bruslení. Je to ale 45 minut, to bruslení. Času na hraní mají pořád dost, máme velkou zahradu, lítají tam od rána do večera(ne teda v zimě), k tomu chlap je i brzy doma, tak má na ně čas. Nemají nic, co by musely doma trénovat(nástroj, cizí jazyk, nechodí ještě do školy), takže všechen čas, co jsou doma, by měly volný.
Když to tak vezmu, tak my běhaly venku po škole až do večera, to teď není, pohybu je málo, takže 45 minut pohybu denně mi tak strašný nepřipadá. Spíš to postupné přidávání a nakonec tréninky 2x denně, to je síla. nejen pro tělo, ale i na tu logistiku.
Lassiesevrací 134328
5.1.2013 20:08:21
Ale třeba ta kombinace sport-skaut-keramika, to mi připadá dobrý, takový víceméně odpočinkový.
Lassiesevrací 134328
5.1.2013 20:05:24
Mandelinko, to jsi mě nepochopila. Nedělaly by jednu věc - tanec a bruslení, jazyk ve škole, výtvarka doma a ve škole, nástroj by se viděl, ale já jsem třeba kytarový samouk. To, že se něčemu věnují, neznamená, že se s dalšími aktivitami nesetkají. A když uvidím, že je to láká, proč by se tomu nemohly věnovat? Ale úmyslně jim hned v šesti letech najít tolik různých aktivit, to ne. Syn kamarádky to takto má a je dost pod tlakem - doma kromě úkolů ještě cvičení na nástroj, promrskávání slovíček a grafomotorické cvičení. To vše denně. Keramika ok, ale to lze v rámci školky a doma není práce navíc.
Dita+4 18741
5.1.2013 19:52:54
No jistě, ono by to pak i dětem samotným nebylo příjemné, skoro nic oproti těm vrcholových neumět, když trénují společně.
Lassiesevrací 134328
5.1.2013 19:51:00
No, těch více zájmů se zase nelíbí moc mně, abych pravdu řekla. Klidně ať to časem změní, ale když už něco dělat, tak pořádně.
Taky by se mi líbilo hraní na nástroj, ale to je zase kromě hudebky i cvičení doma, k tomu nějaký sport a ještě výtvarka....
Já jsem poměrně kreativní, babička taky, tvoříme doma dost. Navíc školku mají děti výtvarně orientovanou.
Obě dětí tancují v ZUŠ, vše ostatní jsem zamítla(mají možnost angličtiny, flétny). Kdyby šly na to bruslení, tak pouze v přpadě, že by jim povolili jeden trénink vynechat, aby neměly v jeden den tanečák i bruslení. To mi přijde moc. A vůbec je to dost, právě nevím, jestli to dětem nějak nevymluvit. Obě děti baví tancovat a bruslit, jako kombinace je to pěkné, ale je toho podle mě moc.
Berda-Berda 12477
5.1.2013 19:44:54
souhlas, kdyz se k tomu prida hudebni nastroj, nauka, pak treba keramika a anglictina, uz to dite nema kousek volneho casu, o penezich nemluve.
Ale z nekoho holt ti mistri vyrust musi ~;)
Berda-Berda 12477
5.1.2013 19:40:01
Diva Baro a kde se da bruslit jen tak rekreacne....v Praze?

Krasobrusleni se mi moc libi, ale nejsem ochotna tomu sve deti a potazmo celou rodinu obetovat.

Zavodne to dela dcerky spluzacka, treninky 7x tydne plus gymnastika a balet, ranni treningy, individualni plan ve skole, nevim jak to delaji....take jsou 3 deti....

Pokud to ale vase deti bavi, mate na to penize a jste ochotni obetovat ten cas, tak proc ne.

Lassiesevrací 134328
5.1.2013 19:19:15
Sam, a na kolik vás to přijde, jestli se můžu zeptat?
Nebojíš se, že bude mít dcera později problémy s pohybovým aparátem? Kamarádka dělala 7 let balet a má značné problémy s kyčlema....
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 1651  [Dalších 1361 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.