| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Bruslení

(?)
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 1651  [Dalších 1341 >>]
Renda
  • 
5.1.2013 16:35:24
Tak to by mě taky zajímalo,jsme na tom úplně stejně. Různě hledám, poptávám se, ale zatím jsem na nic nenarazila.
Markéta 121171
5.1.2013 16:13:26
Čtyřletý syn chodí jednou týdně do sokola a hodně s námi ven. Příští rok chce začít jednou týdně florbal s bráchou.

Jednáctiletý prošel sokolem, fotbalem a zakotvil u florbalu. K tomu má ovšem další kroužky, navíc taky chodí s klukama ven sám a společně se hýbeme taky hodně (běh, kolo, lyže, brusle).
Moncaka 56657
5.1.2013 16:09:21
Zatím je nech bruslit a buď u toho vydrží nebo ne. Každopádně se naučí dobře bruslit.
My dali dceru v 6 letech, aby se naučila bruslit, teď je jí 13 a zatím pořád bruslí a ještě možná chvilku bruslit bude. Může časem děti i trénovat a bude mít zajímavou brigádu.
Bruslení doporučují na astma, ten vzduch je tam ideální, spousta dětí, po té co začala bruslit, tak se jim astma zlepšilo.
Lassiesevrací 134328
5.1.2013 15:50:22
Finančně jako ten váš balet, zhruba. Plus ten benzín.
Lassiesevrací 134328
5.1.2013 15:43:49
No tohle je právě 4x týdně 45 minut. To mi přijde ok. Možná bychom dokonce mohli jeden ten den vynechat. A tréninky odpoledne, žádné vstávání v 5 ráno. Peníze to stojí, to je fakt, ještě k tomu benzín....
zerat 18305
5.1.2013 15:40:35
Byť se mi sporty vždycky líbily a třeba krasobruslení patří k jednomu, který se mi fakt líbí, tak jsme narazili na to, že je to všechno hrozně drahé a šíleně náročné na čas. VE 3 letech, kdy dcerka začala bruslit nás odchytli na veřejném bruslení, jestli by holka nechtěla zkusit kraso. Dopátrali jsme se šílených finančních částek - tréninky ráno, v poledne, večer... myslím, že tohle už děti ničí a přetěžuje jejich tělo ~d~ Na totéž jsme narazili vloni v plavání, kdy se holka konečně dostávala k možnosti přestupu do klubu a do přípravky - tréninky tuším 5x týdně ráno, večer... a stále příspěvky, úhrady na soutěže... Nešli jsme do toho ~d~
Pokud by kluby tolika netlačili na výkon, na výsledky, na nutnost ježdění po soutěžích, nákup prvotřídního vybavení, oblečení... jenže takové kluby už snad ani nejsou ~7~ ~d~
Luiza 124999
5.1.2013 15:33:02
Muze mi, prosim, nekdo doporucit letni hokejovou skolu v Praze? Bydlime v zemi, kde je hokej velmi okrajovy sport, syn hraje pro zabavu, takze hledam skolu, kde nejsou prilis ambiciozni, na kluky se vulgarne nerve. Googlit umim, jedna se mi hlavne o vase zkusenosti a reference. Dekuji
Lassiesevrací 134328
5.1.2013 15:29:08
Souhlas. I když vocamcaď pocamcaď. Zase lítat jak motorová myš a měnit kroužky každý měsíc, to teda tůdle ~:-D
To já dceři říkám, co by to obnášelo, ale hučí do mě, že přesně tohle chce. Jsou s bráchou skvělej tým, takže kdyby chodili oba, bylo by to fajn.
Lassiesevrací 134328
5.1.2013 15:09:00
~t~
Jo, to si taky myslím. Nějaký vrcholová kariéra, to je jiná liga. Proto se ptám na ty začátky. Kdyby tam chodily rok-dva, vidím v tom pořád pozitiva. Vidím prostě, že je to na tom ledu baví. No a dělají přesně to, co jim trenérka řekne, to mě se stát nemůže ~t~
Lassiesevrací 134328
5.1.2013 14:59:13
Chodí(chodily) vaše děti krasobruslit? Vaše zkušenosti, pro a proti.
Přiznám se, že jsem spíš fanda "líného rodičovství", ale vrtá mi v hlavě nabídka, kterou mi dali na kroužku bruslení, pro syna(4) a dceru(6), aby v bruslení pokračovali. Oba jsou nadšení.
Chci se zeptat - je to takový záhul už takto v začátcích? Nemám velké ambice, jen aby děti dělaly, co je baví. S časovou a finanční náročností počítám. Líbilo by se mi, že by oba jezdili na jeden kroužek, stejný čas a místo. Babička by pomohla s hlídáním mrněte, případně s odvozem dětí na stadion(cca 20km). Co ostatní věci? Zdravotní problémy (dlouhodobý pobyt u ledu a pak ty ortopedické záležitosti...).
Napiště mi, prosím, vaše zkušenosti. Asi půjdu lepit obálky nebo kompletovat tužky, ale kdyby je to bavilo....
Dělají vaše děti jiný sport? A zkušenosti?
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 1651  [Dalších 1341 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.